Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba canım benim bugün iğnemin 12. günü. Cumartesi günü kan verdim değerim 10 çıktı bir sevindim anlatamam. Pazartesi tekrar kan verdim sonucum 4.9 çıktı adetimi bekliyorum muhtemelen gebe değilim. İşin ilginç kısmı çok göğüslerim ağrımazdı hassaslaşmaya başladı. Sen yaşamışsın 1 defa çatlatma deneyimi bunlar oldumu?Merhaba canım benim de bu ay 2. Femara kullanışım ilk kullandığımda bir tane 20 mm yumurtam vardı çatlatma iğnesi oldum daha sonra crinone jel kullandım ama oluşmadı gebelik bu ay tekrar başladım adetin 3. Günü salı günü muayenem var durumuna bakacak yumurtaların
Sende son durum nedir
Canım iğne vücuttan 12-14 gün de atılmıştır muhtemelen o yüzden değer öyle çıkmıştır ben birinci iğne olduktan sonra inanılmaz kasıklar da ağrı yaşadım adetime bir kaç gün kala göğüslerim hassaslaştı ve adet olacakmışım gibi ağrılar yaşadım bilemeyiz belki hamilesindir de yaşıyorsundur bu belirtileri inşallah öyledir ben bu ay kullandığım femara devam etmememi istedi dr yumurta büyümedi yarıda kestik o yüzden çatlatma iğnemi bile olamadım çok moralim bozuldu dr bir sonraki aya Yen'i bir ilaca da başlatabilirim dedi klomen e bakalım ne olucak hamile kendiliğinden de oluşabilir dedi bu ay yani rabbime kaldı artık sende durumlar nedir var mı bir gelişmeMerhaba canım benim bugün iğnemin 12. günü. Cumartesi günü kan verdim değerim 10 çıktı bir sevindim anlatamam. Pazartesi tekrar kan verdim sonucum 4.9 çıktı adetimi bekliyorum muhtemelen gebe değilim. İşin ilginç kısmı çok göğüslerim ağrımazdı hassaslaşmaya başladı. Sen yaşamışsın 1 defa çatlatma deneyimi bunlar oldumu?
Canım selam ben gebe çıktım şükürler olsun ama tabi daha tam sevinemiyorum değerim cuma günü 70 çıktı doktora gittim dış gebelik olabilir dediler 2 tane yumurtalığım büyümüş duruyor hala kocaman ve ağrı yapıyorCanım iğne vücuttan 12-14 gün de atılmıştır muhtemelen o yüzden değer öyle çıkmıştır ben birinci iğne olduktan sonra inanılmaz kasıklar da ağrı yaşadım adetime bir kaç gün kala göğüslerim hassaslaştı ve adet olacakmışım gibi ağrılar yaşadım bilemeyiz belki hamilesindir de yaşıyorsundur bu belirtileri inşallah öyledir ben bu ay kullandığım femara devam etmememi istedi dr yumurta büyümedi yarıda kestik o yüzden çatlatma iğnemi bile olamadım çok moralim bozuldu dr bir sonraki aya Yen'i bir ilaca da başlatabilirim dedi klomen e bakalım ne olucak hamile kendiliğinden de oluşabilir dedi bu ay yani rabbime kaldı artık sende durumlar nedir var mı bir gelişme
Canım çok sevindim inşallah bebişin seninledir rabbim hayırlı olanı nasip etsin hepimiz içinCanım selam ben gebe çıktım şükürler olsun ama tabi daha tam sevinemiyorum değerim cuma günü 70 çıktı doktora gittim dış gebelik olabilir dediler 2 tane yumurtalığım büyümüş duruyor hala kocaman ve ağrı yapıyorCumartesi tekrar kan vereceğim bilmiyorum ne olacak. Allah seninde gönlüne göre versin. İlk denemem di bakalım sonuç ne olursa olsun umudumu yitirmeyeceğim.
Canım daha çok Yen'i olduğu için düşük çıkmıştır değer çünkü iğne vücuttan atıldıktan sonra değerin yüksek çıkmış bence var ve bebeğin seninle inşallah herşey gönlünce olur sakın üzme kendini moralini yüksek tut bende kendimi üzgün hissediyorum tedavi yarıda kestik büyümediği için yumurta çatlatma iğnesi bile olamadım düşünValla normal dedi ama zaman gösterecek. Benim iğden 14 gün sonra ki sonucum 70 çıktı. Bakalım Rabbim verdiyse almasın yavrumu benden inan sevinemedim varya öyle mutsuzum ki![]()
Bende aynı şeyi yaşadım 2.ay imdi femarada baktı kontrolde büyümemis dedi ama benim geç buyuyodu dedim onemsemedi halbuki 1.ay buyumedi buyumedi sonra kist oldu 43 mm neyse işte 2.ayında da sonux olumsuz dedi şeker ilaci verdi bi de 3 ay Korun dedi ben hüngür hüngür adet beklemeye başladım bugün 11.gün adetim geceli test de yapmadım daha korkudan bütün belirtiler de var kusma hariç eğer bu ilaç böyle etkiler yapıyosa helal olsun ne diyeyim ama hanileysem de o doktora helal olsun diycem beni öyle ağlattı yani demem o ki yarıda biraktin diye moral bozma ilacın etkisi devam ediyomus geçen bi başlıkta arkadaş yazmıştı femarayi bıraktığı ay hamile kalmisCanım daha çok Yen'i olduğu için düşük çıkmıştır değer çünkü iğne vücuttan atıldıktan sonra değerin yüksek çıkmış bence var ve bebeğin seninle inşallah herşey gönlünce olur sakın üzme kendini moralini yüksek tut bende kendimi üzgün hissediyorum tedavi yarıda kestik büyümediği için yumurta çatlatma iğnesi bile olamadım düşün
Teşekkür ederim canım verdiğin bilgiler için umarım benim de öyle olur bu ay artık hiç takmıyorum kafaya rabbimin ne buyurduysa oBende aynı şeyi yaşadım 2.ay imdi femarada baktı kontrolde büyümemis dedi ama benim geç buyuyodu dedim onemsemedi halbuki 1.ay buyumedi buyumedi sonra kist oldu 43 mm neyse işte 2.ayında da sonux olumsuz dedi şeker ilaci verdi bi de 3 ay Korun dedi ben hüngür hüngür adet beklemeye başladım bugün 11.gün adetim geceli test de yapmadım daha korkudan bütün belirtiler de var kusma hariç eğer bu ilaç böyle etkiler yapıyosa helal olsun ne diyeyim ama hanileysem de o doktora helal olsun diycem beni öyle ağlattı yani demem o ki yarıda biraktin diye moral bozma ilacın etkisi devam ediyomus geçen bi başlıkta arkadaş yazmıştı femarayi bıraktığı ay hamile kalmis
Pko var canım o yüzden verdi pko hastalığının sebebi insulin direnci mis şeker hapi lh hormonunu duzenliyormus direnci düşürerek kilo problemim yok yine de verdiTeşekkür ederim canım verdiğin bilgiler için umarım benim de öyle olur bu ay artık hiç takmıyorum kafaya rabbimin ne buyurduysa o
Sende kilo falan mı vardı canım neden şeker ilacı verdi doktor