• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Femara veya Çatlatma İğnesi kullananlar Toplaşiin

Ben femara ve gonal f yi aynı anda kullandım. 4 yumurta gelişti. Çatlatma iğnesi oldum. Sonra dediği günlerde ilişki oldu. Çatlatma iğnesi sonrası 10.günde betahcg 18 çıktı iğnenin etkisi olabilir dediler. 12.günde 63 çıktı hamile olduğumu anladım. Çatlatma iğnesi kullananlar kaygı bozukluğu yaşamamak için testi 14.günden önce yapmayın
Kesinlikle hayırlı olsun çok teşekkürler güzel bilginiz için

Ben femara ve gonal f yi aynı anda kullandım. 4 yumurta gelişti. Çatlatma iğnesi oldum. Sonra dediği günlerde ilişki oldu. Çatlatma iğnesi sonrası 10.günde betahcg 18 çıktı iğnenin etkisi olabilir dediler. 12.günde 63 çıktı hamile olduğumu anladım. Çatlatma iğnesi kullananlar kaygı bozukluğu yaşamamak için testi 14.günden önce yapmayın
Belirtileriniz nelerdi hatirliyormusunuz peki

Kızlarrrr ilk 3-4 dk hayali çizgi belirdi dün kan vermiştim 0 çıkmıştı acaba bugün daha yeni mi yükselmeye başlıyor değer ? Gören var mı ? 🥹🥹
Bugün aşılamanın olduğum günü saymazsam 9.günü
Çatlatma iğnesinin de 11.günü
Farklı açıdan çektim 🥹
Bebe tıme marka dün negatif çıkmıştı yaptığım da bugün silik çizgi gördüm

Eklentiler

• IMG_1301.jpeg
    IMG_1301.jpeg
    120,9 KB · Görüntüleme: 106
  • IMG_1299.jpeg
    IMG_1299.jpeg
    126,1 KB · Görüntüleme: 86
Hap kullanıp ta yunurtası büyümeyen bir tanıdıgım vardı doktoru iğne vermiş hap gibi sabah akşam göbekten vuruyosun o beş gün kullandı doktoru sonra çatlatma iğnesini vurabilirsin demiş şuan ikizleri var 3 yaşında biri kız biri erkek
Şans işte tutması nasip demek ki yumurtaları büyümüyordu benimki büyüyor ama tutmuyor 4 aydır 🥹

Kızlarrrr ilk 3-4 dk hayali çizgi belirdi dün kan vermiştim 0 çıkmıştı acaba bugün daha yeni mi yükselmeye başlıyor değer ? Gören var mı ? 🥹🥹
Bugün aşılamanın olduğum günü saymazsam 9.günü
Çatlatma iğnesinin de 11.günü
Farklı açıdan çektim 🥹
Bebe tıme marka dün negatif çıkmıştı yaptığım da bugün silik çizgi gördüm
Canım çok silik gözüküyor iğnenin etkisinden olabilir eğer gebelik varsa daha net çıkıp koyulasmasi lazım çünkü dün kan verdiysen az da olsa çıkardı ama geç dolllenme de olabilir biraz daha bekle testini yenile

Canım çok silik gözüküyor iğnenin etkisinden olabilir eğer gebelik varsa daha net çıkıp koyulasmasi lazım çünkü dün kan verdiysen az da olsa çıkardı ama geç dolllenme de olabilir biraz daha bekle testini yenile
Tamam teşekkür ederim iğne etkisi kalmadı vücudumda kalsa kanda çıkardı dediğiniz gibi aynı testi yaptım dün negatifti bugün yeniledim çok silik çıktı adetime 4-5 gün var

Merhaba kızlar femara veya çatlatma iğnesi kullanıp deneyimleyenler veya çatlatma iğnesi ile hamile kalan arkadaşlarımı birbirimize destek olup belirtilerimizi paylaşırsak çok mutlu olurum özellikle hamile kalan arkadaşlarımız veya iğneyi kullanıp belirti yaşayanlar yazabiliir :) ben bu ay ilk defa femara kullandım 4 gün daha sonra doktor yumurtalarıma bakıp çatlatma iğnesi vurmamı istedi şu an adetime 4gun var heyecanla bekliyorum
Merhaba bana infertilite bölümünde femara verildi, 5 gün sabah akşam kullandım daha sonra hiç yumurta kontrolü yapmadilar 1 hafta sonra progesteron değeri bakıldı 1.2 idi sonra 15 gün sonra tekrar kontrol ettiler bu sefer 12.9du, direk git gebelik testi yap hamilesin dediler gayet değişik oldu yani. Allah vergisi hamile kaldım. Hiç yumurtalarıma bakmadılar ben sadece femaradan bir hafta sonra gün aşırı ilişkiye dikkat ettim o oldu 🤭

Merhaba bana infertilite bölümünde femara verildi, 5 gün sabah akşam kullandım daha sonra hiç yumurta kontrolü yapmadilar 1 hafta sonra progesteron değeri bakıldı 1.2 idi sonra 15 gün sonra tekrar kontrol ettiler bu sefer 12.9du, direk git gebelik testi yap hamilesin dediler gayet değişik oldu yani. Allah vergisi hamile kaldım. Hiç yumurtalarıma bakmadılar ben sadece femaradan bir hafta sonra gün aşırı ilişkiye dikkat ettim o oldu 🤭
Aa gerçekten mi hamile olduğunuzu adetiniz geçince mi öğrendiniz peki

Aa çok sasrtici gerçekten hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin🙏 belirtiler nelerdi

Aa gerçekten mi hamile olduğunuzu adetiniz geçince mi öğrendiniz peki
Adetim gecikti ama 1 kere kırmızı kahverengi akıntı geldi ped taktım hatta kanamam cok oluyor diye hasta bezi kullanıyorum markete gittim ondan aldım kesin olucam diye, belim ağrıdı hiç gebelik belirtisi yoktu adet olucamda sökülemiyorum diye kıvrandım hatta dedim keşke olsam bitsede femara yine içsem diye, hastanede öyle dediler hemen beta testi verdim, koşa koşa eve gidip son testimi yaptım pozitif çıktı o kadar şaşırdım ki sanki imkansizlar oldu , hiç beklemiyorumdum bu ay şüphelenmem için tek bir şey bile olmamıştı. Allah'ın hikmeti tabi, şükürler olsun verdiği nimetlere 🙏🏻

Eklentiler

• IMG20240126230615.jpg
    IMG20240126230615.jpg
    37,2 KB · Görüntüleme: 91
kızlar ovitrelleden sonraki 10. Gunum test negatif mı çıkmış

Eklentiler

• 20240316_154121.jpg
    20240316_154121.jpg
    50 KB · Görüntüleme: 103
Back