Benim ilk değil femara ve ovitrelle 6 kere net kullanmısımdır. Bi umur bekliyoruz işteBen de bu ay sizin gbi femara kullandım ilk defa. Geçen hafta pazartesi günü yumurtam çatladı. Gebeliğe dair hiç belirtim yok rahimde kasılmalarım haricinde ordan çok nabız hissi alıyorum rahatsız edecek sekil de. Pıt pıt durmuyo kan akışının fazla olusundan olsa gerek. Buda adet dönemimden bikaç gün önce başlardı. Ben bunu yumurta çatladıgından beri yaşıyorum bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyler
test yapsan çıkar ben 13. günde testle ögrendimHerkese merhabalar,
3 senelik çocuk istemi ve 2 buçuk yıldır tedavi ve doktor kontrolü sürecim var 2 kere histereskopi oldum ve 2. Si ekim ayında gerçekleşti. Sol tüpe giden yolda yapışıklık vardı ve o açıldı 15 günde rahim içerisinde balonla yaşadım :) sonrasında iki ay ilaç kullandım biri adet söktürücü biri hormon ilacı rahimi toparlamak ve gebeliğe hazırlamak için. Bu ay da femara ile yumurtalarım büyüdü ve biri 20 biri 23 ml oldu 20 aralıkta çatlatma iğnesi vuruldum ve bu hafta belli olacak ancak bende şu şekilde belirtiler oldu bunlar ilacın etkiside olabilir bilmiyorum. Kendimi sürekli dinlediğim içinde psikolojik olabilir. Bi gün belim ağrıdı, bi süre akıntım vardı ( yumurta çatlama dönemi hariç ), sanki idrar kokusu değişik, ara ara kasıklarımda ağrı ve kıpırdanmalar hissediyorum, göğüs ucum kaşındı ara ara ve iki gün boyuncada kabız gibiydim makatımda baskı oluyordu ( kabız olma ihtimalim yok denecek kadar az normal sürece bakılırsa ) tabi gebelik belirtisi olarak baktığımda hepsi yazıyor ama umutlanmakta istemiyorum. Benim gibi bu süreci yaşayıp hamile kalan var mı acaba?
Malesef. Ben hiç ovitrelle kullanmadım doktorum kullandırtmadı yumurtam kendiliğinden çatlıyormuş öyle söyledi. Herşey ne kadar normal görünüyor olsa da malesef ki olmuyor. Çatlamadan sonra 8.günüm evde test vardı dayanamadım yaptım negatif çok erken galiba ama hiç umudum kalmadı nedenseBenim ilk değil femara ve ovitrelle 6 kere net kullanmısımdır. Bi umur bekliyoruz işte
O kadar çok test yaptım ki artık negatifi görmek istemediğim için hevesimde yok bekleyeceğim bi kaç gün daha genelde ovitrelleden sonra 14. Gün değilde 17. 18. Gün adet görüyorum. Onu bi doldurayımda sonrasında cesaret edebilirim belki. Bu arada Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahtest yapsan çıkar ben 13. günde testle ögrendim
Evet 8. Gün bayağı erken olmuş biraz beklemenizi tavsiye ederim insan dayanamıyor gerçi ama sağlıklı sonuca ulaşmak için en doğrusu. Erken yapınca yine insanın içinde kuşku oluyor acaba sonra çıkar mı diye. Benim yumurtaalarımda geç büyüme ve geç çatlama durumu mevcut o yüzden ilaç ve iğne desteği alıyorumMalesef. Ben hiç ovitrelle kullanmadım doktorum kullandırtmadı yumurtam kendiliğinden çatlıyormuş öyle söyledi. Herşey ne kadar normal görünüyor olsa da malesef ki olmuyor. Çatlamadan sonra 8.günüm evde test vardı dayanamadım yaptım negatif çok erken galiba ama hiç umudum kalmadı nedense
Bende normalde 35 gunde adet olur 21.gunde yumurtam catlardı. klomen kullandım 3 ay şimdi de femara kullanıyorum ilk ayım. Kimyasal gebeliğim de var. Bu yuzden ilacı değiştirdi doktorum yumurta istenilen kalitede mi olmuyor diye düşündü. Sevincim hep kursağımda kalıyorEvet 8. Gün bayağı erken olmuş biraz beklemenizi tavsiye ederim insan dayanamıyor gerçi ama sağlıklı sonuca ulaşmak için en doğrusu. Erken yapınca yine insanın içinde kuşku oluyor acaba sonra çıkar mı diye. Benim yumurtaalarımda geç büyüme ve geç çatlama durumu mevcut o yüzden ilaç ve iğne desteği alıyorum
Kimine göre süre kısa olsa da ne yazık ki yıpratıcı bi süreç oluyor. Hayaller, umutlar hep yarım kalıyor. Vardır elbet bi zamanı diyoruz ama insan bi an evvel olsun istiyor. Bizede bir gün kader güler diyelim ne diyelimBende normalde 35 gunde adet olur 21.gunde yumurtam catlardı. klomen kullandım 3 ay şimdi de femara kullanıyorum ilk ayım. Kimyasal gebeliğim de var. Bu yuzden ilacı değiştirdi doktorum yumurta istenilen kalitede mi olmuyor diye düşündü. Sevincim hep kursağımda kalıyor2.5 yıldır evliyim malesef daha mucizeme kavusamadım ve bu yolda çok yıprandım.
Ya olsunlar da inatlarını yerim benKimine göre süre kısa olsa da ne yazık ki yıpratıcı bi süreç oluyor. Hayaller, umutlar hep yarım kalıyor. Vardır elbet bi zamanı diyoruz ama insan bi an evvel olsun istiyor. Bizede bir gün kader güler diyelim ne diyelimbende 4 yıldır evliyim 3 yıldır bekliyorum gelmesini biraz inatçı olcak gibi bizimkiler ne dersin
bende öyleydim insan çok üzülüyor verdigi emege karşılık bulamayanca ben artık tamam tüp bebek yaparız dedim doktor um son bir ay daha diyince eşimde tmm dedi sonuçO kadar çok test yaptım ki artık negatifi görmek istemediğim için hevesimde yok bekleyeceğim bi kaç gün daha genelde ovitrelleden sonra 14. Gün değilde 17. 18. Gün adet görüyorum. Onu bi doldurayımda sonrasında cesaret edebilirim belki. Bu arada Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Çok teşekkür ederim rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin.. bizde ameliyattan sonra tüp bebek yapacaktık ama nedense içimden birkaç ay daha denemek geliyor.. bakalım sonucu nasıl olacak tüp bebeğe mi kalacak göreceğizbende öyleydim insan çok üzülüyor verdigi emege karşılık bulamayanca ben artık tamam tüp bebek yaparız dedim doktor um son bir ay daha diyince eşimde tmm dedi sonuçallahım nasip ederse inşallah darısı seninde başına yarın kalp atışını dinlemeye gidicem inşallah aminnnn allahım en güzel şekilde sanada tatırsım bu duyguyu çok amin
hayırlısı olsun inşallah canım benim Allah aratmasınÇok teşekkür ederim rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin.. bizde ameliyattan sonra tüp bebek yapacaktık ama nedense içimden birkaç ay daha denemek geliyor.. bakalım sonucu nasıl olacak tüp bebeğe mi kalacak göreceğiz
Kaçıncı gün adet gördünüz peki. Ben de femara kullandım bu ay ve 15 gün adetim gecikti evde test yaptım fakat negatif. 1 tane yumurtam çatlamış görünüyorduBugün adet oldumpazartesi tekrar doktora gideceğim bakalım bu sefer ne olacak..
18. Gün oldum. Genelde 18 19. Gün oluyorumKaçıncı gün adet gördünüz peki. Ben de femara kullandım bu ay ve 15 gün adetim gecikti evde test yaptım fakat negatif. 1 tane yumurtam çatlamış görünüyordu
canım üzülme adet olmak bile bir nimet ben kendimi bildim bileli olmuyorum sadece ilaçlarla agrılar sancılar çok çrktim aşırı kilo aldım onun yüzünden hamd olsun en azından adet oluyosunBugün adet oldumpazartesi tekrar doktora gideceğim bakalım bu sefer ne olacak..
Gebelik yok tüp bebeğe başlayacağız önümüzdeki günlerde ama ben nisana kadar beklemeyi düşünüyorum