Femara veya Çatlatma İğnesi kullananlar Toplaşiin

Benim de 18mm bi yumurta vardı. Ovitrelle yazdı öğlen yapılsın dedi, biz ilişki ile deneyeceğiz

Kızlar bu ay çatlatma iğnesinden sonuc alan var mı aranızda benim 8. Günüm regl olacak gibi şişkinliğim ve agrım var şuan

Merhaba kızlar, ben de adetimin 3.gununden beri 100ml gonalf kullandım. Bugün öğlen kontrolde 19mm ve 17mm, sağ ve solda yumurta büyümüştü. Doktor gece 23:00 da ovitrelle vurulmami söyledi. Çarşamba günü aşılama yapacak. Bugüne kadar hiç tedavi görmedim bu ilk olacak.
Yorumlarda okuduğum kadarıyla her doktor farklı büyüklükte çatlatma iğnesi yapıyor gibi. Benim yumurtalarım henüz 20+ değil acaba sorun olur mu?

Merhaba cnm benim 18 mm ken iğne vurdu

Test yaptın mi ki canım benim 9. Günde negatife döndü ben de bekliyorum ağrım var
Ovulasyon yapıyorum hala pozitif çıkıyor gebelik testi yapmadım erken diye canım karnımdan sürekli sesler geliyor adet olcakmısım gibi agrı ve şişkinlik var guruldamada var çözemedim

Benimde öyle vurdu canım 18 ve 19 mm di 2 tane ama igneden sonra yumurta büyümeye devam ediyor 36 saat sonra çatlıyor diye biliyorum inan burda 13-14 mm hamile kalanda var 24-25 le kalamayanda nasip biraz da

Benimde öyle vurdu canım 18 ve 19 mm di 2 tane ama igneden sonra yumurta büyümeye devam ediyor 36 saat sonra çatlıyor diye biliyorum inan burda 13-14 mm hamile kalanda var 24-25 le kalamayanda nasip biraz da
Evet doktor olctukten sonra zaten büyümeye devam ediyor catlayana kadar :)

Hayırlısı olsun inşallah. Benim bir kızım var ilk defa yıllardır kendimi bu kadar hazır hissediyorum yeni bir çocuk için. İnşallah Allah da nasip eder çok heyecanlıyım

Bu gün ignemin 14. Günü yarın test yapsam mı yapmasam mi bilemedim reglimimi beklesem 10. Gününde yaptım negatif çıktı yine negatif çıkar diye korkuyorum

Bu gün ignemin 14. Günü yarın test yapsam mı yapmasam mi bilemedim reglimimi beklesem 10. Gününde yaptım negatif çıktı yine negatif çıkar diye korkuyorum
Canım 9-10 günlerde iğnenin etkisi geçiyor ondan negatif 13 ncu günden sonra pozitiflesmesi lazım benim bugün 13. Gün negatif çıktı ben de bıiraz üzüldüm yarın regl günüm ama senin regl günün ne zaman

25 inde regl günüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…