- 15 Mayıs 2010
- 6.693
- 5.821
Merhaba ilk testinizi iğnenin kaçıncı günü yaptınız? Ben iğnenin 11. Günü bu sabah test yaptım ama pozitif çıktı Galiba iğne etkisi5 gün kaldı cnm pazar günü test günü
Boyutu çok iyi hadi inşallah hayırla sonuclanir dularim seninleburdan aklına takılan varsa sor bnde olanları söyleyim araştırdım kaç platformda daki yazıları söyleyim doktorun bizzat gün gün anlattıklarını filan
Bugün benimde 11. Günü ve normal testim silik çıktı birde 14. Gün test yapacağım. Siz hamile mısınız şu an?Ben klomen +ovitrelle kullandım 10 ve 14 gün test yaptım ikisinde de ikinci çizgi yatay çıktı 10 dk sonra silindi test de hatalı çıkmış yarın kan vereceğim beklemedeyiz
Testini at cnm bklm 11 gün de olabiliyor bnm 13 gün attı vücudumdanMerhaba ilk testinizi iğnenin kaçıncı günü yaptınız? Ben iğnenin 11. Günü bu sabah test yaptım ama pozitif çıktı Galiba iğne etkisi
değil mi ?
İlk testi 13 gün yaptım negatif ti kan vermedim testte görmeden diyeMerhaba ilk testinizi iğnenin kaçıncı günü yaptınız? Ben iğnenin 11. Günü bu sabah test yaptım ama pozitif çıktı Galiba iğne etkisi
değil mi ?
Test bu canım bana da igne etkisi gibi geliyorTestini at cnm bklm 11 gün de olabiliyor bnm 13 gün attı vücudumdan
İki gün sonra tekrar et testi cnmTest bu canım bana da igne etkisi gibi geliyor
Cumartesi sabahı 13. Günü tekrar yapayım bakalım ama negatif cikarsa bu ay bitti demektirİki gün sonra tekrar et testi cnm
Canım merhaba okuduğum kadarıyla sen iğnenin 13.günü kaset testte negatif görmüşsün ne zaman pozitife döndü pekiİki gün sonra tekrar et testi cnm
Ne yaptın canım tekrar test yaptın mıCumartesi sabahı 13. Günü tekrar yapayım bakalım ama negatif cikarsa bu ay bitti demektir
Evet yaptım ccoookk silik bir çizgi çıktı oda iğne etkisi dedi arkadaşlar çünkü ben 13. Günü iğne günü ile birlikte sayiyordum onu sayma dedilerNe yaptın canım tekrar test yaptın mı
13.gun iğne etkisi olduğunu sanmıyorum canım,inşallah pazartesi çift çizgi görürsün.Evet yaptım ccoookk silik bir çizgi çıktı oda iğne etkisi dedi arkadaşlar çünkü ben 13. Günü iğne günü ile birlikte sayiyordum onu sayma dedilerpazartesi sabah yine yapacağım bakalım sende durumlar nasıl
Hadi bakalım inşallah hayırlısı olsun hepimiz için13.gun iğne etkisi olduğunu sanmıyorum canım,inşallah pazartesi çift çizgi görürsün.
Bende yarın iğne olcam kuzu bir yumurtam çatlamış değerlendiriyoruz,diğerini de yarın catlatcaz iğneyle bakalım
17 gün cnmCanım merhaba okuduğum kadarıyla sen iğnenin 13.günü kaset testte negatif görmüşsün ne zaman pozitife döndü peki
Tekrardan test yaptınız mı sonuç ne olduCumartesi sabahı 13. Günü tekrar yapayım bakalım ama negatif cikarsa bu ay bitti demektir
Yaptım ama ben igne gününü de saydığım için arkadaşlar o iğne etkisi dedi. Yani dün iğnenin 12. Günü yine silik pozitif çıktı ama çok silikti. Bence oda iğne etkisiTekrardan test yaptınız mı sonuç ne oldu
Maalesef hamile kalamadım 3 gün önce ikinci çatlatma iğnemi vırdurdumBugün benimde 11. Günü ve normal testim silik çıktı birde 14. Gün test yapacağım. Siz hamile mısınız şu an?
Polikistik overmi var yoksa sadece polikistik miMerhaba
Femara ve ovitrelle kullanıp hamile kalan var mı
Polikistik var bende bu ay doktorum adetin 5 günü femara başlattı 5 gün kullandım
Bugün doktorum 1 adet yumurta oluşmuş bunu çatlatalım dedi bugün ve perşembe için değerlendir, yarın içinde iğne verdi
Yani iğneden önceki gün ve sonraki günü değerlendiricez bu şekilde hamile kalan var mı acaba yardımcı olur musunuz