• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Femara veya Çatlatma İğnesi kullananlar Toplaşiin

Adetim gecikti ama 1 kere kırmızı kahverengi akıntı geldi ped taktım hatta kanamam cok oluyor diye hasta bezi kullanıyorum markete gittim ondan aldım kesin olucam diye, belim ağrıdı hiç gebelik belirtisi yoktu adet olucamda sökülemiyorum diye kıvrandım hatta dedim keşke olsam bitsede femara yine içsem diye, hastanede öyle dediler hemen beta testi verdim, koşa koşa eve gidip son testimi yaptım pozitif çıktı o kadar şaşırdım ki sanki imkansizlar oldu , hiç beklemiyorumdum bu ay şüphelenmem için tek bir şey bile olmamıştı. Allah'ın hikmeti tabi, şükürler olsun verdiği nimetlere 🙏🏻
Allah ol derse olur hayırlı uğurlu olsun 😍🥹

Kızlar merhaba 28 şubatta iğne olmuştum dün test yaptım negatif çıktı. Adet ağrılarım var ama olamıyorum. En geç kaç gün sonra adet olunuyor iğneden sonra biliyor musunuz? Normalde 15. Günde adet olurdum iğneden sonra

Kızlar merhaba 28 şubatta iğne olmuştum dün test yaptım negatif çıktı. Adet ağrılarım var ama olamıyorum. En geç kaç gün sonra adet olunuyor iğneden sonra biliyor musunuz? Normalde 15. Günde adet olurdum iğneden sonra
Canım biraz döngüyü bozuyormus iğne 2-3 geciktiriyor diye biliyorum

Ben 17. Günde olmuştum ama forumda 19. Günde olan da okudum

ovitrelleden sonraki 9 günüm bugün test yaptım negatif çıktı reglime 4 gün kaldı sizce pozitife döner mii?
Geçen sene bu vakitler uğraşıyordum bende:)) Allah nasip etsin inşallah
Ben ilk aşılamada hamile kaldım ,takvime işaretlemişim uygulamada
10.gün kaset test aşırı silik pozitif(iğne etkisi diye düşünmüştüm) 12.gün kaset test biraz daha belirgin pozitif,13.günde zaten garanti öğrenmek için bhcg verdim 41 küsür çıktı 2 gün sonra bidaha kan vermiştim 134 küsür doktor gebelik kesin demişti
Belirti sadece adet olacakmışım hissi kasık ağrısı filan bende her ay olanlar,hatta tutmadı regl geliyot diye dşünmüştüm

Merhaba kızlar femara veya çatlatma iğnesi kullanıp deneyimleyenler veya çatlatma iğnesi ile hamile kalan arkadaşlarımı birbirimize destek olup belirtilerimizi paylaşırsak çok mutlu olurum özellikle hamile kalan arkadaşlarımız veya iğneyi kullanıp belirti yaşayanlar yazabiliir :) ben bu ay ilk defa femara kullandım 4 gün daha sonra doktor yumurtalarıma bakıp çatlatma iğnesi vurmamı istedi şu an adetime 4gun var heyecanla bekliyorum
Ya mutlaka haber ver bende bu ay yaptıracağım ilk defa yapılacağı için çok heyecanlıyım

Geçen sene bu vakitler uğraşıyordum bende:)) Allah nasip etsin inşallah
Ben ilk aşılamada hamile kaldım ,takvime işaretlemişim uygulamada
10.gün kaset test aşırı silik pozitif(iğne etkisi diye düşünmüştüm) 12.gün kaset test biraz daha belirgin pozitif,13.günde zaten garanti öğrenmek için bhcg verdim 41 küsür çıktı 2 gün sonra bidaha kan vermiştim 134 küsür doktor gebelik kesin demişti
Belirti sadece adet olacakmışım hissi kasık ağrısı filan bende her ay olanlar,hatta tutmadı regl geliyot diye dşünmüştümanim çok sevindim gözün aydin

canım çok sevindim gözün aydın benim üç gün kaldı ve regl olacakmisim yani sökülecekmiş gibi ağrım var o yüzden çok canım sıkıldı

Ben de kullandım ama doktor gerçekten çok önemli bu konularda. Doktorum günde 2 tane adetin beşinci günü başla dedi. Geçen hafta pazar günü başladım. Bugün için kontole gitmemi istemişti. Çatlatma iğnesi için yumurtaları kontrol edecekti. Ama bana ilacın bitişi ile ilgili hiç bi şey söylemedi. Dolayısıyla ben fazladan 3 femara içmiş olarak gittim. Bana yapamayız bu ay aşılamayı. Çok üzüldüm. 5 günde bırakman gerekiyodu dedi. Ama vardır belki bunda da bir hayır. Sol tarafta 2 yumurta oluşmuş biri 18 diğeri 22 mm. Tek tüpüm kapalı bu arada. Bu ay normal deneyin dedi. İnşallah normal yollardan kalabilirim. İsteyen herkesi sağlıklı bebişleri olur inşallah.

Ben de kullandım ama doktor gerçekten çok önemli bu konularda. Doktorum günde 2 tane adetin beşinci günü başla dedi. Geçen hafta pazar günü başladım. Bugün için kontole gitmemi istemişti. Çatlatma iğnesi için yumurtaları kontrol edecekti. Ama bana ilacın bitişi ile ilgili hiç bi şey söylemedi. Dolayısıyla ben fazladan 3 femara içmiş olarak gittim. Bana yapamayız bu ay aşılamayı. Çok üzüldüm. 5 günde bırakman gerekiyodu dedi. Ama vardır belki bunda da bir hayır. Sol tarafta 2 yumurta oluşmuş biri 18 diğeri 22 mm. Tek tüpüm kapalı bu arada. Bu ay normal deneyin dedi. İnşallah normal yollardan kalabilirim. İsteyen herkesi sağlıklı bebişleri olur inşallah.
Evet canım doktor çok önemli ben de dört gün kullandım günde iki tane içtim sonra yumurtami kontrol etti 18 mmdi bı tanesi catlamisti bakalım bekliyorum insallah bu ay vardır

İnşallah canım sen de öyle bu ay belki kendiliginden olur olmazsa diğer ay doktorla denersin moral bozmak yok
İnşallah canım, bozmamaya çalışıyorum, eşim de bozmamam için çok uğraşıyor. Ama yine de kafama çok takıyorum. Kafamı başka şeylerle meşgul ederek biraz daha pozitif düşünmeye çalışıyorum.

canım çok sevindim gözün aydın benim üç gün kaldı ve regl olacakmisim yani sökülecekmiş gibi ağrım var o yüzden çok canım sıkıldı
Dur bakalım regl olana kadar umut var inşallah hayırlısıyla olsun canım benim,aşılama öncesi için femara ve ovitrelle kullanmıştım bende ,isteyen herkese versin Allah’ım şu mübarek günlerde

İnşallah canım, bozmamaya çalışıyorum, eşim de bozmamam için çok uğraşıyor. Ama yine de kafama çok takıyorum. Kafamı başka şeylerle meşgul ederek biraz daha pozitif düşünmeye çalışıyorum.
Merhabalar ben de klomen sonrası ovitrelle iğnesi yaptim bugün 5. Günü ilk iki gün kasik ağrım oldu şuanda hiç bir yerimde ağrı ve belirti yok ,catlatma ignesi kullanıp hamile kalanlar lütfen yazabilir mi ve belirtilerini.

Merhabalar ben de klomen sonrası ovitrelle iğnesi yaptim bugün 5. Günü ilk iki gün kasik ağrım oldu şuanda hiç bir yerimde ağrı ve belirti yok ,catlatma ignesi kullanıp hamile kalanlar lütfen yazabilir mi ve belirtilerini.
Canım benim bu ay vazgeçildi aşılamadan, o yüzden henüz bir gelişmem yok ama umarım senin güzel sonuçların olur.

Back