FETAL DNA TESTİ YAPTIRMAK İSTEYENLER (İSTANBUL)

elzam39

Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2022
62
32
50
Merhaba
Ben sabah Fetal dna testi yaptırdım. Piyasaya göre fiyatı çok uygun yaptırmak isteyenlere bilgisini verebilirim.
İstanbul Anadolu yakasında

Nerde yaptırdınız bende yaptırıcam ama daha 1-2 hafta var,7000 tl civarıydı siz ne kadara yaptırdınız?
İstanbul Hasanpaşa da bugün yaptırdım. 4.000 TL .. Bu tetkik indirimdeymiş şansıma..
Fiyatlar çok değişken ve yüksek onun için burdan bilgilendirdim yaptırmak isteyenler faydalansın

İstanbul Hasanpaşa da bugün yaptırdım. 4.000 TL .. Bu tetkik indirimdeymiş şansıma..
Fiyatlar çok değişken ve yüksek onun için burdan bilgilendirdim yaptırmak isteyenler faydalansın
yaptırdığınız yerin ismi ne ? ben de yaptırmak istiyorum ama fiyatları da kapsamına göre değişiyormuş.

Merhaba
Ben sabah Fetal dna testi yaptırdım. Piyasaya göre fiyatı çok uygun yaptırmak isteyenlere bilgisini verebilirim.
Merhaba. Kaçıncı haftada yaptırdınız ? Bide bunu yaptırınca ikili üçlü teste gerek yok dimi ?

Bende fetal DNA yaptıracağım nice cap diye bir laboratuvar diye bildirildi henüz aramadım burada yaptıran oldu mu

Fiyatından ziyade güvenilir bir firma olup olmadığına bakmak lazım. O fiyata hiç fetal dna yapan firma görmedim. Asgari 6000 TL den başlıyordu 3 ay önce. Döviz üzerinden fiyatlandırıldığı için şu an 7000 TL den aşağı yer olmaması lazım.

Merhaba
Merhaba
Bende yaptırmak istiyorum.Fiyatlarını araştırıyorum , uygun fiyatlı bir yer arıyorum.Siz nerde yaptırdınız acaba ?

X