- 30 Kasım 2017
- 8.924
- 1
- 4.520
- 173
- Konu Sahibi ssaripapatyaa
-
Kuzum merhaba çektirdin mi acaba bende bu hafta çektircem sonomedde ilk kezEvet arkadaşım kadın doğum hemşiresi o da üst üste düşük yapınca çektirmiş ve yapışkanlık varmış hsg ile temizlenmiş şimdi deniyor. Sonomed dedi en yeni cihazlar orada acısız çekiyorlar dedi. Ben de o yüzden orada çektiricem. Acısından falan hiç korkmuyorum artık düşükten daha çok acıtamaz zaten ona dayandım hepsine dayanırım
Merhaba. Hala regl olmadım geç döllenme olup olmadığını bilmiyorum. Regl olduğum zaman randevu alıcam. Şu an 1 gün geciktim beklemedeyimKuzum merhaba çektirdin mi acaba bende bu hafta çektircem sonomedde ilk kez
Tatlım selam. Regl oldun mu? Ben hala olmadım dün olmam gerekiyorduİnşallah güzel haberler vermek nasip olur
Merhaba canım. Hayır hala olmadım. Tekrar test yapmayı düşünüyor musun?Tatlım selam. Regl oldun mu? Ben hala olmadım dün olmam gerekiyordu
Stresten olabilir diye pztesi gününe kadar bekleyeceğim. Ağrılarım var her an bekliyorumMerhaba canım. Hayır hala olmadım. Tekrar test yapmayı düşünüyor musun?
Valla ben de öyle her an adet olacakmışım gibi hissediyorum ağrılarım fazla. İnşallah bebiştendirStresten olabilir diye pztesi gününe kadar bekleyeceğim. Ağrılarım var her an bekliyorum
İnşallah öyledir. Bi yanım ümitlenmek istiyor hala. Ama biran önce olup hsg çektirmek istiyorum zaman kaybetmedenValla ben de öyle her an adet olacakmışım gibi hissediyorum ağrılarım fazla. İnşallah bebiştendir
Aynı şeyleri hissediyoruz inşallah bu umutlarımız boşa çıkmazİnşallah öyledir. Bi yanım ümitlenmek istiyor hala. Ama biran önce olup hsg çektirmek istiyorum zaman kaybetmeden
Ben en son 2 gün önce doktora negatif diye gittim. Kasık ağrım çok yine mi kist oldu dedim ultrasonda baktı kist gitmiş yumurtalarda çatlamış bekle dedi. Ama olsaydı çıkardı diye düşünüyorum. Sen baktırdın mı çatlamış mı yumurtalarınAynı şeyleri hissediyoruz inşallah bu umutlarımız boşa çıkmazbende test için bi süre daha bekliycem eğer olmazsam direkt doktora gidicem
Yok iğneden sonra hiç doktora gitmedimBen en son 2 gün önce doktora negatif diye gittim. Kasık ağrım çok yine mi kist oldu dedim ultrasonda baktı kist gitmiş yumurtalarda çatlamış bekle dedi. Ama olsaydı çıkardı diye düşünüyorum. Sen baktırdın mı çatlamış mı yumurtaların
Ağrın çoksa eğer baktır kiste dönüşmüş olabilir. Benim de geçen ay kist oldu 3 gün geciktiYok iğneden sonra hiç doktora gitmedim
İnşallah öyle bi şey olmamıştır ya. İğnenin 12.gününe kadar çok ağrım oldu ama şimdi aşırı bi ağrım yok sadece o adet yaklaşırken gelen huzursuzluk varAğrın çoksa eğer baktır kiste dönüşmüş olabilir. Benim de geçen ay kist oldu 3 gün gecikti
İnşallah yoktur pztesine kadar bekleyelim bakalım. Regl olursan haber verİnşallah öyle bi şey olmamıştır ya. İğnenin 12.gününe kadar çok ağrım oldu ama şimdi aşırı bi ağrım yok sadece o adet yaklaşırken gelen huzursuzluk var
Tabi sende haber ver mutlakaİnşallah yoktur pztesine kadar bekleyelim bakalım. Regl olursan haber ver
İnşallah gerek kalmaz ama Sonomed yada Echomar herkes öneriyor aynı doktor var iki şubedeMerhaba. Hala regl olmadım geç döllenme olup olmadığını bilmiyorum. Regl olduğum zaman randevu alıcam. Şu an 1 gün geciktim beklemedeyimama herkes sonomedi söylüyor
Evet inşallah gerek kalmaz regl 1 gün gecikti bekliyorum eğer olursam randevu alıcam sonomed iyi diyo herkesİnşallah gerek kalmaz ama Sonomed yada Echomar herkes öneriyor aynı doktor var iki şubede
Ben bugün çekildim canım hiç korkma adetin ilk günü sancı olur ya öyle oldu dayanılacak bir şey kesinlikle tavsiye ederim orda yaptırmanıEvet inşallah gerek kalmaz regl 1 gün gecikti bekliyorum eğer olursam randevu alıcam sonomed iyi diyo herkes
Çok teşekkür ederim haftaya perşembe gününe randevu aldım. İnşallah sonu güzel olurBen bugün çekildim canım hiç korkma adetin ilk günü sancı olur ya öyle oldu dayanılacak bir şey kesinlikle tavsiye ederim orda yaptırmanı
Selam iyiyim sen nasılsın. Evet canım çektirdim çok şükür temiz çıktı. Şimdi regl olmayı bekliyorum aşılama yaptıracağım. Sen de durumlar nedir?Selam canım nasılsın? Ne durumdasın merak ettim. HSG çektirdin mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?