• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Ferro Sanol damla kullanımı hakkında

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

esenruzgar

Bitti ...
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2009
3.477
7
316
İstanbul
Merhaba arkadaşlar,
Merhaba arkadaşlar,
14 aylık oğlum var. Testlerde demir eksikliği çıktı. Doktor ferro sanol damla verdi. Portakal suyu ile veriyoruz. Sabah aç karna veriyoruz. Verdikten 1 saat kadar hiçbirşey yedirmiyoruz. Akşam da 2 saat açlıktan sonra veriyoruz. Sonrasında 1 saat aç kalıyor öyle yediriyoruz. Biraz kullanımı zor oluyor. Sizlerden kullananlar nasıl kullanıyorsunuz? Biz 18 damla veriyoruz. Sizde demir eksikliği yüzünden mi veriyorsunuz ve ne şekilde veriyorsunuz?

merhaba canım benim oğlumda 9 aylık bize sağlık ocağında vermişlerdi aynı kan ilacını ama benim oğlum yemedi onu her içirdiğimde kustu.sonra doktorumuz santafer verdi tadı üzüm pekmezine benziyo aç yada tok farketmiyo ben yemek yedirirken veriyorum.diğerinin tadı çok kötüydü paslı demir gibi kokuyodu.

Doktorumuz kusabileceğini söyledi ama portakal suyu ile veriyoruz biz. İçinde biraz tadı kayboluyor. Zaten kaçıyor da binbir türlü oyunla veriyorum ben. Bir tane damlalığım var onunla az az veriyorum ben, birden hepsini vermiyorum. Biraz böyle öncesinde ve sonrasında aç kalması biraz zor oluyor.

Back