• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi ferro sanolu kullanmıyorum sizce yanlışmı yapıyorum?

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
Kızlar test yaptırın eğer ihtiyacı varsa kullanın. test yaptırmadan ezbere kullanmayın.Şimdi bi sorun çıkmaz ama yarın ne olacağını kimse bilmez. Ben de 6. ayda kan tahlili yaptırdım ve kanı düşük çıktığı için kullanmaya başladık. Kanın düşüğü de iyi değil yükseği de... Doğrusu neyse mantiklı olan daha doğrusu onu yapın. Bilimi kullanın.. Kan aldırmak anlık bişey, evet bebeğin canı yanıyor ama onun iyiliği için olması gerekiyorsa yapacak bişey yok aldırmaktan başka..

Doktorlar kan testi yapmadan hemen veriyorlar o ilacı, nefret ediyorum bu düzenden. Ben hiç vermedim oğlum 10 aylık. Doktorada söyledim vermiyorum diye, ver çok önemli dedi, kan testi yapalım kansızlık çıkarsa veriyim dedim, testin sonucu normal çıktı, yani oğlumda kansızlık falan yoktu.Hergün pekmez verdiği söyledim, pekmeze devam et ilacı kullanmana gerek yok dedi. Ölürmüsün öldürürmüsün.

Doktorlar kan testi yapmadan hemen veriyorlar o ilacı, nefret ediyorum bu düzenden. Ben hiç vermedim oğlum 10 aylık. Doktorada söyledim vermiyorum diye, ver çok önemli dedi, kan testi yapalım kansızlık çıkarsa veriyim dedim, testin sonucu normal çıktı, yani oğlumda kansızlık falan yoktu.Hergün pekmez verdiği söyledim, pekmeze devam et ilacı kullanmana gerek yok dedi. Ölürmüsün öldürürmüsün.

işte bende bu yüzden vermiyorum,bütün bebeklere gerekli olsun olmasın veriyorlar...belki bazı bebeklerin gerçekten ihtiyacı vardır ama ya ihtiyacı olmayanlar...boşu boşuna ilaç yiyo olacaklar...ben de pekmez et mercimek vs.şeyler yediriyorum,bence böylesi daha sağlıklı...

evet ben de bebegime demir baslamadim, doktorum da vermedi hala su an 4.5 aylik :)

ezbere ilac verilmesi kadar yanlis birsey yok, yurtdisinda Dvitamini bile zor veriyorlar. biz denek gibiyiz masallah...

Back