- 31 Ağustos 2018
- 1.323
- 2.643
- 133
- 36
Amin inşAllahhhHayırlısı olsun inşAllah sağlıkla Rabbim isteyen herkesin bizimde kucağımıza almayı nasip eder
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşAllahhhHayırlısı olsun inşAllah sağlıkla Rabbim isteyen herkesin bizimde kucağımıza almayı nasip eder
S.a canım nasılsın sesin soluğun çıkmıyor herşey yolundamı ?Yok canım kist falan yok demişti doktorum rahmin temiz dedi. Neden geç geldi bilmiyorum iğne de oldum sonuçta belki de geç çatladı iğneye rağmen ama herhangi bir sorun yoktu çok şükür. Ben adet olacakmışım gibii ağrılarım oldu 1 hafta önceden sonra da geldş zaten. Hep takvime göre geldi adetim iğne olduğumda da 14.gün gelmedi yani. Bence test yap böyle beklemekten iyidir. Çıkmazda da hayırlısı elimizden bir şey gelmiyor maalesef. Ben bu ay 1 hafta önceden yaptım çıktı ama düşüyor betam mesela öğrendim ama yine de olmadı.
A.s canım çok şükür iyiyim,S.a canım nasılsın sesin soluğun çıkmıyor herşey yolundamı ?
Allah yardımcın olsun Rabbim tez zamanda nasip etsin inşAllah umudunu kaybetme bu siyeye ilk üye olduğumda ilk konuştuğum kişisin ne zaman girsem buraya sana dua ediyorum evet çok şükür bi skntı yok heralde 2 kere gittim doktora daha gitmedim 1 ay sınra falan gideceğimA.s canım çok şükür iyiyim,
Bazen evden bazen iş yerinden çalışıyorum biraz yoğunum o yüzden giremedim bakamadım birde girip okumak da pek istemedim açıkçası unutmak istedim. Düşükten sonra adetim geldi o da geçti işte şimdi bekliyorum bakalım. sen nasılsın nasıl gidiyor en son hamileydin di mi?
Canım hayırlı ramazanlar çok şükür iyiyim çok şükür sen nasılsın. Valla hayat geçiyor bir şekilde ya artık çok sıkıldım valla bi evden bi iş yerinden çalışıyorum git gel bir şekilde geçiriyoruz.
Amin canım Allah razı olsun. Şu an zaten pek çocuk düşünme aşamasında değiliz virüsten dolayı duran işler malum geçim sıkıntısı artmaya başkayacak. önümüzü göremiyoruz şu an için ücretsiz izne çıkkarılma vs durumu var o yüzden aslında şu an umudum bunların düzelmesi yönünde..Allah büyük inşallah o da olacak zamanı geldiğinde. yaa gerçekten mi çok sevindim buna ben sana iyi geldim sen de bana iyi gel o zaman inşallah bende dualarınla alayım o güzel haberi:)) maşallah maşallah çok sevindim inşallah sağlıkla sıhhatle kucağına almak da nasip olur canım.. hiç bir sıkıntı olmadan geçer bu günlerde kucağına aldığında yüzün de tebessüm hatırlarsın bu günleri. peki ne hissediyorsun kız mı erkek mı ay çok merak ettim mutlaka bana da yaz etiketle. birde kaç hafatlık oldu şimdi küçüğümüzAllah yardımcın olsun Rabbim tez zamanda nasip etsin inşAllah umudunu kaybetme bu siyeye ilk üye olduğumda ilk konuştuğum kişisin ne zaman girsem buraya sana dua ediyorum evet çok şükür bi skntı yok heralde 2 kere gittim doktora daha gitmedim 1 ay sınra falan gideceğim
Amin inşAllahhhMsnmsn .!.:
Hayırlısı olsun inşAllah sağlıkla Rabbim isteyen herkesin bizimde kucağımıza almayı nasip eder
S.a canım nasılsın sesin soluğun çıkmıyor herşey yolundamı ?ozmut .!.:
Yok canım kist falan yok demişti doktorum rahmin temiz dedi. Neden geç geldi bilmiyorum iğne de oldum sonuçta belki de geç çatladı iğneye rağmen ama herhangi bir sorun yoktu çok şükür. Ben adet olacakmışım gibii ağrılarım oldu 1 hafta önceden sonra da geldş zaten. Hep takvime göre geldi adetim iğne olduğumda da 14.gün gelmedi yani. Bence test yap böyle beklemekten iyidir. Çıkmazda da hayırlısı elimizden bir şey gelmiyor maalesef. Ben bu ay 1 hafta önceden yaptım çıktı ama düşüyor betam mesela öğrendim ama yine de olmadı.
A.s canım çok şükür iyiyim,
Canım hayırlı ramazanlar çok şükür iyiyim çok şükür sen nasılsın. Valla hayat geçiyor bir şekilde ya artık çok sıkıldım valla bi evden bi iş yerinden çalışıyorum git gel bir şekilde geçiriyoruz.
Allah yardımcın olsun Rabbim tez zamanda nasip etsin inşAllah umudunu kaybetme bu siyeye ilk üye olduğumda ilk konuştuğum kişisin ne zaman girsem buraya sana dua ediyorum evet çok şükür bi skntı yok heralde 2 kere gittim doktora daha gitmedim 1 ay sınra falan gideceğimozmut .!.:
A.s canım çok şükür iyiyim,
Bazen evden bazen iş yerinden çalışıyorum biraz yoğunum o yüzden giremedim bakamadım birde girip okumak da pek istemedim açıkçası unutmak istedim. Düşükten sonra adetim geldi o da geçti işte şimdi bekliyorum bakalım. sen nasılsın nasıl gidiyor en son hamileydin di mi?
Genişletmek için tıkla...
Amin canım Allah razı olsun. Şu an zaten pek çocuk düşünme aşamasında değiliz virüsten dolayı duran işler malum geçim sıkıntısı artmaya başkayacak. önümüzü göremiyoruz şu an için ücretsiz izne çıkkarılma vs durumu var o yüzden aslında şu an umudum bunların düzelmesi yönünde..Allah büyük inşallah o da olacak zamanı geldiğinde. yaa gerçekten mi çok sevindim buna ben sana iyi geldim sen de bana iyi gel o zaman inşallah bende dualarınla alayım o güzel haberi:)) maşallah maşallah çok sevindim inşallah sağlıkla sıhhatle kucağına almak da nasip olur canım.. hiç bir sıkıntı olmadan geçer bu günlerde kucağına aldığında yüzün de tebessüm hatırlarsın bu günleri. peki ne hissediyorsun kız mı erkek mı ay çok merak ettim mutlaka bana da yaz etiketle. birde kaç hafatlık oldu şimdi küçüğümüzAllah yardımcın olsun Rabbim tez zamanda nasip etsin inşAllah umudunu kaybetme bu siyeye ilk üye olduğumda ilk konuştuğum kişisin ne zaman girsem buraya sana dua ediyorum evet çok şükür bi skntı yok heralde 2 kere gittim doktora daha gitmedim 1 ay sınra falan gideceğim
Canım hayırlı ramazanlar çok şükür iyiyim çok şükür sen nasılsın. Valla hayat geçiyor bir şekilde ya artık çok sıkıldım valla bi evden bi iş yerinden çalışıyorum git gel bir şekilde geçiriyoruz. sen nasılsın var mı bir gelişme?
Canım hayırlı ramazanlar çok şükür iyiyim çok şükür sen nasılsın. Valla hayat geçiyor bir şekilde ya artık çok sıkıldım valla bi evden bi iş yerinden çalışıyorum git gel bir şekilde geçiriyoruz. sen nasılsın var mı bir gelişme?
Öncelikle bebeğiniz hayırlı olsun. Femerayı kullanmaya adetin kaçıncı günü başladınız ve kaç gün kullandınız?Merhabalar,
Bende pkoluyum bugün doktorum femara ve folidoce verdi aynı zamanda glucophage 1000mg kullanıyorum + diyet (diyet yapmaktan pek hoşlanmıyorum aslında ama gluucophage yan etkilerinden biri olan mide bulantısı sağolsun diyetin yerini hiç aratmıyor. :)
aminn aminn inşallah canım ya o kadar yıprandık ki artık.. hayırlısı ile bitsin feraha çıkalım artıkAl bendende o kadar bende evdeyim bütün gün inşallah haziranda şu sıkıntılar azalırda biter zor canım aynı bende de bi değişiklik yok
Öncelikle bebeğiniz hayırlı olsun. Femerayı kullanmaya adetin kaçıncı günü başladınız ve kaç gün kullandınız?
Gebelik oluştuysa ultarasonda belli olurmu acaba yaaa
Hayır malesef bugün tekrar çatlatma iğnesi oldum bu ay tutmazsa rahim filmi çekicez dediGebelik oluştu mu hazal hanım
Hayır malesef bugün tekrar çatlatma iğnesi oldum bu ay tutmazsa rahim filmi çekicez dedi
bende bu ay olmazsa rahim filmi çekicez dedi bakalım inşallah gerek kalmaz ağrılı bi işlemmişİnşallah güzel sonuçlar alırsın canm.ben de bi kez ovitrelle catlatma ignesi kullandm olmadı. Şimdi Gonal F diye bi iğne verdi doktor 5 gün onu kullancam. Bakalım sonuç ne olacak merak ediyorum.