- Konu Sahibi ttatlicadii
2012 Aralık ayında bir çocuk geldi yanıma dedi ki. Adın ne . Söyledim. Öğretmen çağırıyor zannettim. Sonra çocuk sınıfımı sordu onu da söyledim. Sevgilin var mı diye sordu. Şaşırdım sanane dedim. Arkadaşım senden çok hoşlanıyormuş dedi. Banane diye tersledim gitti. Tersledim çünkü okulumuzun %90 salaklarla dolu. Bende derslerine çalışan üniversite için çabalayan bir kızım. İşte olay burda başlıyor. O günden sonra karşı sınıfımızda hiç farketmediğim , görmediğim çocuğu teneffüslerde kapının önünde dururken buldum. Her gün kapının önünde arkadaşıyla duruyordu. Bu 10. sınıf bitene kadar böyle oldu. Ben o çocuktan hoşlanmaya başladım. Akıllı duruyordu çünkü diğerleri gibi küfür etmiyordu arkadaşlarıyla sohbet ediyordu normal insanlar gibi. Şimdi 11. sınıftayım. Bunu yazmamın sebebi fena şekilde aşık olmam. Çünkü o çocuğun aslında benden hoşlanan çocuk olduğunu öğrendim.O kadar fena aşık oldum ki. sürekli onu düşünüyorum ders çalışamıyorum. uyuyamıyorum hatta sürekli uyanıyorum içimde böyle bi kıpırtı var heyecan var. 1 Aydır deli gibiyim. Kitapların yüzüne bile bakmıyorum. Konuları tekrar edim diyorum. Deftere onun adını yazarken buluyorum kendimi. Ben aşık olmakta istemiyorum ki. Ygs Lys var önümde benim. Yardım edin bana lütfen Kimseyle paylaşamadım. Yardım edin bana