Fetal DNA testinde yeterli DNA çıkmadı, tekrar kan verdim.Benzer deneyimi yaşayan var mı?

mervearsy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2018
132
59
98
33
Herkese merhaba,

11+2 haftalıkken fetal DNA testi yaptırdım ancak sonuçta yeterli fetal DNA bulunamadığı için tekrar kan vermem istendi. Bugün tekrar verdim ve bekleme süreci yine başladı. Bu durumu yaşayan var mı? İkinci denemede sonuç alabildiniz mi? Süreç nasıl ilerledi, paylayaşbilirseniz çok sevinirim. Bu süreçte biraz endişeliyim, benzer deneyim yaşayanların tecrübeleri bana da moral olur. Şimdiden teşekkür ederim!

Merhaba benim ilk gebeliğimde 2 kere kan alınmasına rağmen fetal fraksiyon oranı düşük olduğundan Sonuç alamadım. 2. Gebeliğimde ilkinde yine ilk kan alımında sonuç çıkmadı 2. Sinde sonuç geldi ancak onda da yine düşük fetal fraksiyondu en azından kromozal hastalıklar yok denildi. Korkmayın çok önemli değil. Ben kilolu hamile kaldım. Kanda yağ oranı fazla olunca da gelmeyebiliyormuş. Ama 2. Kez alınan kanlarda genelde sonuçlanıyor. Sağlıkla kavuşun

Mesajınız için çok teşekkür ederim . İçimi rahatlattınız. İnternette biraz korkutucu şeyler okudum. Doktorumla görüştüm endişenlenmemem gerektiğini kanda henüz homojen dağılmamış olabileceğini söyledi ama iki evlat sahibi olarak endişemi anladığınızı düşünüyorum . Elimde değil . Teşekkür ederim dönüşünüz için. Evlatlarınızla sağlıklı bi ömür dilerim

Bende zamanında sizin gibi çok endişelendim, sorularıma cevapta bulamamıştım, doktorumda pek rahatlatmamıştı beni açıkçası. Hele ilkinde iki kere sonuçlanmadığı için çok endişeliydim. Farklı nedenlerde ilk iki gebeliğim olmadı malesef. Şuan 3. Kez hamileyim 27. Haftayız inşallah sağlıkla kavuşuruz

Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah sağlıkla mutlulukla gelsin bebeğiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…