Hap biteli 2 gün oldu ve 2 gün sonra da yumurtlama kontrolü- iğne tarihim. Bu testin hala bu kadar silik çıkması normal mi ? Test bozuk olabilir mi sizce? Her iki testte de sıvı alımını testten 1 saat önce kestim. Üsteki dün yapılan diğeri bugün yapılan
Normal canım hiç strese girme ben de femara kullanırken genelde 12. Günden sonra yumurta istenilen boyuta geliyor zatenHap biteli 2 gün oldu ve 2 gün sonra da yumurtlama kontrolü- iğne tarihim. Bu testin hala bu kadar silik çıkması normal mi ? Test bozuk olabilir mi sizce? Her iki testte de sıvı alımını testten 1 saat önce kestim. Üsteki dün yapılan diğeri bugün yapılan
Ya ben Ekim ayında kullandım ilaç gittikten 4 gün sonra yumurta 21mm di şimdi 2 gündür test yapıyorum böyle çıkıyor tedirgin oldumNormal canım hiç strese girme ben de femara kullanırken genelde 12. Günden sonra yumurta istenilen boyuta geliyor zaten
Farklılık gösterebilir canım takılma zamanın var zaten. Şimdi ne zaman kontrole gideceksinYa ben Ekim ayında kullandım ilaç gittikten 4 gün sonra yumurta 21mm di şimdi 2 gündür test yapıyorum böyle çıkıyor tedirgin oldum
Cumartesi gidecem canımFarklılık gösterebilir canım takılma zamanın var zaten. Şimdi ne zaman kontrole gideceksin
2 aydında ovu kontrolü yapıyorum hiç pik de görmeyince acaba şimdide ilaca rağmende mi olmayacak dedimFarklılık gösterebilir canım takılma zamanın var zaten. Şimdi ne zaman kontrole gideceksin
Yok canım ilaç etkili bi ilaç ama her zaman aynı zamanda büyüme olmuyor gün farkı olabiliyor sen gönlünü ferah tut2 aydında ovu kontrolü yapıyorum hiç pik de görmeyince acaba şimdide ilaca rağmende mi olmayacak dedim
Teşekkür eserim canım rahatladım birazYok canım ilaç etkili bi ilaç ama her zaman aynı zamanda büyüme olmuyor gün farkı olabiliyor sen gönlünü ferah tut
Rica ederim herşey gönlünüzce olsunTeşekkür eserim canım rahatladım biraz