Femara OVITRELLE Kullananlar...

damlahanim22

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2021
297
102
18
26
Merhaba arkadaşlar geçen cumartesi hormon testi yaptırdım değerlerim normal çıktı. Geçen cumartesi doktor bana femara ve folik asit verdi hormon test sonuçları normal çıktı gebe gebe kalma sürecim uzun mu sürer kısa mı Bir de önümüzdeki cumartesi kontrole gideceğim Yumurtalıklar istenilen büyüklükte ise çatlatma iğnesi yapılacak tecrübesi olan lütfen bilgilendirsin

Bende haziran ayin 5inde adet oldum 7sinde femara kullandim 5gun sabah aksam ictim,ayin 15inde kontrole gittim doktorum 3tane cok guzel yumuryan olusmus dedi 15,17,18cm di,17sinde bidaha kontrole cagirdi catlatma ignesi vercekti,cok umutlanmistim fakat 17sinde gityigimde yumuryalari goremedi ya kendi catladi yada geride gitmisnilabilir bazen olabiliyo gun asiri iliski onerdi,bigun 21i ayin acikcasi umudum kirildi fakat herseyin hayirlisi hayirli ise hayirlisiyla Allah'im sag saglik saglikla nasip eder insallah,bekleyip gorcez bakalim,bu iki hafta nasil gececek bende bilmiyom hayirlisi insallah:) insallah bilgisi olanlar yazarsa bende sevinirim,senin içinde hakkinda hayirlisi olsun insallah canim

Çok sağ ol canım Allah herkesin gönlüne göre versin inşaAllah

Merhaba canım benim de tüm değerlerim normal eşimin de öyle. Adetim de düzenli . 2 kez Klomen + çatlatma iğnesi oldum. Bu ay da Femara kullandım doktorum çatlatma iğnesine gerek duymadı. 11 aydır beklemedeyim ben de.

Hâlâ bi gelişme yok mu canım

HSG filmi istedim aslında doktorum 1 yılı dolduralım öyle çekelim istersen acele etme dedi. Kabul ettik. Kasımda 2 yılı dolacak evliliğimin.Keşke ilkbaştan beri hiç korunmasaydık diyorum kendime kızıyorum.

Yaa bu çok yanlış bir düşünce. 1 yıl evliliğin tadını çıkarayım çocuk son planda dursun. Sonra çocuk peşine düşüyorlar. Benim 1 yılım 1 ay sonra dolacak. Ben çocuğum olsun onunla evliliğin tadını çıkarırım dedim. Evliliğin ilk ayında gebe kaldım biyokimyasal gebelik geçirdim 3 haftalık düşük oldu o gündür bugün çocuk olmuyor. Hastaneye gittim pcos ve yumurta tembelliği çıktı hiç umut yitirmeden tedavi oldum ilk aşılamam oldu şuan beklemedeyim. Demem o ki baştan alacaksın tedbiri. Öyle çocuk son plana kaldı mi olmaz. Bide ansızın supriz bir şekilde gebe kalıyor insan kafaya taktikca istedikçe olmuyor maalesef

Hiçbir şeyin olmasa bile olmuyor işte.Allah nasip etmeyince. Ablamın da 2. Çocuğu 1 yıl sonra oldu. Hiç tedavisiz. Doktora bile gitmeden oldu onun.Mucize gibi gerçekten. Hiç kafaya takmayın diyorlar ya onu ben hiç beceremedim. Allah isteyem herkese nasip etsin inşallah

Amin amin inşallah. Bende denedim olmuyor maalesef takmazsan da. Allah kucağını tez zamnda doldursun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…