Psikolojik olduğunu sanmıyorum ağrılardan kıvranıyorum resmen şimdi de belimle kalçam arasına bi ağrı girdi inşallah yükselirYükselebilir daha 4 günün var. ama o ağrılar psikolojik veya ilacın etkisinde olabilir stres yapma canım biraz düşünmemeye çalış rahatlar kendini
Hakkında en güzeli hayırlısı olsun canım. Hayırlısı ile bebiş olsun inşallahKızlar ben sabah idrar testi yaptım ama sanırım test bozuk çünkü damlatır damlatmaz yatay kırmızı bir çizgi çıktı kan vermeye gideceğim şimdi bakalım kafamda çok karıştı ama bakalım
Alırım canım inşallah kandan sonra sizlerle güzel haberleri paylaşırım tabi kan kaç günde çıkar bilmiyorum tam olarakHakkında en güzeli hayırlısı olsun canım. Hayırlısı ile bebiş olsun inşallah
Amin canım inşallah güzel haberler alırız hepimizHakkında en güzeli hayırlısı olsun canım. Hayırlısı ile bebiş olsun inşallah
Cnm hastanede verirsen 1saate cikar barkodunu al netten bak cnm saglik ocagida degisiyoAlırım canım inşallah kandan sonra sizlerle güzel haberleri paylaşırım tabi kan kaç günde çıkar bilmiyorum tam olarak
Sağlık ocaklarında il merkezinde isen öğleden önce verildiğinde 4-4.30 gibi çıkar. 11.30 dan önce ver amaAlırım canım inşallah kandan sonra sizlerle güzel haberleri paylaşırım tabi kan kaç günde çıkar bilmiyorum tam olarak
Aynen barkodunuda al netten bakarsinSağlık ocaklarında il merkezinde isen öğleden önce verildiğinde 4-4.30 gibi çıkar. 11.30 dan önce ver ama
Şehir merkezindeyim devlet hastahanesine gidiyorum ama geçen sefer verdiğimde 3 gün sonra düştü e nabıza barkodu bilmiyordum bu sefer sorarım teşekkür ederimCnm hastanede verirsen 1saate cikar barkodunu al netten bak cnm saglik ocagida degisiyo
Devlet hastahanesi yakın o yüzden oraya vereceğim güzel sonuç çıksında ben beklemeye razıyımSağlık ocaklarında il merkezinde isen öğleden önce verildiğinde 4-4.30 gibi çıkar. 11.30 dan önce ver ama
Hadi inşallah canım hayırlı haberlerle gel inşallahDevlet hastahanesi yakın o yüzden oraya vereceğim güzel sonuç çıksında ben beklemeye razıyım
Amin canım inşallah çok teşekkür ederimHadi inşallah canım hayırlı haberlerle gel inşallah
Bende sabah yapayım mı yapmayayım mı diye düşünmekten sinirim bozuldu sonra valla bi cesaret yaptım da test bozukmuydu anlamadım şimdide kanı verdim geldim bakalım hepimizin hakkında hayırlısı inşallah rabbim dualarımızı kabul etsin bizde güzel haberler alalımBen test almaya bile gitmedim ama yapmak hic istemiyorm nedense kalkip gidiyimde aliyim şu testi
Bnde bi cesaretle gittim aldim kuzum testi suan eve gidiyorum yapicam eger negatifse doktorumu ariycam adet sökturucu filan yazsinBende sabah yapayım mı yapmayayım mı diye düşünmekten sinirim bozuldu sonra valla bi cesaret yaptım da test bozukmuydu anlamadım şimdide kanı verdim geldim bakalım hepimizin hakkında hayırlısı inşallah rabbim dualarımızı kabul etsin bizde güzel haberler alalım
Benim de hiç modum yok ya oturduğum yerde kaldım daha kahvaltı bile yapmadım.Ben test almaya bile gitmedim ama yapmak hic istemiyorm nedense kalkip gidiyimde aliyim şu testi
Hadi bakalım canım inşallah çok güzel bir haber verirsin bizlere sen kan verdin mi kanda daha kesin oluyor ya bide kan ver istersenBnde bi cesaretle gittim aldim kuzum testi suan eve gidiyorum yapicam eger negatifse doktorumu ariycam adet sökturucu filan yazsin
Test yaptım negatif canım kan vermeyi dusunmuyorum cunku hic bir sey hissetmiyorum doktoruma soylerim belki kan isterHadi bakalım canım inşallah çok güzel bir haber verirsin bizlere sen kan verdin mi kanda daha kesin oluyor ya bide kan ver istersen
Canım sen de insansın etten kemiktensin senin de duygularım var böyle düşünme.Test yaptım negatif canım kan vermeyi dusunmuyorum cunku hic bir sey hissetmiyorum doktoruma soylerim belki kan ister
Kızlar bu arada ben psikoloji 4. Sinıf ögrencisiyim klinikte calisiyordum birsuru hastam vardı ama terzi kendi sökügünü dikemiyor