Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İstanbul Hasanpaşa da bugün yaptırdım. 4.000 TL .. Bu tetkik indirimdeymiş şansıma..Nerde yaptırdınız bende yaptırıcam ama daha 1-2 hafta var,7000 tl civarıydı siz ne kadara yaptırdınız?
yaptırdığınız yerin ismi ne ? ben de yaptırmak istiyorum ama fiyatları da kapsamına göre değişiyormuş.İstanbul Hasanpaşa da bugün yaptırdım. 4.000 TL .. Bu tetkik indirimdeymiş şansıma..
Fiyatlar çok değişken ve yüksek onun için burdan bilgilendirdim yaptırmak isteyenler faydalansın
İstanbul Lab. Kadıköy Hasanpaşada yaptırdım. Şişli şubesi de var.yaptırdığınız yerin ismi ne ? ben de yaptırmak istiyorum ama fiyatları da kapsamına göre değişiyormuş.
Merhaba. Kaçıncı haftada yaptırdınız ? Bide bunu yaptırınca ikili üçlü teste gerek yok dimi ?Merhaba
Ben sabah Fetal dna testi yaptırdım. Piyasaya göre fiyatı çok uygun yaptırmak isteyenlere bilgisini verebilirim.
İstanbul Anadolu yakasında
MerhabaMerhaba. Kaçıncı haftada yaptırdınız ? Bide bunu yaptırınca ikili üçlü teste gerek yok dimi ?
Çok teşekkürlerMerhaba
14.haftada yaptırdım.
Doktorum iklim üçlü test istemiyor. Bu test yeterliymiş.
Rica ediyorumÇok teşekkürler
Ense kalınlığına bakılıyor mu bilginiz var mıMerhaba
Ben sabah Fetal dna testi yaptırdım. Piyasaya göre fiyatı çok uygun yaptırmak isteyenlere bilgisini verebilirim.
Siz nereye yaptırdınızNerde yaptırdınız bende yaptırıcam ama daha 1-2 hafta var,7000 tl civarıydı siz ne kadara yaptırdınız?
Igenomıx diye bir labaratuvar,ispanya da çalışılıyor test, şişlide merkezleri ama eve gelip alıyorlar kanı böyle bir hizmetleri varSiz nereye yaptırdınız
Ben de 400Usd + KDV verdim 9. 300 küsüre geldi yarın eve gelip kan alacaklar işteIgenomıx diye bir labaratuvar,ispanya da çalışılıyor test, şişlide merkezleri ama eve gelip alıyorlar kanı böyle bir hizmetleri var
Benimde 9500 tl ,tüm kromozomlar bakıldı ve eşey kromozomuBen de 400Usd + KDV verdim 9. 300 küsüre geldi yarın eve gelip kan alacaklar işte
MerhabaMerhaba
MerhabaMerhaba
Bende yaptırmak istiyorum.Fiyatlarını araştırıyorum , uygun fiyatlı bir yer arıyorum.Siz nerde yaptırdınız acaba ?