• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ferne parfüm kullanan var mı?

zaten biri ... hanım ..bey diye övüyorsa bilin ki o kişi reklam yapıyordur:KK70:
tanıdığınız ve saygı duyduğunuz kişilere hanım veya bey sıfatlarını kullanıyor olmanız ne zamandan beri reklam olarak algılanır oldu anlamış değilim. kendilerinin 8 yıldır müşterisiyim. belki sizde müsterisi olacaksınız. tabi bir parfümseverseniz.

tanıdığınız ve saygı duyduğunuz kişilere hanım veya bey sıfatlarını kullanıyor olmanız ne zamandan beri reklam olarak algılanır oldu anlamış değilim. kendilerinin 8 yıldır müşterisiyim. belki sizde müsterisi olacaksınız. tabi bir parfümseverseniz.
ilk mesajlarınızı gelip burda zafer bey ve buket hanm diye yazmanız açıkçası şüphe uyandırdı bitek bende de uyandırmamış zaten. parfümsever olmam için onların müşterisi mi olmam gerekiyor acaba? :) parfümler konusunda yeterli bilgiye ve ilgiye sahip olduğumu düşünüyorum ben teşekkür ederim.

ben de yorum yaptığın için çok mutlu oldum teşekkürler=) ilginç gerçekten ilk defa bu kadar beğeneni olan bir parfümcü görüyorum.. kesinlikle denemeye karar verdim.. peki senin özellikle önerdiğin bir kokusu var mı?
evt benim favorim ysl manifesto şu an onu kullanıyorum kalıcılık müthiş ve herşeyden önemlisi sağlık açısından çok güvenli cildime rahatça sıkabiliyorum..

İnternet sitesinden inceledim de gayet kaliteli görünüyor yaa şubeleri yokmu istanbulda sadece sitesinden mi satış yapılıyor aynı parfümevi gibi chanel chance nasıl acaba :)) 39 tl :)) bi denemek lazımm :KK19:
merhaba, chanel chance mükemmel. kesinlikle tereddütsüz alabilirsin. bayileri yok. bir arkadaşım çok istedi ferne parfüm bayiliği almayı ama vermiyorlar. butik kalite parfüm üretiyor olduklarından kar marjlarının çok düşük olduğunu söylemişler.

merhaba, chanel chance mükemmel. kesinlikle tereddütsüz alabilirsin. bayileri yok. bir arkadaşım çok istedi ferne parfüm bayiliği almayı ama vermiyorlar. butik kalite parfüm üretiyor olduklarından kar marjlarının çok düşük olduğunu söylemişler.
Hmm anladim canim bi denemek lazim ozaman :)

ben secret garden (givenchy a&d le secret) ve coco mademoiselle kullanıyorum. sağolsun parfümümü sayelerinde buldum diyebilirim. keşke İzmir'de olsanız. Zafer bey ve eşi Buket hanım, Esin hanım, sevgiyle ve güler yüzle yardımcı oluyorlar.

Acabaa siz Buket Hanım mısınız yoksa Zafer bey mi?

Yorumda ismi geçen Esin Hanımı da takdim edelim:
ben de Ferne parfüm kullanırım. tesadüf bu forumda adının geçtiğini gördüm ve çok mutlu oldum açıkçası. kısa ve öz olarak sadece Ferne derim. açık parfüm değil bu. başka bişey...

Ferne parfüm hakkında internette çok az yorum var ama hepsi de olumlu.. Fiyatları da doldurma parfüm fiyatlarına nazaran oldukça yüksek ki kalite konusunda çok iddialılar.. Alıp almama konusunda karar veremedim. Kullanan başkaları da var mı acaba? Yorumlara göre karar vericem.

Back
X