Eurofins ya da panorama iyi diyorlar. Eurofins ile test yaptırdım. Sonuç doğrudur sanırım.Merhabalar , doktorum bana bu testi önerdi. İkili tarama testi kesin doğrudur diyemeyiz en iyi sonuç fetal dna dan çıkar dediler.
Siz hangi firma ile anlaştınız, sonuç doğruluğundan memnun musunuz?
Eurofins te yaptırdım,sonuç hem doğru hem de çabuk çıkmıştı. Fransız firması.Eurofins ya da panorama iyi diyorlar. Eurofins ile test yaptırdım. Sonuç doğrudur sanırım.
Süreçten sonuçtan memnun musunuz ?Benim gittiğim hastanede yapıldı , genoks ile yapılmış
Hemen inceliyorum teşekkür ederim. Sizin sonuç doğruluğu kesinleşti mi ? Benim kafam çok karıştı bu süreçteGenoksun şikayetlerine bakın forumdan ve şikayetvardan. Baya sorunlu bir firma. Ben intergende yaptırdım. Memnun kaldım.
Ben doğurdumHemen inceliyorum teşekkür ederim. Sizin sonuç doğruluğu kesinleşti mi ? Benim kafam çok karıştı bu süreçte
bu firma el değiştirmiş, yeni öğrendim. artık türkiye'de yapılıyormuş.Biogen’de yaptiriyorum memnunum,
Merhaba, bende eurofinste yaptırdım dün kan verdim tam kaç günde çıktı sonucunuzEurofins te yaptırdım,sonuç hem doğru hem de çabuk çıkmıştı. Fransız firması.
10 günde çıktı benim Eurofins'teMerhaba, bende eurofinste yaptırdım dün kan verdim tam kaç günde çıktı sonucunuz
Ben temmuz ayında yaptırmıştım,pazartesi günü kan verdim aynı hafta cuma günü sonucum gelmişti.Merhaba, bende eurofinste yaptırdım dün kan verdim tam kaç günde çıktı sonucunuz