Femara ve ovitrelle Çatlatma iğnesi

Bende femera/ ovitrelle kullandım bugün 5.günüm. sende hiç belirti varmıydı canım
kasıklarımda batmalar vardı- hatta cuma gecesi duramadım ağrıdan ne oluyor dedim bir an hala ara ara batmalarım oluyor benim 2 haftalık sanırm o yüzden çok bir belirtim olmadı

Bu hamilelik haberlerini duydukca o kadar mutlu oluyorum o kadar umut doluyorum ki insallah hayirlisiyla hepimiz bebeklerimizi kucagimiza aliriz. Ben 4 aralikta test yapicaktim ama belim agriyo regl olacakmis gibi

Bu hamilelik haberlerini duydukca o kadar mutlu oluyorum o kadar umut doluyorum ki insallah hayirlisiyla hepimiz bebeklerimizi kucagimiza aliriz. Ben 4 aralikta test yapicaktim ama belim agriyo regl olacakmis gibi
bence kan testi yaptırın direkt ben öyle yaptım testler daha çok üzüyor

merhaba arkadaslar bugun kontrolum vardi sag tarafimda 2 tane yumurta olusmus 13 ve 15 mm olmak uzere doktorum daha saglikli bir sonuc almak icin carsamba tekrar kontrole gitmemi soyledi ve buyuk ihtimalle de carsamba catlatma ignesini vurunacagimi soyledi umarim bu ay guzel haber aliriz

kasıklarımda batmalar vardı- hatta cuma gecesi duramadım ağrıdan ne oluyor dedim bir an hala ara ara batmalarım oluyor benim 2 haftalık sanırm o yüzden çok bir belirtim olmadı
Bende ağrı filan yok ya ama bu ay umudum var

Merhaba kızlar bende bu ay femara kullandım 5 gün şimdi bitti doktor yumurtanın 17 cm olduğunu söyledi inşallah rabbim hepimize mutlu haber almayı nasip eder

Bel agrısı hamılelıkdede oluyor umudunuzu katbetmeyın

Merhaba umarım hepınız bu ay hamıle kalırsınız bende femara be ovıtrella ıle hamıle kaldım pazartesı doktora gıdecegım ıns saglıkla devam eder rabbım ısteyen herkeze versın

Pco var bende ama doktorum hıc beklemedı kendı çatlasın dıye dırek femara ve ıgneyı verıyordu
Umarim oyledir :) siz catlatma ignesini yumurta catlamadigi icin mi vuruluyodunuz yoksa mutlaka veriyo muydu doktor?

Merhaba umarım hepınız bu ay hamıle kalırsınız bende femara be ovıtrella ıle hamıle kaldım pazartesı doktora gıdecegım ıns saglıkla devam eder rabbım ısteyen herkeze versın
cok sevindim Hayirli evlat olsun insallah femara ile kac mm olmustu yumurtaniz acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…