D Dogamavitas Üye Kayıtlı Üye 14 Mart 2024 143 42 33 16 Aralık 2024 Konu Sahibi Ttn #21 dlrss .!.: Ben panorama yaptıracağım Genişletmek için tıkla... Nasıl iletişime geçtiniz
B birnilruyasi Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 12 Haziran 2023 79 92 Salı 23:25 Konu Sahibi Ttn #22 dlrss .!.: Ben panorama yaptıracağım Genişletmek için tıkla... Merhaba fiyat aldınız mı acaba ne kadarmış ücreti?
dlrss .!.: Ben panorama yaptıracağım Genişletmek için tıkla... Merhaba fiyat aldınız mı acaba ne kadarmış ücreti?
D dlrss Yeni Üye Kayıtlı Üye 8 Kasım 2024 95 99 28 Çarşamba 10:36 Konu Sahibi Ttn #23 birnilruyasi .!.: Merhaba fiyat aldınız mı acaba ne kadarmış ücreti? Genişletmek için tıkla... Merhaba Panorama panel 470$ Plus panel 510$ Full panel 570$ bu şekilde fiyat verdiler
birnilruyasi .!.: Merhaba fiyat aldınız mı acaba ne kadarmış ücreti? Genişletmek için tıkla... Merhaba Panorama panel 470$ Plus panel 510$ Full panel 570$ bu şekilde fiyat verdiler
D dlrss Yeni Üye Kayıtlı Üye 8 Kasım 2024 95 99 28 Çarşamba 10:37 Konu Sahibi Ttn #24 Dogamavitas .!.: Nasıl iletişime geçtiniz Genişletmek için tıkla... Bursadaki yetkilinin numarası burada paylaşılmıştı daha önce, oradan ulaştım. Bursa’daysanız paylaşabilirim
Dogamavitas .!.: Nasıl iletişime geçtiniz Genişletmek için tıkla... Bursadaki yetkilinin numarası burada paylaşılmıştı daha önce, oradan ulaştım. Bursa’daysanız paylaşabilirim
D Dogamavitas Üye Kayıtlı Üye 14 Mart 2024 143 42 33 Çarşamba 16:47 Konu Sahibi Ttn #25 dlrss .!.: Bursadaki yetkilinin numarası burada paylaşılmıştı daha önce, oradan ulaştım. Bursa’daysanız paylaşabilirim Genişletmek için tıkla... Aydındayım ama numarayı paylaşabilirsiniz en azından yaşadığım ilin temsilcisine ulaşabilirim.Hiç bir şekilde ulaşım sağlayamıyorum
dlrss .!.: Bursadaki yetkilinin numarası burada paylaşılmıştı daha önce, oradan ulaştım. Bursa’daysanız paylaşabilirim Genişletmek için tıkla... Aydındayım ama numarayı paylaşabilirsiniz en azından yaşadığım ilin temsilcisine ulaşabilirim.Hiç bir şekilde ulaşım sağlayamıyorum
D dlrss Yeni Üye Kayıtlı Üye 8 Kasım 2024 95 99 28 Çarşamba 19:55 Konu Sahibi Ttn #26 Dogamavitas .!.: Aydındayım ama numarayı paylaşabilirsiniz en azından yaşadığım ilin temsilcisine ulaşabilirim.Hiç bir şekilde ulaşım sağlayamıyorum Genişletmek için tıkla... Eklentiler 2cc54584-a2ab-4190-90f3-0b08d3258c1d.jpeg 82,9 KB · Görüntüleme: 8
Dogamavitas .!.: Aydındayım ama numarayı paylaşabilirsiniz en azından yaşadığım ilin temsilcisine ulaşabilirim.Hiç bir şekilde ulaşım sağlayamıyorum Genişletmek için tıkla...
M matilda1 Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Mart 2023 1.766 1.397 Çarşamba 20:53 Konu Sahibi Ttn #27 Ttn .!.: Merhabalar , doktorum bana bu testi önerdi. İkili tarama testi kesin doğrudur diyemeyiz en iyi sonuç fetal dna dan çıkar dediler. Siz hangi firma ile anlaştınız, sonuç doğruluğundan memnun musunuz? Genişletmek için tıkla... Geniş önermiyorum
Ttn .!.: Merhabalar , doktorum bana bu testi önerdi. İkili tarama testi kesin doğrudur diyemeyiz en iyi sonuç fetal dna dan çıkar dediler. Siz hangi firma ile anlaştınız, sonuç doğruluğundan memnun musunuz? Genişletmek için tıkla... Geniş önermiyorum