Gebeliğe Hazırlık Femarayı Kaçıncı kullanışınız?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Kilonuz var mıydı peki, acaba kilodan dolayı mı olmuyor, klomenle hep 2-3 yumurtam gelişti ve çatladı ama hamile kalamadım. Doktor femaradan bahsetmedi bile

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Kilonuz var mıydı peki, acaba kilodan dolayı mı olmuyor, klomenle hep 2-3 yumurtam gelişti ve çatladı ama hamile kalamadım. Doktor femaradan bahsetmedi bile
Amin amin. Klomen çokta etkili değil bence.
Kilo olmaz mı ya biraz verdim ve kilolu hamile kaldım.

Bende kullanırken lazer seanslarım dewam ediyodu canım sıkıntı olmaz merak etme dr sormuştum ben jinekoloğuma daha da iyi sonuç alırsn dedi

Son düzenleme:
Kuzu zaten herkeste olur demiyorum ben kendi yaşadığım problemleri belirttim sanda tawsiyem en fazla 4 dene sonrasını deneme normalde tıp da 3 defa öneriyo femarayı sonra ara wermen gerekir bu herkes için geçerlidir çnkü kullandığımız ilaç göğüs kanseri hastalrında kullanılıyor asıl hedefi bu her ilaç gibi tabi onun da yan etkileri war ki benim doktorum ülke genelindeki sayılı doktorlardan onunda tawsiyesi fazla kullanılmamasından yana bizde hiç bi sıkıntı yoktu kullnmaya başladığımızdan beri herşey yolundaydı tek sıkıntı döllenme elde edemiyoduk nasibi değil dedik we ara werdk mayısta bıraktım zaten 7 aydır da hiç bişey yapmıyorum ailesel sıkıntılarım wardı abim rhtszdı wefat etti falan o şekilde yani benimki rabbime kalmış şuanda :)

Basiniz saolsun canim.. valla hepimizinki rabbime kaldi insallah olur tez zamanda

Bu ay ilk defa femara kullandım. Estrofem ilacını verdi rahim duvarı kalınlaşması için. Hala Regl olmadım 60 gün oldu PKO hastasıyım yarın doktora gideceğim.
Bu süreç içinde de sürekli ara ara kasık ağrısı ve batmaları oldu. 1 kere test yaptım negatif çıktı Hamile kalma ihtimalim yok diye rahatım, bir süpriz bekler m beni bilmiyorum

Canım benim femara ile 3. Ayım doktor 4-5 ay böyle devam etcez demişti. Yani benim bu ay olmasa bile bi kutu daha içerim gibime geliyor. Doktorun daha iyi bir planı yoksa femara iyi bence zararsız
Merhaba siz kaçıncı gün başlamıştınız fameraya kaçıncı denemenizde hamile kaldınız ve günde kaç tane içmiştiniz?

Merhaba siz kaçıncı gün başlamıştınız fameraya kaçıncı denemenizde hamile kaldınız ve günde kaç tane içmiştiniz?
Merhaba hatırladığım kadarıyla adetin 3. Günü başlıyordum 4-5 ay denedik gebelik oluşmadı ben tüp bebekle hamile kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…