Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Femina kadin sagligi merkezinde tüp bebek deneyen arkadaslar varmi
Arkadaslar ben aralik ayinda istanbulda bulunan femina kadin sagliginda tedaviye basliyorum.Eger bu merkez hakkinda deneyimi olan varsa benimle paslasmasini rica ediyorum.
Arkadaslar ben aralik ayinda istanbulda bulunan femina kadin sagliginda tedaviye basliyorum.Eger bu merkez hakkinda deneyimi olan varsa benimle paslasmasini rica ediyorum.
Femina ile ilgili deneyimin nasıl oldu, tüp bebek tedavisi mi gürdün? Sorun neydi, paylaşman mümkünse .ok sevinirim. Çünkü benim FSH fazlaymış, 8 aydır deniyorum gebe kalamdım. 2 ay klomen kullandım, yine olmadı.
Yaşım da 34 hiç çocuğum yok.Bir doktor hemen tüp bebek tedavisine başlamam zaman açısından daha doğru dedi. Ancak araştırma içierisindeyim hala ne yapmam gerektiğinin. Birgül hanım ile deneyiminiz olduysa paylaşılırsa memnun olurum.
Ayrıca Kadıköy Şifa'da da tüp bebek merkezindeymiş. Orası nasıl laboratuar olarak ve de Femina nasıl? Bir de aklımda Acıbadem maslak Bülent bey ve belki Florence olabilir, ancak FSH 10.2 gibi. Bu durumda olanlar nereyi tavsiye ederler acaba? Ne yapmam gerektiğini biraz şaşırdım. aşılama zaman kaybı mı olur, hemen tüp bebek yapmak mı doğru?
Deneyimlerle yardımcı olabilecek varsa da .ok sevineceğim. Zaman geçiyor, karar verip doğru hareket etmem lazım.(hepiniz gibi)