Canım ben aksiliklerin her zaman şans getireceğine inanıyorum. Öyle de oluyor. Sen de inan. Gelinlikçine gidersen sana daha iyi ve parlak bir fikir verebilir. Burada deneyim sahibi bayanlarda inanıyorum yardımcı olacaklardır. Sonuç olarak işi yapacak olan yine gelinlikçi. Bence vakit kaybetmeden git ve sorunu çöz. (Bu arada gelinliğine hayran kaldım. Rabbim mutlulukla giymeyi nasip etsin inşallah. Çok Çok ÇOOOOOKKKK GÜZEELLL). Benim gelinliğim bağcıklıydı ve çok rahat kullandım. Bi dene ama vakit kaybetme daha fazla. Gelinlikçin özverili ve işine saygı duyan biriyse uğraşıp yetiştirir. Değilse kaderine :) Benim kına elbisesinde sorunum olmuştu. Şurdan burdan dikelim daraltalım ve arkadaki tülleri şurdan tutturalım dediler veeeee... Aman Allahım düğünden sadece bir gece önce arkadaşalarım bi deneyip bakalım nasıl duracak dedileeerrrrr. Giydim içine göğüs bölgesi patladı patlayacak, nefes alamıyorum. İki taraftan dikişe bir girmişler ki sorma. İyiki kesmemişler ama. Tülüde ikiye katlamışlar, tam bir rezalet. Gecenin bir vakti koşa koşa arkadaşımın dikiş hocasına gittik. Sağolsunlar halletiler, arkadaşlarım da ütüsünü yaptı, akşamına giydim. İnşallah benim ki gibi olmaz. Dikkat et ve bilhassa birebir sen ilgilen canım, gerekirse başında dur. Bak ben güvendim ne hallere düştüm. Kızlar hadi dene demeseler..... Bitmiştim
Sevgiyle kal. Hoşça kal canım