Fetal dna testi yanlis cikanlar

Merhabalar efendim inşallah mesajımı görürsünüz bende detaylı ultraysunda beyninde iki kist var haftasına göre önde gittiğini söyledi doktor nifty testini yaptım trisomy 21 çıktı ve amiyonsetez yapmadım çünkü doğuma çok az kaldı Allahtan umuyorum nifty testin yanlıştır diye sizin bebeğiniz dünyaya geldi mi durumunuz nasıl

Cok ileri bir haftadasiniz, bu haftada nifty yapmaya kistler yuzunden mi ihtiyaç duyuldu? Daha once detayli ultrason uapilmis, burun kemigi gorulmus muydu?

Merhaba bu yorumunuzu görünce nasıl mutlu oldum kendi adıma anlatamam
Bir dal arıyorum tutunacak,günlerdir
Bana da fetal dna da turner dendi amniyosentez için gün bekliyorum

Sizin bahsettiğiniz bebek doğmuş olmalı,Şuan nasıl normal mi acaba ?
Amniyonun da yanılma payı bile aklıma geliyor
Lütfen bana cevap verir misiniz hatta arkadaşınıza sorar mısınız bebekte şüphelendiği bi durum var mı Şuan,çünkü turner sonraları belirti veriyormuş maalesef

Fetal dnada turner sendromu hata oranı %50 ymiş. Sonradan öğrenmiştim. Bebeği çok iyi görüyorum. İnşallah siz de iyi sonuçlar alırsınız içinizi ferah tutmaya çalışın

Merhaba sizin bebeğiniz nasıl acaba ? Nifty testim riskli çoktı benim de amniyo yapılacak
Maalesef gebeliğim sonlandı amniyosentez sonucumda kötü geldi inşallah dizin sağlıklıdır bir genetik taramalı tüp bebek yaptırdık şimdi gebeyim yine inşallah sağlıkla alırım kucağıma seninde inşallah amniyosentez sağlıklı gelir beni de bilgilendir geçmiş olsun o acıyı iliklerime kadar yaşadım

Öncelikle cevabınız için çok teşekkür ederim Allah razı olsun Gebeliği kaçıncı haftada nasıl sonlandırdılar ?
Doğum yapılıyor ileri haftalarda diyorlar doğru mu ?

Son düzenleme:
Öncelikle cevabınız için çok teşekkür ederim Allah razı olsun Gebeliği kaçıncı haftada nasıl sonlandırdılar ?
Doğum yapılıyor ileri haftalarda diyorlar doğru mu ?
Evet zaten amniyosentez sonucu 3 hafta sonra çıktı bizim sonrası doğum yaptırdılar Allah yardımcınız olsun dilerim güzel çıkar böyle durum yaşamazsın benim 18+5 di doğum yaptırdıklarında

Evet zaten amniyosentez sonucu 3 hafta sonra çıktı bizim sonrası doğum yaptırdılar Allah yardımcınız olsun dilerim güzel çıkar böyle durum yaşamazsın benim 18+5 di doğum yaptırdıklarında
İnşallah teşekkür ederim
Çok üzücü
Çok yıpratıcı
9yıl ikizlerimi bekledim onlarda gebeliğim çok çok sıkıntılıydı erken doğdular 3ay küvezde kaldılar
Bu defa her şey güzel olacak derken böyle olması çok üzüyor

Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın sizi de beni de kimseyi de

BEn en yeniyim bu konularda bilmiyorum . İkili test için isim isteyince doktorum Aytül çorbacıoğlu ve Ahmet Gül ü önerdi. Muayene olmadım bilmiyorum nasıldır.
Ahmet hocam canım hocam. 3 çocuğumda da ona gitmiştim. Hatta son bebeğimde arayıp “hocam tatile gideceğim erken baksak olur mu” demiştim. Tamam olur demişti gitmiştim. Sonra benden 10 gün sonra vefat ettiğini öğrendim. Allahım ona gani gani rahmet eylesin. O kadar genç gitti ki. Öyle değerli ve iyi bir insandı.

Merhaba Sizin hangi hastalık çıkmıştı acaba ? Down diye okudum sanırım ama ?
Sonlandırma için sorun çıkmıyor mu?
Ben ilerlerse gebelik sonlandırmasın zor olmasından korkuyorum
Ve ben o sorumluluğu alabilecek kadar güçlü bir kaıdn değilim maalesef

Ense kalınlığı veya kalpte bi problem var mıydı? Fetal dna test sonucu çıktı bizim de trizomi 21 yüksek riskli ve kalp sorunları var ense kalınlığı da yüksek. Çok çok karışık düşüncelerdeyim. Doğum nasıl yaptırdılar nasıl oldu süreç?

Siz kaç haftalıksınız ?
Bende de turner çıktı amniyosentez yapacağım bu cuma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…