Gebeliğe Hazırlık Femara ve promotil women

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Zenannaz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2017
368
267
103
36
Kızlar mrb herkese, dün doktora gittim ve bu ilaclari verdi verdi bana femara klomen gibi bi ilac sanirim, promotili kullanan varmi ? Ben ilk defa kullanicam cokta pahaliydi ama doktor verdiyse vardir bi bildigi dedim aldim onceleri cok inceledim herseyi,artik biraktim valla bugun basliycam ilaca ama merak ettim yinede ;)

Kızlar mrb herkese, dün doktora gittim ve bu ilaclari verdi verdi bana femara klomen gibi bi ilac sanirim, promotili kullanan varmi ? Ben ilk defa kullanicam cokta pahaliydi ama doktor verdiyse vardir bi bildigi dedim aldim onceleri cok inceledim herseyi,artik biraktim valla bugun basliycam ilaca ama merak ettim yinede :KK66:
çok güzel bir ilaç ama en az 3 ay bitirmelisiniz. doz unutmayın. bende sipariş ettim hem eşime hem kendime.

İciyorum aldigimdan beri yumurta takibi yapildi ve catlatma ignesi oldum bu promotil bitince tekrarmi almaliyim acaba ? Catlatma ignesinden sonra devam ediyimmi dedim doktora sadece yumurtaliklar icin gerekli dedi anlamadm bende valla

İciyorum aldigimdan beri yumurta takibi yapildi ve catlatma ignesi oldum bu promotil bitince tekrarmi almaliyim acaba ? Catlatma ignesinden sonra devam ediyimmi dedim doktora sadece yumurtaliklar icin gerekli dedi anlamadm bende valla
Ama en az 3 ay kullanmanız gerekiyor bu litaratürde böyle ayrıca bir zararı yok ki.

Back