Gebeliğe Hazırlık Femara+ovitrelle kullanıp hamile kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
5 gün kaldı cnm pazar günü test günü
Boyutu çok iyi hadi inşallah hayırla sonuclanir dularim seninle 🤲🏻 burdan aklına takılan varsa sor bnde olanları söyleyim araştırdım kaç platformda daki yazıları söyleyim doktorun bizzat gün gün anlattıklarını filan
Merhaba ilk testinizi iğnenin kaçıncı günü yaptınız? Ben iğnenin 11. Günü bu sabah test yaptım ama pozitif çıktı Galiba iğne etkisi
değil mi ?

Ben klomen +ovitrelle kullandım 10 ve 14 gün test yaptım ikisinde de ikinci çizgi yatay çıktı 10 dk sonra silindi test de hatalı çıkmış yarın kan vereceğim beklemedeyiz
Bugün benimde 11. Günü ve normal testim silik çıktı birde 14. Gün test yapacağım. Siz hamile mısınız şu an?

Eklentiler

• IMG-20220317-WA0001.jpeg
    IMG-20220317-WA0001.jpeg
    104 KB · Görüntüleme: 253
Evet yaptım ccoookk silik bir çizgi çıktı oda iğne etkisi dedi arkadaşlar çünkü ben 13. Günü iğne günü ile birlikte sayiyordum onu sayma dediler 😭😭 pazartesi sabah yine yapacağım bakalım 🤦‍♀️🤦‍♀️sende durumlar nasıl
13.gun iğne etkisi olduğunu sanmıyorum canım,inşallah pazartesi çift çizgi görürsün.
Bende yarın iğne olcam kuzu bir yumurtam çatlamış değerlendiriyoruz,diğerini de yarın catlatcaz iğneyle bakalım

13.gun iğne etkisi olduğunu sanmıyorum canım,inşallah pazartesi çift çizgi görürsün.
Bende yarın iğne olcam kuzu bir yumurtam çatlamış değerlendiriyoruz,diğerini de yarın catlatcaz iğneyle bakalım
Hadi bakalım inşallah hayırlısı olsun hepimiz için 🤗🤗🤗 yarın benim 14. Günüm test yapacağım atatim buraya

Tekrardan test yaptınız mı sonuç ne oldu
Yaptım ama ben igne gününü de saydığım için arkadaşlar o iğne etkisi dedi. Yani dün iğnenin 12. Günü yine silik pozitif çıktı ama çok silikti. Bence oda iğne etkisi😐😐 yarın 14. Günü yapacağım o kesin sonuç verir 👍 bunlar iğne gününü saymadan 12. Gün

Eklentiler

• Screenshot_20220319-084418.png
    Screenshot_20220319-084418.png
    334,4 KB · Görüntüleme: 188
  • Screenshot_20220319-084414.png
    Screenshot_20220319-084414.png
    407 KB · Görüntüleme: 180
Merhaba arkadaşlar ben 18 ay bı tedavinin arkasında femara ve çatlama rahim filmi bitkisel bütün kürler denedim ve bir türlü hamile kalmadım tamam dedim artık tek çare tüp bebek bıraktım tedaviyi o ay tüp bebek yaptirmaya kadar verdim sinra adet oldun evde kalan beş tane femara hapını gelişi güzel kullandım sonra hiç rutin yapmadan ilişki oldu ama kafamdan tamamen çıkarmıştım o ay bı mucize oldu ve hamile kaldım oğlum oldu çok şükür dört yasinda bir yıldır ikici cocugu istiyoruz ama yine hep negatif geçen ay bı kimyasal geçirdim doktora gitmekte istemiyorum evde kendim famera kullanıyorum ama bu ayda negatif adetten kaçıncı gün sonra çatlama ignesi oldunuz acaba

Benim gibi femara artı ovitrelleyi kullananları görünce benim de umudum artıyor. Aşılamadan itibaren bugün 3. Günüm insallah hayırlı sonuçlar alirim bende

Merhaba
Femara ve ovitrelle kullanıp hamile kalan var mı
Polikistik var bende bu ay doktorum adetin 5 günü femara başlattı 5 gün kullandım
Bugün doktorum 1 adet yumurta oluşmuş bunu çatlatalım dedi bugün ve perşembe için değerlendir, yarın içinde iğne verdi
Yani iğneden önceki gün ve sonraki günü değerlendiricez bu şekilde hamile kalan var mı acaba yardımcı olur musunuz
Polikistik overmi var yoksa sadece polikistik mi

X