• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Femara ve ovitrelle Çatlatma iğnesi

Didiii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2019
4
6
1
32
Merhaba kızlar, 3 yıllık evliyim ve 6 aydır çocuk istiyoruz. Pko var bende ama çok küçüklermiş yani minimalistik over. Ayrıca ufak bi çikolata kistim de var. Heralde bu yüzden çocuğum olmuyor. Bu ay femara kullandım 5 gün boyunca. Ayrıca inofolic kullandım. Daha sonra çatlatma iğnesi vuruldum. Benimle aynı durumda olan var mı?

Bende üç gün önce başladım canım bende pkoluyum 2.5 senedir evliyiz olması bizimde

merhaba arkadaslar ben pkoluyum ve 3 ay boyunca klomen kullandim 1. ay hic yumurtam olusmadi 2. ay 13mm buyuklukte olustu maalesef yeterli degildi 3. ay 20 mm olustu tek yumurta vardi catlatma ignesi vurundum ama maalesef oda tutmadi bu ay doktorum tedaviyi degistirp femare verdi bugun basladim pazartesi kontrolum var umarim bu ay daha fazla yumurta olusur bu sekilde yasayanlar oldu mu hic

Merhaba kızlar, 3 yıllık evliyim ve 6 aydır çocuk istiyoruz. Pko var bende ama çok küçüklermiş yani minimalistik over. Ayrıca ufak bi çikolata kistim de var. Heralde bu yüzden çocuğum olmuyor. Bu ay femara kullandım 5 gün boyunca. Ayrıca inofolic kullandım. Daha sonra çatlatma iğnesi vuruldum. Benimle aynı durumda olan var mı?
bende aynı durumdayım geçen ay başarılı olmadı bakalım bu ay klomen verdi doktorum onu içiyorum,kontrole gittiğimde ne olmuş yazarım onu

bende aynı durumdayım geçen ay başarılı olmadı bakalım bu ay klomen verdi doktorum onu içiyorum,kontrole gittiğimde ne olmuş yazarım onu
Ben de onceki ay femara kullandim yumurtam buyudu kendiliginden catladi fakat doenme olmadi. Bu ay ikinci kullanisim p.tesi progesteron yaptirdim yine catlamis yumurtam umarim bu sefer dollenir boe caresiz beklemek cok zormus

Merhabalar,
Bende pkoluyum bugün doktorum femara ve folidoce verdi aynı zamanda glucophage 1000mg kullanıyorum + diyet (diyet yapmaktan pek hoşlanmıyorum aslında ama gluucophage yan etkilerinden biri olan mide bulantısı sağolsun diyetin yerini hiç aratmıyor. :)

Ben iki gün önce çatlatma iğnesi oldum ama sadece o gün hafif agrım oldu bi kaç defa onun dışında ne akıntı nede ağrı olmadi yumurtam 20 mm di acaba çatlama olmadi mi

merhaba bende bu ay femaraya başladım. 5 yıldır evliyim 24 kasımda regl olman gerekiyor dedi doktor olmazsan 2 gün sonra test yap. haberleşelm dedi çok heyecanlıyım

merhaba bende bu ay femaraya başladım. 5 yıldır evliyim 24 kasımda regl olman gerekiyor dedi doktor olmazsan 2 gün sonra test yap. haberleşelm dedi çok heyecanlıyım
Inşallah en kısa sürede rabbim sanada bizede nasip eder canım

4 aralikta da regl omazsam ben test yapicam. Ilk guzel haber senden ikinci de benden olsun insallah :emir_bebek::emir_bebek:

Back