Merhabalar :)
Ben iğne kullandım hiç yumurta gelişmedi. Femera kullandım bir yumurta oldu aşılama yapıldı tutmadı.
İkinci defa femara kullanınca hamile kaldım maalesef dış gebelik oldu.
3. Kullanışımda yine hamile kaldım ve çok şükür bugüne kadar geldik. Bu arada bende de pko var. Adetlerim düzensiz. Doktorunuz bilir tabi ki ama son bir kez daha deneyin derim. Bana tüp bebekle bile hamile kalamazsın demişlerdi.
Çok şükür Allah nasip etti. Hiç bir yan etkisini de yaşamadım. Klomen çok etkilemişti ve hiç işe yaramamıştı. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Kilonuz var mıydı peki, acaba kilodan dolayı mı olmuyor, klomenle hep 2-3 yumurtam gelişti ve çatladı ama hamile kalamadım. Doktor femaradan bahsetmedi bile
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Kilonuz var mıydı peki, acaba kilodan dolayı mı olmuyor, klomenle hep 2-3 yumurtam gelişti ve çatladı ama hamile kalamadım. Doktor femaradan bahsetmedi bile
Ben de iki ay klomen, 3. ay klomen + memogon iğne kullandım çatlatma iğnesi vuruldum ama ama olmadı. Bir kaç ay bekleyip aşılamaya geçmeye karar verdik doktorla. Ben bu aralar lazer epilasyon yaptırmayı düşünüyordum hazır tedaviye ara vermişken, şimdi bu kadar hormon ilacı aldım faydası olmaz mı acaba lazerin?
Canim dedigim gibi ben oncedende kullandim ama dedigin hicbi yan etkiyi yapmadi bana yani 3 ayda farkederdim heralde... bide daha onceki denememde gebelik elde ettigimiz icin devam etmek istiyorum... peki sen şu an nasıl bir tedavi görüyorsun?
Kuzu zaten herkeste olur demiyorum ben kendi yaşadığım problemleri belirttim sanda tawsiyem en fazla 4 dene sonrasını deneme normalde tıp da 3 defa öneriyo femarayı sonra ara wermen gerekir bu herkes için geçerlidir çnkü kullandığımız ilaç göğüs kanseri hastalrında kullanılıyor asıl hedefi bu her ilaç gibi tabi onun da yan etkileri war ki benim doktorum ülke genelindeki sayılı doktorlardan onunda tawsiyesi fazla kullanılmamasından yana bizde hiç bi sıkıntı yoktu kullnmaya başladığımızdan beri herşey yolundaydı tek sıkıntı döllenme elde edemiyoduk nasibi değil dedik we ara werdk mayısta bıraktım zaten 7 aydır da hiç bişey yapmıyorum ailesel sıkıntılarım wardı abim rhtszdı wefat etti falan o şekilde yani benimki rabbime kalmış şuanda :)
Kuzu zaten herkeste olur demiyorum ben kendi yaşadığım problemleri belirttim sanda tawsiyem en fazla 4 dene sonrasını deneme normalde tıp da 3 defa öneriyo femarayı sonra ara wermen gerekir bu herkes için geçerlidir çnkü kullandığımız ilaç göğüs kanseri hastalrında kullanılıyor asıl hedefi bu her ilaç gibi tabi onun da yan etkileri war ki benim doktorum ülke genelindeki sayılı doktorlardan onunda tawsiyesi fazla kullanılmamasından yana bizde hiç bi sıkıntı yoktu kullnmaya başladığımızdan beri herşey yolundaydı tek sıkıntı döllenme elde edemiyoduk nasibi değil dedik we ara werdk mayısta bıraktım zaten 7 aydır da hiç bişey yapmıyorum ailesel sıkıntılarım wardı abim rhtszdı wefat etti falan o şekilde yani benimki rabbime kalmış şuanda :)
Bu ay ilk defa femara kullandım. Estrofem ilacını verdi rahim duvarı kalınlaşması için. Hala Regl olmadım 60 gün oldu PKO hastasıyım yarın doktora gideceğim.
Bu süreç içinde de sürekli ara ara kasık ağrısı ve batmaları oldu. 1 kere test yaptım negatif çıktı Hamile kalma ihtimalim yok diye rahatım, bir süpriz bekler m beni bilmiyorum
Canım benim femara ile 3. Ayım doktor 4-5 ay böyle devam etcez demişti. Yani benim bu ay olmasa bile bi kutu daha içerim gibime geliyor. Doktorun daha iyi bir planı yoksa femara iyi bence zararsız