• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fetal dna için kan testi vermeden kan sulandırıcının zamanını unuttum :( benim durumumu yaşayan oldu mu

Zeytin_zey

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2023
2.005
2.033
53
31
Kızlar selam

11+3 teyim. Bugün fetal DNA için kan verdim kargoladık ama ben dün yani 16 17 saat önce kan sulandırıcı vurmuştum normalde 24 saat deniliyordu. Tamamen aklımdan çıkmış, çok unutkan olmaya başladım zaten. İşte yolladıktan sonra aklıma geldi. Aradım kanı gönderdiğimiz merkezi tamam az yollayın , sonucun çıkma ihtimali de var zaten. Çıkarsa bilgi veririz dediler. Ama yani sizce sorun olur mu? Eğer ki sorun olursa 10 gün 15 gün gecikecek sonucum , zaman kaybı olacak çok üzüldüm benim gibi bi durum yaşayıp sonucu çıkan oldu mu?

Nerede yaptırdınız? Ben gece 12 de oksopar 4000 vurdum ertesi gün akşam 7 gibiydi galiba kan verdim fetal fraksiyon gayet yüksek çıktı sorun olmadı

Nerede yaptırdınız? Ben gece 12 de oksopar 4000 vurdum ertesi gün akşam 7 gibiydi galiba kan verdim fetal fraksiyon gayet yüksek çıktı sorun olmadı
Oh içim rahatladı

Dün akşam üstü 5te kan sulandırıcıyı vurdum, sabah 9,30 gibi de kan verdim 16 saat var. Sanırım bende de olmaz ya içimi rahatlattınız :) umarım olmaz 🙏

Ay ben yanlış anlamışım sabah 7de verdiniz de sorun olmadı sandım, sizin 19 saat var arada benim 16 , umarım bende de sorun olmaz ya :/

Ay ben yanlış anlamışım sabah 7de verdiniz de sorun olmadı sandım, sizin 19 saat var arada benim 16 , umarım bende de sorun olmaz ya :/
Ben bir şey olacağını sanmıyorum oksapar sanırım etkisi 12 saat, fakat coraspirin günlerce sürüyor etkisi hatta 1 hafta bazen. Endişelenmeyin bence çok yüksek ihtimal sağlıklı sonuç alacaksınız

Back