• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Fertijin Seval taşdemir

Anneolmayolundayim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2023
1.014
658
43
31
Merhabalar. Seval hocada tedavi gören var mı? forumda çok eskiden tedavi görenleri buldum. Her gitmemde çok kalabalık. O kişiler buraya üye değiller mi acaba 🥲 benim üçüncü tedavim olacak bir türlü tutunmuyor. Size ne gibi tedaviler uygulandı neler yaptı seval hoca? Hangi aşamalardasınız

Merhaba sureciniz bittimi fertijinde memnun kaldiniz mi bende oraya gitmeyi dusunuyorum
Merhaba 3 kez negatif aldım hepsinde de şaşırdılar çünkü kaliteli embriyo temiz rahim, tek çözüm genetikli transfer dediler o da çok fazla pahalı geldiği için ayrıldım oradan. Ama memnun değilim dersem yalan olur nasip olmadı bir türlü bana. Çok gidip de pozitif alan var. Siz gidip görüşün içinize sinerse devam edersiniz 💮

Merhabalar. Seval hocada tedavi gören var mı? forumda çok eskiden tedavi görenleri buldum. Her gitmemde çok kalabalık. O kişiler buraya üye değiller mi acaba 🥲 benim üçüncü tedavim olacak bir türlü tutunmuyor. Size ne gibi tedaviler uygulandı neler yaptı seval hoca? Hangi aşamalardasınız
Ben 2 başarısız denemeden sonra oraya yeni başladım şimdi her şey yolunda memnunum

Back