• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Femara ve ovitrelle Çatlatma iğnesi

Yok canım kist falan yok demişti doktorum rahmin temiz dedi. Neden geç geldi bilmiyorum iğne de oldum sonuçta belki de geç çatladı iğneye rağmen ama herhangi bir sorun yoktu çok şükür. Ben adet olacakmışım gibii ağrılarım oldu 1 hafta önceden sonra da geldş zaten. Hep takvime göre geldi adetim iğne olduğumda da 14.gün gelmedi yani. Bence test yap böyle beklemekten iyidir. Çıkmazda da hayırlısı elimizden bir şey gelmiyor maalesef. Ben bu ay 1 hafta önceden yaptım çıktı ama düşüyor betam mesela öğrendim ama yine de olmadı.
S.a canım nasılsın sesin soluğun çıkmıyor herşey yolundamı ?

A.s canım çok şükür iyiyim,
Bazen evden bazen iş yerinden çalışıyorum biraz yoğunum o yüzden giremedim bakamadım birde girip okumak da pek istemedim açıkçası unutmak istedim. Düşükten sonra adetim geldi o da geçti işte şimdi bekliyorum bakalım. sen nasılsın nasıl gidiyor en son hamileydin di mi?

ozmut ozmut canıııımm nasılsın hayırlı ramazanlar
İyisindir inşallah?🌺

Canım hayırlı ramazanlar çok şükür iyiyim çok şükür sen nasılsın. Valla hayat geçiyor bir şekilde ya artık çok sıkıldım valla bi evden bi iş yerinden çalışıyorum git gel bir şekilde geçiriyoruz.

Bende klomen + iğne oldum 15. Günüm dün tes yaptım negatif maalesef rabbim sizlere nasip etsin inşallah .. bat 1 Mayıs 🤷🏻‍♀️

Bazen evden bazen iş yerinden çalışıyorum biraz yoğunum o yüzden giremedim bakamadım birde girip okumak da pek istemedim açıkçası unutmak istedim. Düşükten sonra adetim geldi o da geçti işte şimdi bekliyorum bakalım. sen nasılsın nasıl gidiyor en son hamileydin di mi?

Canım hayırlı ramazanlar çok şükür iyiyim çok şükür sen nasılsın. Valla hayat geçiyor bir şekilde ya artık çok sıkıldım valla bi evden bi iş yerinden çalışıyorum git gel bir şekilde geçiriyoruz.
Allah yardımcın olsun Rabbim tez zamanda nasip etsin inşAllah umudunu kaybetme bu siyeye ilk üye olduğumda ilk konuştuğum kişisin ne zaman girsem buraya sana dua ediyorum 🤗 evet çok şükür bi skntı yok heralde 2 kere gittim doktora daha gitmedim 1 ay sınra falan gideceğim😊

Allah yardımcın olsun Rabbim tez zamanda nasip etsin inşAllah umudunu kaybetme bu siyeye ilk üye olduğumda ilk konuştuğum kişisin ne zaman girsem buraya sana dua ediyorum 🤗 evet çok şükür bi skntı yok heralde 2 kere gittim doktora daha gitmedim 1 ay sınra falan gideceğim😊
Amin canım Allah razı olsun. Şu an zaten pek çocuk düşünme aşamasında değiliz virüsten dolayı duran işler malum geçim sıkıntısı artmaya başkayacak. önümüzü göremiyoruz şu an için ücretsiz izne çıkkarılma vs durumu var o yüzden aslında şu an umudum bunların düzelmesi yönünde..Allah büyük inşallah o da olacak zamanı geldiğinde. yaa gerçekten mi çok sevindim buna ben sana iyi geldim sen de bana iyi gel o zaman inşallah bende dualarınla alayım o güzel haberi:)) maşallah maşallah çok sevindim inşallah sağlıkla sıhhatle kucağına almak da nasip olur canım.. hiç bir sıkıntı olmadan geçer bu günlerde kucağına aldığında yüzün de tebessüm hatırlarsın bu günleri. peki ne hissediyorsun kız mı erkek mı ay çok merak ettim mutlaka bana da yaz etiketle. birde kaç hafatlık oldu şimdi küçüğümüz😊

Önceki

Okunmamış İlk Mesaja Git Takibi Bırak

akademi1994 akademi1994

akademi1994 akademi1994
Aktif Üye
Kayıtlı Üye

31 Ağustos 2018 679 1.056 32

13 Nisan 2020

Msnmsn .!.:

Hayırlısı olsun inşAllah sağlıkla Rabbim isteyen herkesin bizimde kucağımıza almayı nasip eder
Amin inşAllahhh 🙏🏻🙏🏻

3-0.jpg

Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 16-11-2020
Hamileliğimin 12. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 200 gün kaldı.
Bebeğinizin beyni artık doğum anındaki yapısını aldı ancak henüz daha küçük. Nadir istisnalar dışında bebeğinizin harektlerini hisetmeye başlamamış olmalısınız. Bebeğinizin yeni oluşan kasları henüz çok zayıf ve rahmim zorlukla genişledi. Bebeğinizin yeri hala kalça çerçeveniz içinde. Bebeğinizin bağırsakları gelişiyor.
Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 14 gr. - Yaklaşık boyu : 41 mm. (Baştan Popoya)
Hamilelik Günlüğünü İmza alanına eklemek için tıklayın

Beğen Alıntı Cevapla

Şikayet Et

A Asdiyorki
Aktif Üye
Kayıtlı Üye

25 Eylül 2014 236 67

Pazar 19:17

ozmut .!.:

Yok canım kist falan yok demişti doktorum rahmin temiz dedi. Neden geç geldi bilmiyorum iğne de oldum sonuçta belki de geç çatladı iğneye rağmen ama herhangi bir sorun yoktu çok şükür. Ben adet olacakmışım gibii ağrılarım oldu 1 hafta önceden sonra da geldş zaten. Hep takvime göre geldi adetim iğne olduğumda da 14.gün gelmedi yani. Bence test yap böyle beklemekten iyidir. Çıkmazda da hayırlısı elimizden bir şey gelmiyor maalesef. Ben bu ay 1 hafta önceden yaptım çıktı ama düşüyor betam mesela öğrendim ama yine de olmadı.

Beğen Beğen Alıntı Cevapla

Şikayet Et

• Beğen
Reactions: Sen

Mavi Boncugumm Mavi Boncugumm

Mavi Boncugumm Mavi Boncugumm
Mavişim, tatlı meleğim...bin şükür seni verene ❤
Kayıtlı Üye

6 Mayıs 2016 7.663 7.573 33

Pazar 23:22

ozmut ozmut ozmut ozmut canıııımm nasılsın hayırlı ramazanlar
İyisindir inşallah?🌺

Beğen Beğen Alıntı Cevapla

Şikayet Et

Reactions: Sen

ozmut ozmut

ozmut ozmut
Üye
Doğa Severler Kulübü
Kayıtlı Üye

4 Temmuz 2018 984 887

Dün 16:41

Msnmsn .!.:

Mavi Boncugumm .!.:

ozmut ozmut ozmut ozmut canıııımm nasılsın hayırlı ramazanlar
İyisindir inşallah?🌺

Alıntı Cevapla

Şikayet Et

Gizemm0 Gizemm0

Gizemm0 Gizemm0
Hayatı sev 🍀 doğayı koru 🌱🌿
Doğa Severler Kulübü
Kayıtlı Üye

16 Mart 2019 2.810 5.668

Dün 16:43

Bende klomen + iğne oldum 15. Günüm dün tes yaptım negatif maalesef rabbim sizlere nasip etsin inşallah .. bat 1 Mayıs 🤷🏻‍♀️

Beğen Alıntı Cevapla

Şikayet Et

A Asdiyorki
Aktif Üye
Kayıtlı Üye

25 Eylül 2014 236 67

Dün 19:53

ozmut .!.:

Genişletmek için tıkla...

Beğen Alıntı Cevapla

Şikayet Et

Önceki

ozmut ozmut

Amin canım Allah razı olsun. Şu an zaten pek çocuk düşünme aşamasında değiliz virüsten dolayı duran işler malum geçim sıkıntısı artmaya başkayacak. önümüzü göremiyoruz şu an için ücretsiz izne çıkkarılma vs durumu var o yüzden aslında şu an umudum bunların düzelmesi yönünde..Allah büyük inşallah o da olacak zamanı geldiğinde. yaa gerçekten mi çok sevindim buna ben sana iyi geldim sen de bana iyi gel o zaman inşallah bende dualarınla alayım o güzel haberi:)) maşallah maşallah çok sevindim inşallah sağlıkla sıhhatle kucağına almak da nasip olur canım.. hiç bir sıkıntı olmadan geçer bu günlerde kucağına aldığında yüzün de tebessüm hatırlarsın bu günleri. peki ne hissediyorsun kız mı erkek mı ay çok merak ettim mutlaka bana da yaz etiketle. birde kaç hafatlık oldu şimdi küçüğümüz

Dosya Ekle

Paylaş:
Facebook Twitter WhatsApp E-posta Link

Amin canım Allah razı olsun. Şu an zaten pek çocuk düşünme aşamasında değiliz virüsten dolayı duran işler malum geçim sıkıntısı artmaya başkayacak. önümüzü göremiyoruz şu an için ücretsiz izne çıkkarılma vs durumu var o yüzden aslında şu an umudum bunların düzelmesi yönünde..Allah büyük inşallah o da olacak zamanı geldiğinde. yaa gerçekten mi çok sevindim buna ben sana iyi geldim sen de bana iyi gel o zaman inşallah bende dualarınla alayım o güzel haberi:)) maşallah maşallah çok sevindim inşallah sağlıkla sıhhatle kucağına almak da nasip olur canım.. hiç bir sıkıntı olmadan geçer bu günlerde kucağına aldığında yüzün de tebessüm hatırlarsın bu günleri. peki ne hissediyorsun kız mı erkek mı ay çok merak ettim mutlaka bana da yaz etiketle. birde kaç hafatlık oldu şimdi küçüğümüz😊

ozmut ozmut canıııımm nasılsın hayırlı ramazanlar
İyisindir inşallah?🌺
Canım hayırlı ramazanlar çok şükür iyiyim çok şükür sen nasılsın. Valla hayat geçiyor bir şekilde ya artık çok sıkıldım valla bi evden bi iş yerinden çalışıyorum git gel bir şekilde geçiriyoruz. sen nasılsın var mı bir gelişme?

Canım hayırlı ramazanlar çok şükür iyiyim çok şükür sen nasılsın. Valla hayat geçiyor bir şekilde ya artık çok sıkıldım valla bi evden bi iş yerinden çalışıyorum git gel bir şekilde geçiriyoruz. sen nasılsın var mı bir gelişme?

Al bendende o kadar bende evdeyim bütün gün inşallah haziranda şu sıkıntılar azalırda biter zor canım aynı bende de bi değişiklik yok

Merhabalar,
Bende pkoluyum bugün doktorum femara ve folidoce verdi aynı zamanda glucophage 1000mg kullanıyorum + diyet (diyet yapmaktan pek hoşlanmıyorum aslında ama gluucophage yan etkilerinden biri olan mide bulantısı sağolsun diyetin yerini hiç aratmıyor. :)
Öncelikle bebeğiniz hayırlı olsun. Femerayı kullanmaya adetin kaçıncı günü başladınız ve kaç gün kullandınız?

Al bendende o kadar bende evdeyim bütün gün inşallah haziranda şu sıkıntılar azalırda biter zor canım aynı bende de bi değişiklik yok
aminn aminn inşallah canım ya o kadar yıprandık ki artık.. hayırlısı ile bitsin feraha çıkalım artık

Arkadaşlar merhaba bende 2 yıllık evliyim 2 aydır çocuk için korunmuyoruz ama olmadı işimi şansa bırakmak istemedim doktora gittim 5cm miyom çıktı fakat gebe kalmana engel değil dedi ayrıca pko var bendede ama muayenede dr yumurtaların normal dedi adetimin 3. Günü gittim doktora tedaviye başlayalım dedi famera verdi 4 gün kullandım çarşamba günü çatlama iğnesi olcam inşallah işe yarar 😌

Sabah konrole gidicem ve çatlama iğnesi yapçak doktorum heycandan uyku tutmuyo valla öncesinde famera kullanmıştım 😇

Hayır malesef bugün tekrar çatlatma iğnesi oldum bu ay tutmazsa rahim filmi çekicez dedi

İnşallah güzel sonuçlar alırsın canm.ben de bi kez ovitrelle catlatma ignesi kullandm olmadı. Şimdi Gonal F diye bi iğne verdi doktor 5 gün onu kullancam. Bakalım sonuç ne olacak merak ediyorum.

İnşallah güzel sonuçlar alırsın canm.ben de bi kez ovitrelle catlatma ignesi kullandm olmadı. Şimdi Gonal F diye bi iğne verdi doktor 5 gün onu kullancam. Bakalım sonuç ne olacak merak ediyorum.
bende bu ay olmazsa rahim filmi çekicez dedi bakalım inşallah gerek kalmaz ağrılı bi işlemmiş

Back