- 25 Nisan 2021
- 307
- 88
-
- Konu Sahibi Marryvsmarry
Bugün aradim 10-12 günde çıkar dediler merakla bekliyorum sonucunuz ne oldu peki?Benimki 10 veya 11. Günde çıkmıştı.
Sonucunuz ne oldu peki?10. Gün çıkmıştı ama yolladığınız yere laba göre değişir bize 10-15 gün demişlerdi
Temiz gelmişti. İnşallah sizin de öyle gelir.Bugün aradim 10-12 günde çıkar dediler merakla bekliyorum sonucunuz ne oldu peki?
Sizinde mi ense kalınlığı dendi ?Bi arkadaşımda ense kalınlığı yüksek çıktı başka bi doktora gitti oda ölçüm aldı normal çıktı. Bende fetal DNA testi verdim bugun 8.iş günü hala bekliyorum sonucu çıkan arkadaşlar 12-15 iş gününde çıktığını söylüyor
İnşallahTemiz gelmişti. İnşallah sizin de öyle gelir.
Yok benim ultrasonda herşeyi normaldi fakat doktorum ikili teste pek güvenmediği için fetal dnayı önerdi o yüzden yaptırdım.İnşallahpeki ense kalınlığı mı dendi size de?
Anladım. İnşallah bizim sonuç temiz çıkar endişeliyim. Doğdu mu bebeğinizYok benim ultrasonda herşeyi normaldi fakat doktorum ikili teste pek güvenmediği için fetal dnayı önerdi o yüzden yaptırdım.
Yok henüz doğmadıAnladım. İnşallah bizim sonuç temiz çıkar endişeliyim. Doğdu mu bebeğiniz
3200 ya da 3300 gibi bir tutardı.Kızlar test icin ne kadar odediniz
İnşallah aminYok henüz doğmadıinşallah temiz çıkar ultrason ölçümlerinde farklılıklar olabiliyor canınızı sıkmayın sağlıkla gelsin minnoşunuz.
Bizim temiz gelmişti benim ultrason normaldi ama ikili testim yüksekti beta 1:52 totel risk 1:132 idiSonucunuz ne oldu peki?
Allahım çok dua ediyorum temiz çıksın diye maşallah doğmuş sağlıklı darısı bizimkineBizim temiz gelmişti benim ultrason normaldi ama ikili testim yüksekti beta 1:52 totel risk 1:132 idi
Kzıım şuan 2 yaşımda çok şükür sağlıklı (gerçi şuan Üşütmüş kusuyor)
İnş sizin de temiz çıkar
4.480 lira ödedimKızlar test icin ne kadar odediniz
Ne zaman verdiniz tarih ne zamandi?3200 ya da 3300 gibi bir tutardı.
Amin sağlıkla gelsin İnş sizinki deAllahım çok dua ediyorum temiz çıksın diye maşallah doğmuş sağlıklı darısı bizimkineçocuklar hasta olur düşer kirlenir grip olur öyle büyür üzülmeyin tek hastalığı üşümek olsun Allah'ım beterinden korusun