• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fenilketonori

bilgemsum

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2023
3
0
1
31
Merhabalar bebeğimin sağlıkocağında alınan topuk kanında fenilin değeri 3.4 çıktı ikinci kanda 3.16 metenolizma bölümüne yönlendiler ne yapacağımı bilmiyorum ikinci kan sonucu 10 günde çıkar dedikleri halde 1.5 ayda geldi şuna bebeğim 2 aylık geç kalındıysa diye korkuyorum ne düşüneceğimi şaşırdım. Durumu yaşayan varsa konuşabilirse çok sevinirim. Mahvolmuş durumdayım

Merhaba sonucunuz cikti mi benimde kizimda cikti bu hastalik bizimde degerimiz 3.9 suanlik tedavi gerektiricek deger yok anne sutu alabilir dediler bir ay sonra tekrar hastaneye gidicez takip hastasiyiz ilerleyen zamanlarda ne olucak bilmiyorum size ne dediler

Merhabalar bebeğimin sağlıkocağında alınan topuk kanında fenilin değeri 3.4 çıktı ikinci kanda 3.16 metenolizma bölümüne yönlendiler ne yapacağımı bilmiyorum ikinci kan sonucu 10 günde çıkar dedikleri halde 1.5 ayda geldi şuna bebeğim 2 aylık geç kalındıysa diye korkuyorum ne düşüneceğimi şaşırdım. Durumu yaşayan varsa konuşabilirse çok sevinirim. Mahvolmuş durumdayım
Bilge hanım sonucunun çıktımi

Back