Bende femara kullandım 1 tane yumurtam oldu 19 mm cumartesi ovitrelle uygulandı kasık ağrılarım hafifledi akıntım başladı büyük ihtimal çatlama belirtisi ara ara bacak ağrım oluyor benim de başka da bi yan etki yaşamadım. Umursa bebişlerimiz sıkı sıkı tutunurMerhaba arkadaşlar 4 yıllık evliyim pco var neredeyse 3 yıldır çocuk istiyoruz nasip olmadı bu ay ilk defa femara kullandım ve ovitrelle catlama iğnesi vuruldum 20 mm yumurtam gelişmiş sorum şu olacak iğneyi vurulduktan 1 gün sonra çok kötü ağrılarım ve kasılmalarım oldu 3 gün sürdü ama şiddetleri 1.gün kadar değildi 2. Olarak sol bacağımda çok ağrı oluyor son 2 gündür mide bulantısı çekiyorum kasıklarda da sızı bugün 8. Günüm böyle durum yaşayan oldu mu ? rabbim hepimizin gönlünden geçeni nasip etsin inşallah şimdiden teşekkür ederim
İnşallah canım hayırlı haberler alırızBende femara kullandım 1 tane yumurtam oldu 19 mm cumartesi ovitrelle uygulandı kasık ağrılarım hafifledi akıntım başladı büyük ihtimal çatlama belirtisi ara ara bacak ağrım oluyor benim de başka da bi yan etki yaşamadım. Umursa bebişlerimiz sıkı sıkı tutunur
Bide vücud ısım arttı 37 den asagıya düşmüyor genellikle göğüs bölgem ve karın bölgemİnşallah canım hayırlı haberler alırız
amin inşallahİnşallah canım hayırlı haberler alırız
Belirtilerin gebelik gösteriyor inşallah öyledir adetine kaç gün kaldıBide vücud ısım arttı 37 den asagıya düşmüyor genellikle göğüs bölgem ve karın bölgem
24 Aralık canım pazar günüBelirtilerin gebelik gösteriyor inşallah öyledir adetine kaç gün kaldı
Haberlerini bekliyoruz inşallah24 Aralık canım pazar günü
İnşallah canımHaberlerini bekliyoruz inşallah
Sonucunuz ne oldu acabaMerhaba arkadaşlar 4 yıllık evliyim pco var neredeyse 3 yıldır çocuk istiyoruz nasip olmadı bu ay ilk defa femara kullandım ve ovitrelle catlama iğnesi vuruldum 20 mm yumurtam gelişmiş sorum şu olacak iğneyi vurulduktan 1 gün sonra çok kötü ağrılarım ve kasılmalarım oldu 3 gün sürdü ama şiddetleri 1.gün kadar değildi 2. Olarak sol bacağımda çok ağrı oluyor son 2 gündür mide bulantısı çekiyorum kasıklarda da sızı bugün 8. Günüm böyle durum yaşayan oldu mu ? rabbim hepimizin gönlünden geçeni nasip etsin inşallah şimdiden teşekkür ederim
Sonucunuz ne oldu acabaBende femara kullandım 1 tane yumurtam oldu 19 mm cumartesi ovitrelle uygulandı kasık ağrılarım hafifledi akıntım başladı büyük ihtimal çatlama belirtisi ara ara bacak ağrım oluyor benim de başka da bi yan etki yaşamadım. Umursa bebişlerimiz sıkı sıkı tutunur
PozitifSonucunuz ne oldu acaba
Ayy hayırlısı olsun canım çok sevindim femera ile gebelik oluştu değil miPozitif
Evet canım femara+ovitrelle kullanmıştımAyy hayırlısı olsun canım çok sevindim femera ile gebelik oluştu değil mi
Onun öncesinde başka bir şey denemiş miydiniz bende bu ay femeraya başladım daha önce 3 kez klomen ve ovitrelle kullandım olmadı maalesefEvet canım femara+ovitrelle kullanmıştım
Evet ben de 2 kere ovitrelle kullanmıştım ama araları baya açık aralıkta femara kullandım şuan gidişat biraz riskli gibi ama herşey iyi olacak inşallahOnun öncesinde başka bir şey denemiş miydiniz bende bu ay femeraya başladım daha önce 3 kez klomen ve ovitrelle kullandım olmadı maalesef
İnşallah canım darısı başımızaEvet ben de 2 kere ovitrelle kullanmıştım ama araları baya açık aralıkta femara kullandım şuan gidişat biraz riskli gibi ama herşey iyi olacak inşallah
Amin aminnn rabbim herkese sağlıklı sıhhatli bi evlat nasip etsinİnşallah canım darısı başımıza
Bu tedavide negatif oldu malesef canım gelişmekte olan yumurtalarım vardı 2 tane onlarda iğneyle kiste dönüştürmüş tedaviye ara vermek zorunda kaldım hayırlısı olsun inşallahSonucunuz ne oldu acaba
Merhaba, dün ovitrelle yapıldı bana da. Aynı sizin gibi belirtiler yaşıyorum. Kasıkta hiç geçmeyen ya da azalmayan bir ağrı var. Sizinki kaçıncı gün azaldı ya da geçti. Dün bu kadar değildi bugün çok arttı. Yazarsanız çok sevinirimMerhaba arkadaşlar 4 yıllık evliyim pco var neredeyse 3 yıldır çocuk istiyoruz nasip olmadı bu ay ilk defa femara kullandım ve ovitrelle catlama iğnesi vuruldum 20 mm yumurtam gelişmiş sorum şu olacak iğneyi vurulduktan 1 gün sonra çok kötü ağrılarım ve kasılmalarım oldu 3 gün sürdü ama şiddetleri 1.gün kadar değildi 2. Olarak sol bacağımda çok ağrı oluyor son 2 gündür mide bulantısı çekiyorum kasıklarda da sızı bugün 8. Günüm böyle durum yaşayan oldu mu ? rabbim hepimizin gönlünden geçeni nasip etsin inşallah şimdiden teşekkür ederim