• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fen Bilgisi Öğretmen Adayları ve Öğretmenleri...

mahmuriye

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2008
271
4
96
44
İstanbul
ben atanmayı bekleyen ilköğretim fen bilgisi öğretmeniyim.kpssye gireceğim bu sene. bebeğim oldu ve geçtiğimiz kpssye giremedim. ne gibi değişiklikler oldu alana yönelik sorulara yer verilecekti birbirimizi burdan haberdar edelim arkadaşlar...

Merhabalar canım..
Ben de Fen bilgisi öğretmeniyim,tabiki atanamayanlardan :)
2007 mezunuyum bu sene 3. girişim olcak..
86 puan aldım ve şubat atamasında atanmayı umuyorum..
Bebeğini güle güle büyüt,ben atanamadığım için hayallerimi ertelemek durumunda kalıyorum maalesef.
Henüz Alan Bilgisi yok sınavda, eğitim bilimleri sorularında bayağı değişiklik oldu.
Ayrıntılı bilgiyi KPSS başlığında bulabilirsin..
İnşallah hepimizin gönlünden geçirdikleri olur..

Merhabalar canım..
Ben de Fen bilgisi öğretmeniyim,tabiki atanamayanlardan :)
2007 mezunuyum bu sene 3. girişim olcak..
86 puan aldım ve şubat atamasında atanmayı umuyorum..
Bebeğini güle güle büyüt,ben atanamadığım için hayallerimi ertelemek durumunda kalıyorum maalesef.
Henüz Alan Bilgisi yok sınavda, eğitim bilimleri sorularında bayağı değişiklik oldu.
Ayrıntılı bilgiyi KPSS başlığında bulabilirsin..
İnşallah hepimizin gönlünden geçirdikleri olur..

çok teşekkür ederim canım a.s.
inşallah atanırsın eminim o puanla atanabilirsin. zor bir puan çok mu çalıştın?
ben en fazla 78 aldım.2008 mezunuyum.marmara üni. inşallah ben de senin gibi yüksek bir puan tutturabilirim bu sene :1rolleyes:

Canım inan zor bir puan değil ve çok da çalışmadım.. DÜZENLİ çalıştım..
Her gün çalışıyordum ama günde 3-4 saat..
Hatta bazı günler 2 saat çalışıyordum fakat hiç aksatmadan her gün az da olsa göz gezdiriyordum.
Ve de bol bol tekrar yaptım,tarihim zayıftı onu da tekrarlarla hallettim..

Puan ve sıralama olarak çok kritik bir yerdeyim,sözleşmeli olarak önümde 290 kişi kaldı.
Şubatta 290 veya üzeri bir sözleşmeli alımı olursa atanabilirim..Çok muallakta ama..
Hiç belli değil, açıklama da yapılmadı henüz..Sabredip beklemekten başka yapacak bir şeyim yok..

genelde 100 150 kişi ancaK alıyorlar ama bu sene seçimlerden dolayı alırlar inşallah 300 350 kişi arkadaşım.sen gir bari darısı da bizim başımıza..

Bende cumhuriyet üni.de okuyorum 1. sınıf henüz.ben bırakmayı düşünüyorum cünkü arzu ettiğim bir bölüm değildi.bizim sülalede genelde herkes ögretmen babam başta olmak üzere :bbo: belkide ondan dolayı istemiyormdur anlayamadım kendimi. aslında şöyle bir düşünce aklıma gelmiyor değil. sülalece bir dersane kurarız :roflol: nasıl ama :dance: evet eğitim bölümden soru soruyorlar hep nasıl bir sistem anlamış değilim yaniiii neyse sizede bol sanslar sınavda umarım atanırsınız.

genelde 100 150 kişi ancaK alıyorlar ama bu sene seçimlerden dolayı alırlar inşallah 300 350 kişi arkadaşım.sen gir bari darısı da bizim başımıza..

İyi dileklerin için çok teşekkür ederim..Şeniz
Ben atanıp gideyim ki bir rakibiniz eksik olsunkaydirigubbakcemile3

Bende cumhuriyet üni.de okuyorum 1. sınıf henüz.ben bırakmayı düşünüyorum cünkü arzu ettiğim bir bölüm değildi.bizim sülalede genelde herkes ögretmen babam başta olmak üzere :bbo: belkide ondan dolayı istemiyormdur anlayamadım kendimi. aslında şöyle bir düşünce aklıma gelmiyor değil. sülalece bir dersane kurarız :roflol: nasıl ama :dance: evet eğitim bölümden soru soruyorlar hep nasıl bir sistem anlamış değilim yaniiii neyse sizede bol sanslar sınavda umarım atanırsınız.

canım sen de aynı benim gibiymişsin...
bizim aile de hep öğretmen..
annem,babam,teyzem,eniştem,halam vs..kaydirigubbakcemile3
ben öğretmenliği isteyerek seçmiştim ama bilgisayar öğrt. istiyordum..
bu oldu ne yapalım...
sen daha çok yeniymişsin,daha 3 sene var sınava..
Allah sabır versin diyimŞeniz

atandınız mı acaba merak ettim inşallah atanmışsınızdır bu yıl 586kişi atanıcaktı bende gazi 1.sınıf öğrencisiyim bende pek sevmiyorum tekrar sınaca girmeyi düşünüyorumbenneyaptımki

Back