Fena bi derdim var hem de :(

Başkası onun yerini alabilir, ama siz onu düşünüp, onun ilgi göstermesini beklerseniz başkaları onun yerini alamaz. Size çok daha iyi ilgi gösterecek ve sizi "gerçekten" sevecek birini bekleyin.

Ben ikiyüzlü olduğumu düşünmüyorum..evet beni aldatacağını düşünüyorum..ama karısını aldatıyosa bile ki bunu bilmiyorum o kişi ben değilim..ben onunla görüşmüyorum ki..tüm iletişimimi kestim..yollarımı değiştirdim..zaten onunla görüşüyo olsam size böyle bi yaz yazmaz sizce karısını bırakır bana döner mi sizce ikinci kadın olmak kötü bişey mi gibi sorular sorardım..

Ama şimdi de sanki biraz yeniden görüşsem mi ki tarzında, havalarındasın. Buradan bir iki kişi onu once sen tanıdın, senin hakkın o dese sanki ona gidecekmişsin gibi geliyor bana. Sen biraz cesaret mi arıyorsun ne

Son düzenleme:
Su anda da kendinizle celisiyorsunuz

ben mi yanlis anladim ?
ne yapayim diye sormamis miydiniz?

tamamen yanlış ifade etmişim o zaman kendimi..benim sizden duymak istediğim şey sadece napcan öyle adamı sen de üzer aldatırdı yürümezdi evliliğiniz..iyi yapmışsın iletişimini kesmekle..idi..buna benzer şeyler söyleyenler olmuş..gerçekten iyi geldi teşekkür ederim..ama benim onunla görüşme isteğim kesinlikle yok sadece bazen aklıma geldiğinde kendimi suçluyorum üzüldüğüm için..ve mantıklı açıklamalar yapıyorum kendime..bunu diğer insanlardan da dumak istedim hepsi bu..

Su anda da kendinizle celisiyorsunuz

ben mi yanlis anladim ?
ne yapayim diye sormamis miydiniz?

Ne yapmalıyım sorusunu başlamayı düşündüğüm diğer insan için sordum..karar verememe sebebimi başta açıkladım sadece..böyle bi psikolojideyim..zaman zaman aklıma gelen ve gördüğümde rahatsız olduğum bi eski sevgilim var sizce yeni bişeye başlamalı mıyım demek istedim..bunlara ek olarak üzüldüğüm konu saçma değil mi üzülmemeliyim değil mi diye sordum..

Zaten görüşmüyorsun, onunla görüşmenin yanlış olduğunu biliyorsun. O zaman sorun yok demektir.
Bu kadar ahlanıp vahlanacak bir durum da yok ortada. Adam evlenmiş, bitmiş gitmiş işte. Siz de bu durumu unutun, bu fikirleri kafanızdan atın ve kendi yolunuza bakın. Bu adamda saplanıp kalmayın.

Eee iletisimi de kesmissiniz
Bizden ne istiyorsunuz anlamadim?

illa bişeyler yaşamak zorunda değilsin
önce şu ilk durumu kafandana tamakla başla işe
zaten olmayacağını biliyosunki engellemişsin
ama kafan karışıkken ikinci duruma da başlama
bir udr da zaman geçsin olaylar unutulsun
sakin kafayla düşün
ikinci durum birinci durmudan kurtulmak için bir kaçış belkide

Son düzenleme:

Tabi ki baslayacaksin

hayatinin sonuna kadar onu bekleyecek halin yok

ama bu sorunun altinda yatan sebep adamin sana
evlenirken soyledigi sozler
ben de aklinin celindigini hatta
yeni biriyle baslamayip onu
bekledigini dusundum

ayrica zaten onunla evlenmeyi dusunmedigini
sadece sevgili olabilecegini soylemissin
bu durumda evlenmis olmasi bile seni fikrinden caydirmamis gibi ...

Bunu ben de düşünüyorum..acaba bi kaçış olarak mı görüyrum diye..ama diğeri de o kadar iyi biri ki..acaba biraz arkadaş gibi görüşsek zamanla sevip bağlanır mıyım diye düşünüyorum..ve onu da kaybetmek istemiyorum..çünkü onunla harika bi aile kurulabilir diye düşünüyorum..

evlenmiş olması bile seni fikrinden caydırmamış gibi' derken onunla hala evlenmek istememe fikrimden bahsettiğini düşünerek cevap veriyorum..evet onun evlenmesi hala fikrimden caydırmadı onun evlenilcek biri olduğunu düşünmüyorum..eğer diğer anlamda söylediysen de hayır tabiki evli olduğu halde onunla sevgili olma düşüncem yok..dediğim gibi öyle bi düşüncem olsa zaten olurdum..tüm iletişimimi kesip tanımadığım insanlara üzülmeyeyim değil mi? diye sormazdım..

şu kadarcık yazdıklarından anlaşılıyo ki
ilk sevgilini (evli olanı) anlatırken bişeyler bitmemiş
inan okurken anlaşılıyo
ama ikinci için heyecan yok aşk yok
sadece uygun bir partner
eğer değişiklik istiyosan dene belki ilk sevgilini unutturur sana belli olmaz
ama onu kafandan atmadan başkasını sevemezsin bunuda unutma

teşekkür ederim..belki hala bişeyler bitmedi bende ona karşı ama bunu kabulllenmek evet hala seviyorum diye düşünmek gururumu incitiyo..evlenmeiş birini unutamıyorum demek çok ağır..bunun yerine evet zaten beş para etmezdi iyiki de onunla evlenen ben olmamışım diye düşünmek bunu objektif dillerden duymak daha iyi geliyo..bu yüzden de buraya yazdım derdimi..

onun seni unutamadıgı falan yok yada bıraktıgın izler vs. o sadece şe... sizlik pesinde. sizinde derdiniz evlenince kıymete binmis sadece. sevdiginiz falan yok. e bu durumda cok fena bi derdinizde yok baslıgı anlayamadım:26:

bence sadece başka birine gitti diye kıymetlenmiş gözünüzde... başka biriyle evlenirken size geri dönme sözü veriyor bu kadar çelişki içinde öyle birine nasıl güveniyorsunuz? bid diyelim size döndü size dönerkende başka birine söz verme ihtimali çok yüksek o potansiyele sahip birine benziyor:) önünüze bakın derim

Ben bununla evlenmekten korkuyorum beni aldatır diye diyorsun? canım adam zaten evli iyi misin sen? uçmuşsun ayakların yere bassın derim ben

Ve belirtmeden geçemeyeceğim o adam artık evli ve bir karısı var... siz kendinize ve o kadına bir iyilik yapın bu adamı unutun...

Cok celiskili bir hikaye.
Bu adam senin pesinde evlenelim diye kosarken istemeyip ayrilmissin, olabilir. Simdi hala o adamin evlenilcek biri olmadigini dusunuyorsun, ama aklin fikrin o ve yeni ailesinde.
Adam baskasina gidince kiymetli olmus. Tam bir kacan kovalanir hikayesi. Sen o adamin artik seni birakip yeni iliskilere girmesini hazmedememissin. istiyorsun ki adam omur boyu pesinden kossun, sen isteme , ama o kossun, egon tavan yapsin. Yok guzelim, dunya birtek senin etrafinda donmuyor.

Ben burda o evlendigi kiza uzuldum. Daha onunla evlenme arefesinde baskasiyla evlenmeyi dusunen adamdan ne hayir gelir, yazik olmus.
O kisi artik evli, ve arti onu dusunmeyi biraksan iyi olur. O evli, artik kendi ailesi var. Insanlarin evliliginde leke gibi kalmak cok onur kirici birsey. Boyle igrenc iliskilerle hayatinizi harcamayin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…