Fetal DNA cinsiyet öğrenenler?

mathec

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2018
52
15
33
Merhaba sevgili anneler fetal DNA sonucunda cinsiyet öğrenip yanlış çıkan var mı, fetal DNA sonucu başka söylüyor ultrason başka söylüyor

Fetal dna da cinsiyet belirtmek yasak değil miydi acaba en son? Ben yaptırdığımda bana söylemediler cinsiyeti. Yurtdışında mısınız?

Benim bebeğim kızmış. Evet aslında cinsiyeti söylemiyorlar. Çünkü fetal dna 10 haftada yaptırabiliyorsunuz. Kürtaj için hala yasal sınır içindeyken. Sırf cinsiyet için bebeğini aldıranlar olabilir diye söylenmesi yasak diye düşünüyorum.

Fetal dna da cinsiyet belirtmek yasak değil miydi acaba en son? Ben yaptırdığımda bana söylemediler cinsiyeti. Yurtdışında mısınız?
Aynı şekilde bana da söylemediler.. Ama bakıyorum ben (ve siz ) hariç herkese söylemişler. Bunu ilk kez bu arkadaştan da duymuyorum birsürü yapan var hepsi de cinsiyeti biliyor..

Kızlar bugün benim de kontrolüm vardı ilk kez başka doktora gittim ve bu doktor ultrasonda kız dedi ama fetal DNA sonucunda erkek olduğunu söylemişti ilk doktorum. Ne durumdasınız sizler ?

Kızlar bugün benim de kontrolüm vardı ilk kez başka doktora gittim ve bu doktor ultrasonda kız dedi ama fetal DNA sonucunda erkek olduğunu söylemişti ilk doktorum. Ne durumdasınız sizler ?
Merhaba, acaba bir oğlunuz var mı önceden? Şimdi erkek çocukların kanları , annede daha uzun süre dolaşırmış. O yüzden y yakalama ihtimali olurmuş. Bazen yanılma olurmuş.
Benim de erkek çıktı Fetal DNA’da . Ama gariptir sanki kız gibi hissediyorum. Bakalım ultrason ilerde ne diyecek.

Merhaba, sizin sonucunuz ne oldu acaba fetal DNAdaki gibi mi çıktı. Ultrasonda çıkıntı görüyorum fakat fetal DNA kız çıktı ama bana söylemediler zorla doktoruma bilgi verdirdim doktorum kız dedi

Merhaba, sizin sonucunuz ne oldu acaba fetal DNAdaki gibi mi çıktı. Ultrasonda çıkıntı görüyorum fakat fetal DNA kız çıktı ama bana söylemediler zorla doktoruma bilgi verdirdim doktorum kız dedi
Hayırlı olsun size.

Detaylı ultrasona gireceğim nasipse iki hafta sonra, orda kesin belli olur. Ama yanılma payı pek yok gibi.

Kızlarda da çıkıntı olurmuş - farklı bir şekilde. Üreme organları şekillenirmiş sonra. Merak etmeyin. 17. Haftamda daha seçemiyorum dedi doktor. Teyidi alamadım hala

Teşekkür ederim umarım hepimize hayırlı evlatlar gelir. O kadar çok rüyamda gördüm ve hissettim ki ve ultrasonda da çıkıntı görüp fetal DNA sonucu tam tersi çıkınca, bu kadar rüyalarıma yansımasına şaşırdım sadece içime gelen his anlatılmazdı demek ki yanılabiliyormuş insan

Oğlumda ( İlk gebeliğimde) kendimi öyle güzel ve dinç hissediyordum ki. Bunda tam tersi, aynalardan kaçıyorum o derece. Ben de hazırlamıştım kendimi kız bu kez diye, alakası yokmuş. Tamamiyle hormonlar. Tabii ki her şeyden önce sağlık. Her anlamda ruhen, bedenen...Allah tamamına erdirsin, hepimiz kucaklayalım sağlıkla.

Merhaba bende aynı durumdayım kardeşi olmasını çok isteyen oğlum hamile olduğumdan haberimiz yokken bile rüyasında kız kardeş görmüştü 16 hafta ultrasonda kız dedi doktorumuz nifty testi sonucu erkek çıktı ve benim eşimin hatta çevremizdeki sevdiğimiz bikaç kişinin e yoğun birşekilde hissettiği kız, sizin ayrıntılı ultrason iisonucun6z çıktımı

Benim ultrason da ve nifty testinde cinsiyet aynı çıktı. İkisi de kız. Drum zaten ultrason da görmüştü. Nifty testi geldiğinde artık değişmez kesin demişti. Kızım doğdu 20 aylık oldu bile :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…