Feminist nedir?

liiii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2009
270
0
Arkadaşlar diksiyon kursuna gidiyorum feminizt in tam tersini hoca acıklamamızı istedi içerini bana bilgi verin

sanırsam demek istediğiniz kelime feminist.
diksyon kursunda feminizt yazmayın cevaba bakmadan puanınız gider bence.

feminist: kadın erkek eşitliğine inanan kişidir. feminizm ise bu düşüncenin adı.
bunun tam terside kadın erkek eşitliğine inanılmamasıdır yani.

ana fikir bu.
buradan çıkarak açarsınız işte konuyu..

Feminist hareket içinde kadın ve erkeğin eşitliğini savunan gruplar olduğu gibi kadının biyolojik ve duygusal olarak erkeğe üstün ve erkeğin "tamamlanmamış kadın" olduğunu savunan daha radikal gruplar da yer almaktadır

kadının erkekten üstün olduğunun savunan radikal gruplar ,açısından da bakarsak
bunun tam tersi,,erkeğin kadından üstünlüğü.....

Feminist hareket içinde kadın ve erkeğin eşitliğini savunan gruplar olduğu gibi kadının biyolojik ve duygusal olarak erkeğe üstün ve erkeğin "tamamlanmamış kadın" olduğunu savunan daha radikal gruplar da yer almaktadır

arkadaşlar cok teşekkür ederım acıklamalarınız için bana faydası oluyo gercekten .

15 satırlık bi feminist acıklaması yaparsam buda iyi anlatırsam benım hayatımda güzel şeyler olcak kursunda.

feministın tam tersını istiyo hocamız yanı anladım kadarı ben bı bayan olrak feminst degilim.olmadım içinde düşüncelerim bayanlara karşı bi feminist olmayan bayan ne düşünür.cümle kurmayı pek yapamam bilgileriniz varsa lütfensiz yazın,tşk

arkadaşım cok güzel acıklamışsın fakat ben anlatamamışım pardon.tam istegim bişey degıl tam tersi feminist olmayan bi bayan ne bayanlar hakkında görüşleri ne olur gibi yanı erkekleri onaylarmı tam cümle kuramadım için 5 satırdan fazlasını kuramıyorum.

feminist: kadın erkek eşitliğine inanan kişidir. feminizm ise bu düşüncenin adı.

ana fikir bu.

evet canım aceleden yannış yazmış olabilirim.

canım cümle kuramıyorsan başkalarının cümlelerini almak yerine josephine donovan'ın feminist teori kitabını al. (iletişim yayınlarından çıktı) oku kültürel feminizim, klasik(liberal feminizm) ve radikal feminizm konularını. bölüm bölümdür o kitap zaten. sonra okuduklarından kendi çıkarımlarını elde et ve yaz. okuduktan sonra cümle kurman daha da kolaylaşır.

ayrıca ne üzerine böyle bir konu verdi ki hocanız size çok merak ettim..

ana fikir bu.

teşekkürler

canım cümle kuramıyorsan başkalarının cümlelerini almak yerine josephine donovan'ın feminist teori kitabını al. (iletişim yayınlarından çıktı) oku kültürel feminizim, klasik(liberal feminizm) ve radikal feminizm konularını. bölüm bölümdür o kitap zaten. sonra okuduklarından kendi çıkarımlarını elde et ve yaz. okuduktan sonra cümle kurman daha da kolaylaşır.

ayrıca ne üzerine böyle bir konu verdi ki hocanız size çok merak ettim..

diksiyon kursuna gidiyorum herkez bi konu acıklasın dedı kım ne yapalım derken hoca bu konuyu hepiniz tam tersını acıklayın dedı,canım benım suan kitaba ihyacım yok 15 satırlık mantıklı acıklama olsun yeter bu yazıyı hoca güzel acıkladımı dinleyınce farklı yerlerde faliyetlere katılma şansım yüksek.şuan onları bılemiyorum tahmin ediyorum böyle projelerimiz var çünki.

X