• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Femaraya başlayacağım tecrubeli arkadaşlar burayaaa🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ben adetin 3 günü gitmiştim simdide bu perşembe gitcem bakalım ne durumdayım ne olacak bilmiyorum senin çatlatma iğnen mi olmadı büyümüşmü kaç mm?
Bana sadece bugunleri degerlendir dedi igne varmedi bende bi daha sorum cikarken yok sen bugunleri degerlendir dedi bende ilk defa yumurtayi gordum artik bilmiyorum bundan sonrasi ne olucak bekliyorum bakalim

Bana sadece bugunleri degerlendir dedi igne varmedi bende bi daha sorum cikarken yok sen bugunleri degerlendir dedi bende ilk defa yumurtayi gordum artik bilmiyorum bundan sonrasi ne olucak bekliyorum bakalim
Sen kaç gün ne kadar kullandın toplamda ilaçtan canım

Sıkıntı etme. Çatlayacağı yoksa iğne ile de çatlamıyor. Sen akıntı vesaire onunla anlıyorsan gün aşırı değerlendir. Gerisi nasip.
Yani ben ogun dr.gittigimde akintim vardi hatta gecesi baslamisti cuma gittim akintimda devamdi sonra pazartesiden sonra yine ciddi bi agrim oldu hatta sali felandi bi kac damla lekelenme oldu. Ama dedigin dogru catladiysa catlamistir artik adet gunum yaklasiyo pkodan onunda gununu bilmiyom 33/35/38 gun arasi degisiyo

Gecen ay femara ve catlatma ignesi oldum. Maalesef bugun adetim basladi yani olumsuz sonuc.
Femara kullandiktan sonra doktor seni cagirip yumurtalarina bakacak, 18-20 mm buyukluge ulastiginda da catlatma ignesi verecek sana. Igneden 36 saat sonra ve sonrasi gun asiri iliski takvimi verecek ve bekleyeceksin. Surec bu sekilde ilerliyor.

Yani ben ogun dr.gittigimde akintim vardi hatta gecesi baslamisti cuma gittim akintimda devamdi sonra pazartesiden sonra yine ciddi bi agrim oldu hatta sali felandi bi kac damla lekelenme oldu. Ama dedigin dogru catladiysa catlamistir artik adet gunum yaklasiyo pkodan onunda gununu bilmiyom 33/35/38 gun arasi degisiyo
Anladım canım. Bende pcos yok ama ben de tam bilmiyorum. Bu ay çok saçma sapan bir şey oldu gecikti. Östrofem kullanıyordum. Onun sonucunda rahimde bir tabaka oluşmuş. Adetim gecikti önce kahverengi 2 gün az 3. Gün et et döküldü ve söküldü. O oluşan tabaka dökülmüş. Size östrojen verdi mi?

Anladım canım. Bende pcos yok ama ben de tam bilmiyorum. Bu ay çok saçma sapan bir şey oldu gecikti. Östrofem kullanıyordum. Onun sonucunda rahimde bir tabaka oluşmuş. Adetim gecikti önce kahverengi 2 gün az 3. Gün et et döküldü ve söküldü. O oluşan tabaka dökülmüş. Size östrojen verdi mi?
Yok vermedi muhtemelen temizlesin die vermistir . Sonucta rahimin temizlenmesi en onemlisi cunku bebis tutunmaz. Birde rahim filmi cekildim ben 6 ay once bi sorun yok. Size onu nie verdi ki peki

Gecen ay femara ve catlatma ignesi oldum. Maalesef bugun adetim basladi yani olumsuz sonuc.
Femara kullandiktan sonra doktor seni cagirip yumurtalarina bakacak, 18-20 mm buyukluge ulastiginda da catlatma ignesi verecek sana. Igneden 36 saat sonra ve sonrasi gun asiri iliski takvimi verecek ve bekleyeceksin. Surec bu sekilde ilerliyor.
Hakkimizda hayirlisi... beni cagirmadi ben gittim yinede... igne vermedi catlar o dedi sen bugunleri degerlendir dedi hepsi bu benim tedavimin ozeti

Ay unutmamışsın canım sağol🧡 mutlu ettin beni. Gittim büyümüş yumurtam çatlatma iğnemi oldum 36 saat sonra ilişki önerdi bildiğimiz gibi.. inşallah göreceğiz sonucu ne olacak bakalım
İnşallah hayırlısı ile gönlündeki en kısa zamanda olsun. Kaç tane yumurta vardı peki.

Merhabalar arkadaşlar bende bugün doktora gittim femara yazdı kullanmaya başlıcam hafta içi de kontrole gideceğim tecrübeli var mı aramız da hiç
Merhaba ben 2 ay önce femara ve çatlatma iğnesi kullandım ama malesef gebelikle sonuçlanmadı... Bu ay 5 gun femara kullandım kontrole gittiğimde 2 yumurtam vardı o gunlerı degerlendirdik. 4 gun sonra kontrole gittiğimde 1 yumurtam çatlamıştı.. Ekstradan 1,5 aydır inofolic te kullanıyorum yumurta gelişimi ve bebek için çok yararlıymış. Bakalım ben BAT ı bekliyorum normalde pkosum ama femara kullanınca 28 gun sonra oluyorum. Şu an göğüslerim şiş dünden beri ister istemez umutlanıyorum ama kısmet diyelim.

Meraba kizlar bende femara kullandim ama bana catlatma ignesi vurmadi dr, catlar kendi dedi gunleri degerlendir dedi bende oyle yaptim ilaci iciyosunuz bittikten 3- 5 gun sonra kontrole gidiyosunuz eger catlamicani anlarsa catlatma ignesi vericektir. Sonra iliski saati ve sonrasi adet dongusune kadar bekleyis.. bende ay sonunu bekliyorum dua edin kizlarrr
bende senin gibiyim ay sonunu bekliyorum :)

Back
X