• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ferritin değerim 6 çıkmıs çok mu düşük doktor hap verdı

Kızlar grip oldugum ıcın cok halsızdım doktora gıttım antıbıyotık kullandım halsızlıgım yorgunlugum iştahsızlıgım hıc gecmedı dedım ilaclar ıyı gelmıyor dedım. Sonra doktorum da senın rengın sapsarı olmus kan degerlerıne baktırdın mı dedı yok dedım bı baktı ferrtın cok dusuk dedı 6 cıkmıs benım bulantı hıssım halsızlıgım bas agrım bitkinliğim bundanmıymıs acaba bılemedım bıde cok zayıfladım resmen erıdım bıttım benım gıbı olan var mı hapla ne kadar toplarım kendımı acaba ıgne mı olsaydım bılemedım ya
Sanem hanım merhaba inşallah görür ve bana dönersiniz.yaşadıkşarınozı şuan bende yaşıyorum inanoşmaz zayıfladım.çok üzülüyorum bede korkuyorum benimde 6 değerim.şuan nasılsınız kilo olarak

Merhaba, ben de bugün kan tahlili verdim. Ferritin 2,9 çıktı, aile hekimi acilen bir dahiliye ye görün dedi. Sadece ferritin değil, kan değerlerimiz tamamı düşük çıktı
2,9 çok ciddi düşük bir değer.Bence bı araştırt canim

Benim 2 defa sıfır çıktı hap falan pek işe yaramadı. Sıfırlanınca depo serum yapıyorlar o beni 1-2 yıl götürüyor. Bende öyle fazla bir belirti yoktu zaten hep halsizim o yüzden anlayamıyorum 😅

Back
X