Femara yan etkisi

Ponciksi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2020
1.731
2.665
Merhabalar femara kullananlar ne tür yan etkiler yaşadınız acaba. Ben idrar yolu enfeksiyonu oldum ve kültürde bakteri üremesi oldu bugun femara reçetesinde yaygın olmayan kısmıydı sanırım idrar yolu enfeksiyonu yazıyordu yaşayan oldu mu benim gibi veya ne etkileri oldu ilk defa kullanıyorumda

Merhabalar femara kullananlar ne tür yan etkiler yaşadınız acaba. Ben idrar yolu enfeksiyonu oldum ve kültürde bakteri üremesi oldu bugun femara reçetesinde yaygın olmayan kısmıydı sanırım idrar yolu enfeksiyonu yazıyordu yaşayan oldu mu benim gibi veya ne etkileri oldu ilk defa kullanıyorumda
Canım bende baş ağrısı oldu geçmek bilmeyen

Merhaba canım ikinci femera denemem geçen ay denedim olmadi herhangi bir yan etki görmedim ama benim bu ikinci denememde ovulasyon dönemim bittikten sonra sürekli ve her gün süt beyazı sabun gibi yoğun bazen de muhallebi gibi akintim oluyor, çay kaşığı kadar bazen de daha az. bugün adet olmam gerekiyor henüz olmadım 2 gün önce erken gebelik testi yaptım negatif cıktı sanırım enfeksiyon yaptı bende

Merhaba canım ikinci femera denemem geçen ay denedim olmadi herhangi bir yan etki görmedim ama benim bu ikinci denememde ovulasyon dönemim bittikten sonra sürekli ve her gün süt beyazı sabun gibi yoğun bazen de muhallebi gibi akintim oluyor, çay kaşığı kadar bazen de daha az. bugün adet olmam gerekiyor henüz olmadım 2 gün önce erken gebelik testi yaptım negatif cıktı sanırım enfeksiyon yaptı bende
Ben geçen ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandıktan sonra sizinki gibi adet olana kadar şeffaf akıntım vardı.sonra zamanında adet olmuştum.bu ay da femara kullandım ve yine çatlatma iğnesi oldum ama şeffaf akıntı bu sefer 1 hafta falan sürdü.adet de cuma cumartesi gibi olacağım heralde bekliyorum bakalım.test yapmadım çünkü hamile değilsem boşa gitmesin hamileysem de bayram tatilinden dolayı zaten doktora gidip kan veremem diye ama adet olmazsam cumartesi test yapacağım.bende de bu ay idrarda e coli bakteri çıktı.yani idrar yolları enfeksiyonu oldum ama bu ilaçlarla alakalı mıdır bilemiyorum şuan antibiyotik kullanıyorum

Ben femara disinda başka birşey kullanmadim çatlatma ignesi falan olmadim kendiliğinden büyüyüp çatladi ve normalden cok dayanilmaz agrilar cektim çatladığı gün. Benim devamlı gelen beyaz akıntı yumurtam catladiktan sonra başladi bayağı kafamı karıştırdı akinti disinda baska bir belirti göstermedim vücudum beni yanıltmıyorsa hamile değilim zaten test negatif çıktı :KK43:

X