-
- Konu Sahibi pcoslu birbayan
Amin inşallah canım aşılama çok maliyetli oluyor mu ve nasık bir süreçBenimde aşırı bir kilom yok adet düzensizliğimde yok ama malesef yumurtalar geç büyüyor.. bugün aşılama oldum hayırlı güzel sonuçlar alırız inşaallah
Sperm wash denilen kaliteli spermleri bulup yıkama işlemi var labaratuvar ortamında yapılıyor 1250 o işleme 4000 de doktora verdim canımAmin inşallah canım aşılama çok maliyetli oluyor mu ve nasık bir süreç
Çatlatmayla aynı aslında süreç yumurta takibi yapıyor en verimli boyuta geldiğinde çatlatma iğnesi vuruyosun. 1 gün sonrası aşılama oluyor. Bi nevi rahime enjekte ediyor labaratuvar da seçilmiş kaliteli spermleri canım.İnşallah olur canım , klomen ile yumurtaların gelişmedi mi acaba merak ettim
Bende iğne kullandım canım biliyorum benim merak ettiğim hani önce klomen sonra femara niye yaptı yumurtalarmı gelişmedi senin ondan canım.Çatlatmayla aynı aslında süreç yumurta takibi yapıyor en verimli boyuta geldiğinde çatlatma iğnesi vuruyosun. 1 gün sonrası aşılama oluyor. Bi nevi rahime enjekte ediyor labaratuvar da seçilmiş kaliteli spermleri canım.
Yok benim önce femara kullandım 5gün yumurtalarım istediği boyuta gelmedi 18-20 mm olmasını istiyolar genelde. O yüzden gonalf 50 dozdan kullandım. Pko oldugu için yumurtalar geç büyüyor malesef. Siz oldunuz mu hiç aşılamaBende iğne kullandım canım biliyorum benim merak ettiğim hani önce klomen sonra femara niye yaptı yumurtalarmı gelişmedi senin ondan canım.
Hmm anladım canım ondan sordum bende işte bana aşılama gerek duymadı doktor şimdilik ocakta ilk iğnemi yapmiştim klomen ile. GonalF iğneleri de iyi kafana bişey takmaYok benim önce femara kullandım 5gün yumurtalarım istediği boyuta gelmedi 18-20 mm olmasını istiyolar genelde. O yüzden gonalf 50 dozdan kullandım. Pko oldugu için yumurtalar geç büyüyor malesef. Siz oldunuz mu hiç aşılama
Geçen ay benimde sadece çatlatma denedik ama olmadı malesef. Ben bu ay aşılama istedim yaptık bakalım herşey güzel dedi doktor hayırlısı Rabbim bilir artık nasipten öte yol yok.. yumurta yiyemiyorum ama badem kaju baklagil ananas tutunmaya yardımcı oldugu için bol bol tüketmeye çalışıyorum.Hmm anladım canım ondan sordum bende işte bana aşılama gerek duymadı doktor şimdilik ocakta ilk iğnemi yapmiştim klomen ile. GonalF iğneleri de iyi kafana bişey takmainositol kullan yumurta büyümesine yardımcı olur balık , yumurta vs protein ağırlıklı yiyin bu aralar avakado felan aşırı etkili
Anladım canım hayırlısı olsun inşallahGeçen ay benimde sadece çatlatma denedik ama olmadı malesef. Ben bu ay aşılama istedim yaptık bakalım herşey güzel dedi doktor hayırlısı Rabbim bilir artık nasipten öte yol yok.. yumurta yiyemiyorum ama badem kaju baklagil ananas tutunmaya yardımcı oldugu için bol bol tüketmeye çalışıyorum.
Normal şartlardada aşırı su içen birisiyim bol bol içiyorum dikkat etmeye çalışıyorum.. inşallah hayırlı güzel sonuçlarla tekrar yorumlaşırızAnladım canım hayırlısı olsun inşallahNasip bu işler wallaha .. bol su içmek te yumurtalıkları çalıştırır ..inşallah güzel haberlerle dönersin
İyi yapıyosun , inşallah canım olumlu olumsuz yaz merak ederimNormal şartlardada aşırı su içen birisiyim bol bol içiyorum dikkat etmeye çalışıyorum.. inşallah hayırlı güzel sonuçlarla tekrar yorumlaşırız
Tamam canım inşallah 11 inde test yapacağım bir sevinçle buraya yazarım inşallahİyi yapıyosun , inşallah canım olumlu olumsuz yaz merak ederim
İnşallahTamam canım inşallah 11 inde test yapacağım bir sevinçle buraya yazarım inşallah