• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Femara ve ovitrelle Çatlatma iğnesi

Amin canım o iğne yumurta büyütücü değilmi bahsettiğin o gonal f mi yoksa çok duydum adını ama alamam zaten ben ya elimiz sıkışık
Normal yaptırdığım takibin maliyeti bile 500 liradan fazla tuttu herşey çok pahalı☹
bu arada yaşın kaç canım? Ben 33 yaşındayım
[/QUGünaydın canım,
giremedim bir kaçgündür kusura bakma. Hayır yumurtanın çatlaması için büyütmek için femera kullanıyrum. ovitrelle diye bir iğne 160 tl falan olması lazım. valla inan ben 3 ay da heralde 1000 tl ye yakın ilaç kan doktor için harcadım. şu an zaten ortam kötü bunları yapamam bende ne olcağı belli değil. artık ortam düzelince bakacağız. bende 30 yaşındayım canım işte 4.senemie giricez. 2017 de dış gebeliik 2020 de düşük artık bir sonra ki karnımda olur inşallah.

Amin canım o iğne yumurta büyütücü değilmi bahsettiğin o gonal f mi yoksa çok duydum adını ama alamam zaten ben ya elimiz sıkışık
Normal yaptırdığım takibin maliyeti bile 500 liradan fazla tuttu herşey çok pahalı☹
bu arada yaşın kaç canım? Ben 33 yaşındayım
Günaydın canım,
giremedim bir kaçgündür kusura bakma. Hayır yumurtanın çatlaması için büyütmek için femera kullanıyrum. ovitrelle diye bir iğne 160 tl falan olması lazım. valla inan ben 3 ay da heralde 1000 tl ye yakın ilaç kan doktor için harcadım. şu an zaten ortam kötü bunları yapamam bende ne olcağı belli değil. artık ortam düzelince bakacağız. bende 30 yaşındayım canım işte 4.senemie giricez. 2017 de dış gebeliik 2020 de düşük artık bir sonra ki karnımda olur inşallah.[/QUOTE

Günaydın canım,
giremedim bir kaçgündür kusura bakma. Hayır yumurtanın çatlaması için büyütmek için femera kullanıyrum. ovitrelle diye bir iğne 160 tl falan olması lazım. valla inan ben 3 ay da heralde 1000 tl ye yakın ilaç kan doktor için harcadım. şu an zaten ortam kötü bunları yapamam bende ne olcağı belli değil. artık ortam düzelince bakacağız. bende 30 yaşındayım canım işte 4.senemie giricez. 2017 de dış gebeliik 2020 de düşük artık bir sonra ki karnımda olur inşallah.[/QUOTE

Ne kusuru estağfurullah canım sen iyi ol da..
Ovitrelle iğneyi geçen ay vurulmuştum 118 lira☹️ evet bi sürü para gidiyor bende 1 aylık takip için 553 lira verdim geçen ay☹️
inşÂllah bundan sonrakine sağlıkla kavuşursun🤲 Rabbim çabalarımızın karşılığını almamızı nasip etsin amin🤲
Hayırlısıyla şu virüsten kurtuluruz inşallah ama hergün binlerce vaka sayısı arttığı için uzun sürecek gibi görünüyo ☹️

Ne kusuru estağfurullah canım sen iyi ol da..
Ovitrelle iğneyi geçen ay vurulmuştum 118 lira☹ evet bi sürü para gidiyor bende 1 aylık takip için 553 lira verdim geçen ay☹
inşÂllah bundan sonrakine sağlıkla kavuşursun🤲 Rabbim çabalarımızın karşılığını almamızı nasip etsin amin🤲
Hayırlısıyla şu virüsten kurtuluruz inşallah ama hergün binlerce vaka sayısı arttığı için uzun sürecek gibi görünüyo ☹
Aynen öyle bir sürü para gidiyor hadi parasında da değildim yeter ki olsun dedim o zaman ama şimdi çok zor hem o parayı verip birde böyle olması. bir de ne var canım bak allah biliyor ya hep her zaman hayırlısını istedim şimdi de ezan okunuyor onun yüzü suyu hürmetine hayırlı zamanda sağlıklı hamilelik ve sağlıklı evlatlar nasip etsin rabbim bizede inşallah. biz eşimle ne zaman bu çocuk işine kalkışsak hep bir engel çıktı artık diyorum ki rabbin biliyor zamanı var bekle sende.çünkü bu hamilelik oldu üstüne virüs çıktı sonra dedik ki eşimle ya tamam oldu ama belki ilerleyen zamanda daha kötü olacaktı o yüzden buna da şükür. en azından olabiliyor onu biliyoruz vakti saati var. inşallah bizde o hayırlı güzel müjdeyi en güzel zamanda hayırlısı ile alacağız ve inan hiç ummadığımız anda olacak bu inanıyorum. rabbim bizlere de nasip edecek o güzel duyguyu. yeter ki sabredelim dua edelim isteyelim. elimizden geleni yapıyoruz. gerisi takdiri ilahi. zaten bize kalsaydı ben şu an 3. yü doğururdum heralde :D evet uzun sürecek haziranı bulur büyük ihtimalle canım sende dikkat et çalışıyor musun bilmiyorum ama kendini kolla. inşallah bir kayıp olmadan atlatırız geçer gider.

Aynen öyle bir sürü para gidiyor hadi parasında da değildim yeter ki olsun dedim o zaman ama şimdi çok zor hem o parayı verip birde böyle olması. bir de ne var canım bak allah biliyor ya hep her zaman hayırlısını istedim şimdi de ezan okunuyor onun yüzü suyu hürmetine hayırlı zamanda sağlıklı hamilelik ve sağlıklı evlatlar nasip etsin rabbim bizede inşallah. biz eşimle ne zaman bu çocuk işine kalkışsak hep bir engel çıktı artık diyorum ki rabbin biliyor zamanı var bekle sende.çünkü bu hamilelik oldu üstüne virüs çıktı sonra dedik ki eşimle ya tamam oldu ama belki ilerleyen zamanda daha kötü olacaktı o yüzden buna da şükür. en azından olabiliyor onu biliyoruz vakti saati var. inşallah bizde o hayırlı güzel müjdeyi en güzel zamanda hayırlısı ile alacağız ve inan hiç ummadığımız anda olacak bu inanıyorum. rabbim bizlere de nasip edecek o güzel duyguyu. yeter ki sabredelim dua edelim isteyelim. elimizden geleni yapıyoruz. gerisi takdiri ilahi. zaten bize kalsaydı ben şu an 3. yü doğururdum heralde :KK70: evet uzun sürecek haziranı bulur büyük ihtimalle canım sende dikkat et çalışıyor musun bilmiyorum ama kendini kolla. inşallah bir kayıp olmadan atlatırız geçer gider.
KOnu başından beri 1 saattir yazdıklarınızı okuyorum gerçekten çok yıpratıcı bir süreç bende inofolic combi,foliwell,ımpryl kullanıyorum 3 aydır polikistik over var sonuç alamıyorum ki bunlardan sonra aşırı adet sancım oldu hastanelik olacak derecede ama yumurta takibini sizlerden duydum şimdi doktorum hiç öyle bir şey demedi 3 ay kullan gel olmazsa daha bitkisel ilaçlar var vs. Kandırılmış hissediyorum kaldıki bu ilaçlarda devlet karşılamıyor 1000 küsüre yakın para çöp oldu sinirim bozuldu gerçekten

KOnu başından beri 1 saattir yazdıklarınızı okuyorum gerçekten çok yıpratıcı bir süreç bende inofolic combi,foliwell,ımpryl kullanıyorum 3 aydır polikistik over var sonuç alamıyorum ki bunlardan sonra aşırı adet sancım oldu hastanelik olacak derecede ama yumurta takibini sizlerden duydum şimdi doktorum hiç öyle bir şey demedi 3 ay kullan gel olmazsa daha bitkisel ilaçlar var vs. Kandırılmış hissediyorum kaldıki bu ilaçlarda devlet karşılamıyor 1000 küsüre yakın para çöp oldu sinirim bozuldu gerçekten
Evet aynen öyle gerçekten yıpratıcı bir süreç,hem maddi hem manevi olarak.. polikistik over varsa kesinlikle takip etmesi gerekir ne zaman çatlayacağı belli olmaz çünkü. bir ay 10. günde diğer 15. günde çatlayabilir. bence doktorunu değiştir sen biz yumurta takibi ile 3. ayda başarılı olduk ama tutunamadı en azından oldu diyorum bende artık.

Aynen öyle bir sürü para gidiyor hadi parasında da değildim yeter ki olsun dedim o zaman ama şimdi çok zor hem o parayı verip birde böyle olması. bir de ne var canım bak allah biliyor ya hep her zaman hayırlısını istedim şimdi de ezan okunuyor onun yüzü suyu hürmetine hayırlı zamanda sağlıklı hamilelik ve sağlıklı evlatlar nasip etsin rabbim bizede inşallah. biz eşimle ne zaman bu çocuk işine kalkışsak hep bir engel çıktı artık diyorum ki rabbin biliyor zamanı var bekle sende.çünkü bu hamilelik oldu üstüne virüs çıktı sonra dedik ki eşimle ya tamam oldu ama belki ilerleyen zamanda daha kötü olacaktı o yüzden buna da şükür. en azından olabiliyor onu biliyoruz vakti saati var. inşallah bizde o hayırlı güzel müjdeyi en güzel zamanda hayırlısı ile alacağız ve inan hiç ummadığımız anda olacak bu inanıyorum. rabbim bizlere de nasip edecek o güzel duyguyu. yeter ki sabredelim dua edelim isteyelim. elimizden geleni yapıyoruz. gerisi takdiri ilahi. zaten bize kalsaydı ben şu an 3. yü doğururdum heralde :KK70: evet uzun sürecek haziranı bulur büyük ihtimalle canım sende dikkat et çalışıyor musun bilmiyorum ama kendini kolla. inşallah bir kayıp olmadan atlatırız geçer gider.

Canımmm bana bildirim gelmemiş yeni gördüm bu yazdığını çok güzel söyledin ağzına sağlık amiin aminnnn Rabbim muradına kavuştursun sağlıkla inşÂllah çabalarının karşılığını en güzel en hayırlı şekilde alırsın🤲 ben çalışmıyorum kuzum ama eşim hergün işe gidip geliyor Rabbim muhafaza etsin☹️ sen çalışıyomusun peki
hazirana kadar sürse yine iyi inşAllah daha uzun sürmez uzmanlar bi tarih veremiyolarya o insanı korkutuyor☹️ ama bu sene böyle geçer okullar falan daha açılmaz en azından eskisi gibi olmayacak Allah dilerse tabi herşey normale döner Nuh suresini tavsiye ediyolar
Eski zamanlarda veba hastalığı için okunmuş kurtulmuşlar inşAllah bizimde kurtulmamıza vesile olur amin🤲♥️

Evet aynen öyle gerçekten yıpratıcı bir süreç,hem maddi hem manevi olarak.. polikistik over varsa kesinlikle takip etmesi gerekir ne zaman çatlayacağı belli olmaz çünkü. bir ay 10. günde diğer 15. günde çatlayabilir. bence doktorunu değiştir sen biz yumurta takibi ile 3. ayda başarılı olduk ama tutunamadı en azından oldu diyorum bende artık.
Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inş strestende olmaz rahat ol diyorlar ama internet sağolsun arkadaşlarm yada çevremdeki hamileler dk başı story ultrason fotosu 🤦🏼‍♀️ Üzülüyor insan nasıl stres olmasın

Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inş strestende olmaz rahat ol diyorlar ama internet sağolsun arkadaşlarm yada çevremdeki hamileler dk başı story ultrason fotosu 🤦🏼‍♀️ Üzülüyor insan nasıl stres olmasın
Hay ağzına sağlık eşim o yüzden instagramını kapattı herkes çocuğunu paylaşıo uyuz oluorum dedi. Amin Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın

Canımmm bana bildirim gelmemiş yeni gördüm bu yazdığını çok güzel söyledin ağzına sağlık amiin aminnnn Rabbim muradına kavuştursun sağlıkla inşÂllah çabalarının karşılığını en güzel en hayırlı şekilde alırsın🤲 ben çalışmıyorum kuzum ama eşim hergün işe gidip geliyor Rabbim muhafaza etsin☹ sen çalışıyomusun peki
hazirana kadar sürse yine iyi inşAllah daha uzun sürmez uzmanlar bi tarih veremiyolarya o insanı korkutuyor☹ ama bu sene böyle geçer okullar falan daha açılmaz en azından eskisi gibi olmayacak Allah dilerse tabi herşey normale döner Nuh suresini tavsiye ediyolar
Eski zamanlarda veba hastalığı için okunmuş kurtulmuşlar inşAllah bizimde kurtulmamıza vesile olur amin🤲
Allah sizi ede korusun canım,eşini eve sokmadan dezenfekte et. ben çalışıyorum ama ara ara gidiyoruz patron çağırdıkça yoksa evden devam ediyorum çalışmaya ama hafta da 1 mutlaka gitmek zorunda kalıyorum bakalım rabbim korusun dikkat ediyoruz işte elimizden geldiğince. aynen öyle bunu zamanı yok bende sanmıyorum ki çabuk geçsin ama inşallah geçer tabi kurtuluruz biran önce her şey eskisine döner. dua etmekten başka bir şey gelmiyor zaten elimizden napalım rabbim herkesin yardımcıısı olsun inşallah..

Amin amin canım inşallah.. elbet olacak ben artık inanıyorum bu 2 oldu olabiliyor ama rabbim bir şeylerden koruyor çünkü hep hayırlısını istiyoruz. demek ki hayırlısı böyle. benim en yakın 3 arkadaşımda çocuk sahibi oldu hemde istedikleri anda. bana nasip olmadı vardır bir hayır napalım bizim elimizde olan bir şey değil sonuçta öyle olsa zaten 10 kere kalmıştık. stres olmamaya bak ben ilk dış gebelik geçirdiğimde kendime baya bir gelemedim hep ağlıyordum benim çocuğum olmayacak diye. sonra unuttum zaten üstünde de durmadık gezdik tozduk bu sene deneyelim dedik onda da düşük oldu zaten şimdi yapmıyorum ortam durulana kadar artık kafaya takmamayı öğrendim vakti saati var biz ne kadar stres olsakda ne kadar üzülsek te fark etmiyor. rabbim ol diyince olacak o yüzden sen sadece dua et hayırlısını iste inan bana o zaman rahatlayacaksın.

akademi1994 akademi1994 nasılsın canım herşey yolundadır inşallah bi sıkıntı yoktur
Hamilelik nasıl gidiyo bulantı var mı

Amin amin canım inşallah.. elbet olacak ben artık inanıyorum bu 2 oldu olabiliyor ama rabbim bir şeylerden koruyor çünkü hep hayırlısını istiyoruz. demek ki hayırlısı böyle. benim en yakın 3 arkadaşımda çocuk sahibi oldu hemde istedikleri anda. bana nasip olmadı vardır bir hayır napalım bizim elimizde olan bir şey değil sonuçta öyle olsa zaten 10 kere kalmıştık. stres olmamaya bak ben ilk dış gebelik geçirdiğimde kendime baya bir gelemedim hep ağlıyordum benim çocuğum olmayacak diye. sonra unuttum zaten üstünde de durmadık gezdik tozduk bu sene deneyelim dedik onda da düşük oldu zaten şimdi yapmıyorum ortam durulana kadar artık kafaya takmamayı öğrendim vakti saati var biz ne kadar stres olsakda ne kadar üzülsek te fark etmiyor. rabbim ol diyince olacak o yüzden sen sadece dua et hayırlısını iste inan bana o zaman rahatlayacaksın.

Haklısın canım benim çok doğru söyledin
Allah en hayırlı zamanda nasip etsin O herşeyin en doğrusunu bilir
Beklemek bizim için zor olsa da her halimize şükür♥️

A Asdiyorki canım nasılsın aklıma geldin bi sorım dedim sağlığın sıhhatin yerinde mi
Çok şükür iyiyim canım dün kalp atışını dinledik 7 haftalık daha :) troit biraz yüksek çıktı bende onun için ilaca başladım 1 haftadır hastayım grip o yüzden bulantı falan hastalıktan olabilir diye düşünğyorum kendimi iyi hisettipimde bulantım olmuyor çok şükür halsizlikte h var ikisi aynı zamanda olunca bi hayli sarsıldım sen nasıln nasıl gidiyor ?

Çok şükür iyiyim canım dün kalp atışını dinledik 7 haftalık daha :) troit biraz yüksek çıktı bende onun için ilaca başladım 1 haftadır hastayım grip o yüzden bulantı falan hastalıktan olabilir diye düşünğyorum kendimi iyi hisettipimde bulantım olmuyor çok şükür halsizlikte h var ikisi aynı zamanda olunca bi hayli sarsıldım sen nasıln nasıl gidiyor ?
Ohh çok sevindim bebişini gördüğüne iyi olduğunuza. Çok çok geçmiş olsun dikkat et kendine. Hamilelerin çoğu ilk haftalarda grip oluyor. Bulantıda gripten olabilir inşAllahta öledir. Gebelikte bulantı yaşamazsın bende iyiyim çok şükür 2 kere gittim kalp atışı dinledim herşey yolunda 4 hafta sonra 2 li test ve cinsiyete gidicem o zamana kadar kontrol yok. Evde takılıorum öle.

Ohh çok sevindim bebişini gördüğüne iyi olduğunuza. Çok çok geçmiş olsun dikkat et kendine. Hamilelerin çoğu ilk haftalarda grip oluyor. Bulantıda gripten olabilir inşAllahta öledir. Gebelikte bulantı yaşamazsın bende iyiyim çok şükür 2 kere gittim kalp atışı dinledim herşey yolunda 4 hafta sonra 2 li test ve cinsiyete gidicem o zamana kadar kontrol yok. Evde takılıorum öle.
Ay hadi şnşAllah ben hiç sormadım heycandan ne zaman gelim diye 😂 istediğin bi cinsiyet varmı ya da çevrenkiler kız erkek yprum yapıyormu 🤗

Ay hadi şnşAllah ben hiç sormadım heycandan ne zaman gelim diye 😂 istediğin bi cinsiyet varmı ya da çevrenkiler kız erkek yprum yapıyormu 🤗
Herkess erkek diyo ben sağlıklı olsunda ne olacağı önemli değil diorum ama kız hissediorum bende sormadım doktora ne zaman gelim bidaha die ben o kadar paniğim ki kadın kendi yönlendiriryor şu tahlilleri şu gün yaptır bi ay sonra ikiliye git 2 ay sınra bana gel die. O anlatıo ben tamam diorum çıkıorum valla

Herkess erkek diyo ben sağlıklı olsunda ne olacağı önemli değil diorum ama kız hissediorum bende sormadım doktora ne zaman gelim bidaha die ben o kadar paniğim ki kadın kendi yönlendiriryor şu tahlilleri şu gün yaptır bi ay sonra ikiliye git 2 ay sınra bana gel die. O anlatıo ben tamam diorum çıkıorum valla
Hayırlısı olsun inşAllah sağlıkla Rabbim isteyen herkesin bizimde kucağımıza almayı nasip eder

Back