- 9 Kasım 2023
- 288
- 111
- 23
Umarm güzel sonuçlar alırsınız, aşılama mı denemiştiniz ilişki mi ?Bu gün ignemin 15. Günü kan tahlili ve idrar tahlili verdim inşallah hayırla sonuçlanır dün akşam idrar tahlili yaptım negatif ti ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Umarm güzel sonuçlar alırsınız, aşılama mı denemiştiniz ilişki mi ?Bu gün ignemin 15. Günü kan tahlili ve idrar tahlili verdim inşallah hayırla sonuçlanır dün akşam idrar tahlili yaptım negatif ti ama
İnşallah canım yaz mutlakaBu gün ignemin 15. Günü kan tahlili ve idrar tahlili verdim inşallah hayırla sonuçlanır dün akşam idrar tahlili yaptım negatif ti ama
uBu gün ignemin 15. Günü kan tahlili ve idrar tahlili verdim inşallah hayırla sonuçlanır dün akşam idrar tahlili yaptım negatif ti ama
Regl günün ne zaman canımBenim negatif çıkmış maleseffff yükselme ihtimali olacağını düşünmüyorum
Umarım aşılamanız tutar, ben de cuma günü yaptıracağım heyecanla o günün gelmesini bekliyorum. Benim 1 yumurtam büyüdü sizin 3müs maşallahKızlar bugün aşılama yaptı doktor. Şimdi evde dinleniyorum.
Büyüklüklerini söylemedi ama 3 adet istediği gibi yumurtam oluşmuş, rahim kalınlığımda iyiymiş. Herşeyin olması gerektiği gibi ilerlediğini söyledi. 15 gün progesteron kullanacağım ve 15. Gün kan testi vereceğim.
Eşimin morfolojisi yine %1 çıktı. Geçen aylarda test yaptırmıştı 2 defa onlarda da aynıydı, düzelme olmamış yani.
Ben de geçen aylarda tüm testlerimi yaptırdım bir de rahim filmi de çektirdim. Sorun yoktu.
Şimdi 4 Nisanı bekliyoruz bakalım hayırlısı..
Benim de pazartesi 2idi ama bugün aşılamada 3 göründü sanırım çatlatma iğnesi de büyütüyor. Belki sizin de bir tane daha büyür, bugün vuracaksınız sanırım çatlatma iğnenizi. İnşallah güzel haberler alırız.Umarım aşılamanız tutar, ben de cuma günü yaptıracağım heyecanla o günün gelmesini bekliyorum. Benim 1 yumurtam büyüdü sizin 3müs maşallah
Gebe kalmama probleminiz neydi bende femara kullanıyorum ama Amh 1 etki eder miBen femara ve gonal f yi aynı anda kullandım. 4 yumurta gelişti. Çatlatma iğnesi oldum. Sonra dediği günlerde ilişki oldu. Çatlatma iğnesi sonrası 10.günde betahcg 18 çıktı iğnenin etkisi olabilir dediler. 12.günde 63 çıktı hamile olduğumu anladım. Çatlatma iğnesi kullananlar kaygı bozukluğu yaşamamak için testi 14.günden önce yapmayın
Ben de polikistik över vardı. İlk denememizdi. Hiç ama falan bakılmadı. Tekrarlayan olumsuz denemeler olunca bakılıyor ona sanırım. Amh gittiğim doktora gidip bu tedaviyi alıp hamile kalan çok arkadaşım oldu.Gebe kalmama probleminiz neydi bende femara kullanıyorum ama Amh 1 etki eder mi
Evet az önce vurduk, aşılama günü ultrasonla kontrol etmiyorlarmis yumurta çatladı mi vs diye, doktora sormuştum . Ne güzel sizinkini kontrol etmişler, hastaneden hastaneye değişiyor. Umarım bu ay hepimize uğurlu gelirBenim de pazartesi 2idi ama bugün aşılamada 3 göründü sanırım çatlatma iğnesi de büyütüyor. Belki sizin de bir tane daha büyür, bugün vuracaksınız sanırım çatlatma iğnenizi. İnşallah güzel haberler alırız.
Teşekkür ederim canım hepimiz için inşallah güzel sonuçlar olsun .Rabbım kimsenin kucağını boş birakmasinCanım benim bu ay vazgeçildi aşılamadan, o yüzden henüz bir gelişmem yok ama umarım senin güzel sonuçların olur.
Kızlar bu ay çatlatma iğnesinden sonuc alan var mı aranızda benim 8. Günüm regl olacak gibi şişkinliğim ve agrım var şuan
Benim şişkinlik gitti ama bende de ara ara igne gibi batmalar oluyor birde beyaz akıntım var inşallah gebeyizdir bugun test yaptım ama negatifti 10. Gün erken olabilir bilmiyorumMerhaba benim de klomen ve ovitrelle iğnesi yaptırdım bugün adetime 7 gün var karın bölgemde ignelenmeler oluyor ara ara goguslerim ve karnımda şişlik oluştu.Adet belirtisi diye çok korkuyorum,inşallah değildir.Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
25 indeRegl günün ne zaman canım
Ben test yapmaya cesaret edemiyorum adet gününü bekliyorum ama bugün adet ağrıları var resmen bir hafta olmasına rağmen, inşallah hamileyizdir isteyen herkes için dua ediyorum. Rabbım isteyen herkese nasip eder inşallahBenim şişkinlik gitti ama bende de ara ara igne gibi batmalar oluyor birde beyaz akıntım var inşallah gebeyizdir bugun test yaptım ama negatifti 10. Gün erken olabilir bilmiyorum