Allahım tüm isteyenlere ikiz ikiz nasip etsin inşallahAaa nasip işte kime ne olacağı belli olmuyor , Allah ne derse o oluyor tevekküle devam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allahım tüm isteyenlere ikiz ikiz nasip etsin inşallahAaa nasip işte kime ne olacağı belli olmuyor , Allah ne derse o oluyor tevekküle devam
Kesinlikle hayırlı olsun çok teşekkürler güzel bilginiz içinBen femara ve gonal f yi aynı anda kullandım. 4 yumurta gelişti. Çatlatma iğnesi oldum. Sonra dediği günlerde ilişki oldu. Çatlatma iğnesi sonrası 10.günde betahcg 18 çıktı iğnenin etkisi olabilir dediler. 12.günde 63 çıktı hamile olduğumu anladım. Çatlatma iğnesi kullananlar kaygı bozukluğu yaşamamak için testi 14.günden önce yapmayın
Amin aminAllahım tüm isteyenlere ikiz ikiz nasip etsin inşallah
Belirtileriniz nelerdi hatirliyormusunuz pekiBen femara ve gonal f yi aynı anda kullandım. 4 yumurta gelişti. Çatlatma iğnesi oldum. Sonra dediği günlerde ilişki oldu. Çatlatma iğnesi sonrası 10.günde betahcg 18 çıktı iğnenin etkisi olabilir dediler. 12.günde 63 çıktı hamile olduğumu anladım. Çatlatma iğnesi kullananlar kaygı bozukluğu yaşamamak için testi 14.günden önce yapmayın
Şans işte tutması nasip demek ki yumurtaları büyümüyordu benimki büyüyor ama tutmuyor 4 aydırHap kullanıp ta yunurtası büyümeyen bir tanıdıgım vardı doktoru iğne vermiş hap gibi sabah akşam göbekten vuruyosun o beş gün kullandı doktoru sonra çatlatma iğnesini vurabilirsin demiş şuan ikizleri var 3 yaşında biri kız biri erkek
Nasip allahtan ümit kesilmez bekle inan ki ben dün çok ağladım gene belli değil ama bi Umut var en azındanŞans işte tutması nasip demek ki yumurtaları büyümüyordu benimki büyüyor ama tutmuyor 4 aydır
İnşallah tutar sizindeNasip allahtan ümit kesilmez bekle inan ki ben dün çok ağladım gene belli değil ama bi Umut var en azından
Tez zamanda güzel haberleri almamız dileğiyleİnşallah tutar sizinde
Dün bende o kadar çok ağladım kii bi olay yaşadım ağrılarım bı anda kayboldu sanki bebeğim varmista kaybetmiş gibi oldumNasip allahtan ümit kesilmez bekle inan ki ben dün çok ağladım gene belli değil ama bi Umut var en azından
Canım çok silik gözüküyor iğnenin etkisinden olabilir eğer gebelik varsa daha net çıkıp koyulasmasi lazım çünkü dün kan verdiysen az da olsa çıkardı ama geç dolllenme de olabilir biraz daha bekle testini yenileKızlarrrr ilk 3-4 dk hayali çizgi belirdi dün kan vermiştim 0 çıkmıştı acaba bugün daha yeni mi yükselmeye başlıyor değer ? Gören var mı ?
Bugün aşılamanın olduğum günü saymazsam 9.günü
Çatlatma iğnesinin de 11.günü
Farklı açıdan çektim
Bebe tıme marka dün negatif çıkmıştı yaptığım da bugün silik çizgi gördüm
Tamam teşekkür ederim iğne etkisi kalmadı vücudumda kalsa kanda çıkardı dediğiniz gibi aynı testi yaptım dün negatifti bugün yeniledim çok silik çıktı adetime 4-5 gün varCanım çok silik gözüküyor iğnenin etkisinden olabilir eğer gebelik varsa daha net çıkıp koyulasmasi lazım çünkü dün kan verdiysen az da olsa çıkardı ama geç dolllenme de olabilir biraz daha bekle testini yenile
Hadi ya rabbim kucağımızı boş bırakmasınDün bende o kadar çok ağladım kii bi olay yaşadım ağrılarım bı anda kayboldu sanki bebeğim varmista kaybetmiş gibi oldum
Merhaba bana infertilite bölümünde femara verildi, 5 gün sabah akşam kullandım daha sonra hiç yumurta kontrolü yapmadilar 1 hafta sonra progesteron değeri bakıldı 1.2 idi sonra 15 gün sonra tekrar kontrol ettiler bu sefer 12.9du, direk git gebelik testi yap hamilesin dediler gayet değişik oldu yani. Allah vergisi hamile kaldım. Hiç yumurtalarıma bakmadılar ben sadece femaradan bir hafta sonra gün aşırı ilişkiye dikkat ettim o olduMerhaba kızlar femara veya çatlatma iğnesi kullanıp deneyimleyenler veya çatlatma iğnesi ile hamile kalan arkadaşlarımı birbirimize destek olup belirtilerimizi paylaşırsak çok mutlu olurum özellikle hamile kalan arkadaşlarımız veya iğneyi kullanıp belirti yaşayanlar yazabiliir :) ben bu ay ilk defa femara kullandım 4 gün daha sonra doktor yumurtalarıma bakıp çatlatma iğnesi vurmamı istedi şu an adetime 4gun var heyecanla bekliyorum
Aa gerçekten mi hamile olduğunuzu adetiniz geçince mi öğrendiniz pekiMerhaba bana infertilite bölümünde femara verildi, 5 gün sabah akşam kullandım daha sonra hiç yumurta kontrolü yapmadilar 1 hafta sonra progesteron değeri bakıldı 1.2 idi sonra 15 gün sonra tekrar kontrol ettiler bu sefer 12.9du, direk git gebelik testi yap hamilesin dediler gayet değişik oldu yani. Allah vergisi hamile kaldım. Hiç yumurtalarıma bakmadılar ben sadece femaradan bir hafta sonra gün aşırı ilişkiye dikkat ettim o oldu
Aa çok sasrtici gerçekten hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin belirtiler nelerdiMerhaba bana infertilite bölümünde femara verildi, 5 gün sabah akşam kullandım daha sonra hiç yumurta kontrolü yapmadilar 1 hafta sonra progesteron değeri bakıldı 1.2 idi sonra 15 gün sonra tekrar kontrol ettiler bu sefer 12.9du, direk git gebelik testi yap hamilesin dediler gayet değişik oldu yani. Allah vergisi hamile kaldım. Hiç yumurtalarıma bakmadılar ben sadece femaradan bir hafta sonra gün aşırı ilişkiye dikkat ettim o oldu
Adetim gecikti ama 1 kere kırmızı kahverengi akıntı geldi ped taktım hatta kanamam cok oluyor diye hasta bezi kullanıyorum markete gittim ondan aldım kesin olucam diye, belim ağrıdı hiç gebelik belirtisi yoktu adet olucamda sökülemiyorum diye kıvrandım hatta dedim keşke olsam bitsede femara yine içsem diye, hastanede öyle dediler hemen beta testi verdim, koşa koşa eve gidip son testimi yaptım pozitif çıktı o kadar şaşırdım ki sanki imkansizlar oldu , hiç beklemiyorumdum bu ay şüphelenmem için tek bir şey bile olmamıştı. Allah'ın hikmeti tabi, şükürler olsun verdiği nimetlereAa gerçekten mi hamile olduğunuzu adetiniz geçince mi öğrendiniz peki
Yanilmiyorsam silik çizgi var sabah ilk idrar ile yapmak daha doğru olurkızlar ovitrelleden sonraki 10. Gunum test negatif mı çıkmış