Fena Aşık Oldum. Yardım :(

ttatlicadii

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2013
5
0
6
35
İstanbul
2012 Aralık ayında bir çocuk geldi yanıma dedi ki. Adın ne . Söyledim. Öğretmen çağırıyor zannettim. Sonra çocuk sınıfımı sordu onu da söyledim. Sevgilin var mı diye sordu. Şaşırdım sanane dedim. Arkadaşım senden çok hoşlanıyormuş dedi. Banane diye tersledim gitti. Tersledim çünkü okulumuzun %90 salaklarla dolu. Bende derslerine çalışan üniversite için çabalayan bir kızım. İşte olay burda başlıyor. O günden sonra karşı sınıfımızda hiç farketmediğim , görmediğim çocuğu teneffüslerde kapının önünde dururken buldum. Her gün kapının önünde arkadaşıyla duruyordu. Bu 10. sınıf bitene kadar böyle oldu. Ben o çocuktan hoşlanmaya başladım. Akıllı duruyordu çünkü diğerleri gibi küfür etmiyordu arkadaşlarıyla sohbet ediyordu normal insanlar gibi. Şimdi 11. sınıftayım. Bunu yazmamın sebebi fena şekilde aşık olmam. Çünkü o çocuğun aslında benden hoşlanan çocuk olduğunu öğrendim.O kadar fena aşık oldum ki. sürekli onu düşünüyorum ders çalışamıyorum. uyuyamıyorum hatta sürekli uyanıyorum içimde böyle bi kıpırtı var heyecan var. 1 Aydır deli gibiyim. Kitapların yüzüne bile bakmıyorum. Konuları tekrar edim diyorum. Deftere onun adını yazarken buluyorum kendimi. Ben aşık olmakta istemiyorum ki. Ygs Lys var önümde benim. Yardım edin bana lütfen Kimseyle paylaşamadım. Yardım edin bana :59: :(

Liseli kizlar gibi pir pir :))

Cok sirin duygular bunlar. Sadece kontrollu ol :) Oyle korkutuk asik olma o sana bi daha gelinceye kadar :37:

Aşık olmak,sevmek,sevilmek güzel şeyler canım ama kontrollü olmakta fayda var hele ki önünde önemli bir sınav dönemi seni bekliyorsa.Gözünü korkutmak gibi olmasın ama ben bu yüzden sınav döneminde çok kaybeden insan gördüm sonradan da pişman olan.Sen kendini duygularını kontrol altında tutupta sevmeye çalış.Derslerini de ihmal etme derim.

2012 Aralık ayında bir çocuk geldi yanıma dedi ki. Adın ne . Söyledim. Öğretmen çağırıyor zannettim. Sonra çocuk sınıfımı sordu onu da söyledim. Sevgilin var mı diye sordu. Şaşırdım sanane dedim. Arkadaşım senden çok hoşlanıyormuş dedi. Banane diye tersledim gitti. Tersledim çünkü okulumuzun %90 salaklarla dolu. Bende derslerine çalışan üniversite için çabalayan bir kızım. İşte olay burda başlıyor. O günden sonra karşı sınıfımızda hiç farketmediğim , görmediğim çocuğu teneffüslerde kapının önünde dururken buldum. Her gün kapının önünde arkadaşıyla duruyordu. Bu 10. sınıf bitene kadar böyle oldu. Ben o çocuktan hoşlanmaya başladım. Akıllı duruyordu çünkü diğerleri gibi küfür etmiyordu arkadaşlarıyla sohbet ediyordu normal insanlar gibi. Şimdi 11. sınıftayım. Bunu yazmamın sebebi fena şekilde aşık olmam. Çünkü o çocuğun aslında benden hoşlanan çocuk olduğunu öğrendim.O kadar fena aşık oldum ki. sürekli onu düşünüyorum ders çalışamıyorum. uyuyamıyorum hatta sürekli uyanıyorum içimde böyle bi kıpırtı var heyecan var. 1 Aydır deli gibiyim. Kitapların yüzüne bile bakmıyorum. Konuları tekrar edim diyorum. Deftere onun adını yazarken buluyorum kendimi. Ben aşık olmakta istemiyorum ki. Ygs Lys var önümde benim. Yardım edin bana lütfen Kimseyle paylaşamadım. Yardım edin bana :59: :(

Eee neden uzuluyorsun :) Ne guzel duygular bunlar :16: Okuyan ayni anda sevgilisi de olan cok insan var. Ben mesela .d Ikisini ayni anda yurutebilirsin. Bence kapilari kapatma. Sende ona duygularini belli et gorunce selam ver gulumse falan. Hem o da senden hoslaniyormus ne guzel aski kaybetme cunku gercekten asik olmussun bende de ayni belirtiler olmustu :)

Eee neden uzuluyorsun :) Ne guzel duygular bunlar :16: Okuyan ayni anda sevgilisi de olan cok insan var. Ben mesela .d Ikisini ayni anda yurutebilirsin. Bence kapilari kapatma. Sende ona duygularini belli et gorunce selam ver gulumse falan. Hem o da senden hoslaniyormus ne guzel aski kaybetme cunku gercekten asik olmussun bende de ayni belirtiler olmustu :)

Ne bir ortak arkadaşımız var ne de konuşmuşluğumuz sadece bakışmalar. Korkuyorum kendimden. Daha önce ne bir sevgilim oldu ne de birinden hoşlandım. Resmen kendini aşık etti bana.

cok tatlı zamanlar keşke liseli olabilsem :) zamana bırak eğer o da her fırsatta seni gözlüyorsa onda da vardır hala bir şeyler.hem terslmen bıle daha cok çekmiş olabilir :) bir süre sonra bakarsın gelip kendi açılır.

cok tatlı zamanlar keşke liseli olabilsem :) zamana bırak eğer o da her fırsatta seni gözlüyorsa onda da vardır hala bir şeyler.hem terslmen bıle daha cok çekmiş olabilir :) bir süre sonra bakarsın gelip kendi açılır.

Bazen düşünüyorum gidip "Size aşık oldum. Ama aşık olmakta istemiyorum kırın kalbimi unutim sizi" diyim diyorum ama. amalar. amalar.

ah canım benim seni anlıyorum bende ilk sevdiğim aşık olduğum insan lisede daha sonraları üniversitede çıktı karşıma ama hiçbiri onunn bana yaşattığı heyecanı yaşatmıyordu ben cesaret edemedm ona açılmaya açıkçası öyle geldi geçti şu an üniversitedeyim yine platonik takılıyorum :D üniversiteye geçince bu çocuğu unutrsn merak etme daha birsürü kişi çıkacak karşına emin olabilirsin :)

sınav ders önemli ihmal etme yine de içinde kalmasın tavla kışkırt ama iki işi birarada götürebileceğine inanıyorsan.ben götürebildim üniversitede sevgilim vardı hem onunla idim hem de ilk yıl kpssyi kazanabildim ama tabi liseye göre kanım biraz daha yavaş akıyordu.lakin önce ders derim. ooooooooooooo daha çok aşık olursun

Aslında henüz erken
Ama uyuyamıyorum, ders çalışamıyorum diyosan
En azından tanışmanız da fayda var
Belki de hayallerindeki gibi değildir, soğursun ve kapanır gider
Belki de daha çok seversin, derslerini aksatmadan görüşmeye devam edersiniz
Ama en azından böyle sürekli aklında bi saplantı gibi durmaz

selam canım öncelikle geçmiş olsun :3: aşk adamı hasta ediyor işte :40: ama canım sana tavsiyem derslerine etki etmeyecek şekilde aşkı yaşa.. öyle dersini boşvermişlik yapma. sen üniversiteyi kazanamassan nolur ? hayatın ümitlerin yıkılır öyle değil mi canım ? o yuzden o çocugu sevmen aşık olman sana üniversiteyi kazandırmaz ama önce eğitimin sonra aşkın olsun işini garantiye al. o birgün seni terkedip giderse dersin ahh eşşek kafam onun yüzünden üniyide kazanadım dersin. o yuzden iyi düşün tatlım.. ha bak sana sevme asla aşık olma demiyorum sev gene sev ama eğitiminde aksatma... bak bende yaşadım bunları çok severdim bende aşıktım aklıım alamazdım,insan kavga ettiği zaman asla canı ne ders nede başka bişey yapmak ister ama ben tam tersiydim kavga ederdim moralim çok bozuk olurdu ama dersimi asla etkilemezdi bu olaylar. deli gibi çalısırdım 100 alır çıkardım muhasebe gibi zor dersten o yuzden canım sende öyle ol.. aşkın,stresin,kafanın bozukluğu asla dersini,geleceğini engellemesin. umarım güzel nasihatlarımı dinlersin tatlım :3:

Back
X