femara ovitrelle ikinci deneme (ilki klomendi)

Çok teşekkür ederim aminn inşallah hamilelerin duası makbul olurmuş bana dua eder misiniz

Amiiin inşallah canım inşallah sen de ben de bekleyen herkes mutu haber alalım gebe olalım bu ay
Merhaba bugün iğnenin 10.gün sizce kaçıncı gün test yapsam doğru sonuç alırım adetim gecikmeden kan vermek istemiyorum 11aydır negatif görüyorum sol kasığım birkaç gündür ağrıyo ara sıra da belim kist yapmış olabilir mi

Ben nisan ayında da catlatma ignesi oldum.normalde 15. Gün test yapın diyorlar ben kan vermiştim 5.2 çıktı kan sonucum ama ne yazikki 17. Gün adet oldum bende 20. Günü beklemeniz tavsiye ederim hem daha net sonuç almış olursunuz hemde erken sevinci boşa çıkarsa yani çok üzülüyo tabiki en doğru kararı doktorunuz verir benimki sadece tecrube

hamile misin canım
Hayır klomen kullandığım ay hamile kalamadım bu ayda normalde dün hasta olmam gerekiyordu olmadım bekliyorum adete beş gün kala çok ağrım olmuştu dün olurum zannediyodum ama olmadım sanırım yarın olucam 28 günde değilde bazen 30günde bir olabiliyo

umarım hamilesindir

ümitlenme ama kötü de düşünme canım stres olmamak çok önemli benim de iğnemin 10. günü bugün. regl günüme de daha 14 gün var nasıl beklicem bilmiyorum

ümitlenme ama kötü de düşünme canım stres olmamak çok önemli benim de iğnemin 10. günü bugün. regl günüme de daha 14 gün var nasıl beklicem bilmiyorum
İlk iğneniz mi ? 6 ay klomen + çatlama iğnesi kullanmak tüp bebekle eş değer olasılıkta benim insülin ilacım bitene kadar hamile kalamazsam ki inşallah hamileyimdir bende klomene devam edicem 6 ay

İlk iğneniz mi ? 6 ay klomen + çatlama iğnesi kullanmak tüp bebekle eş değer olasılıkta benim insülin ilacım bitene kadar hamile kalamazsam ki inşallah hamileyimdir bende klomene devam edicem 6 ay
evet ilk iğnem ben klomen kullanmadım ama femara+ovitrelle. iki sol bi sağda olgun yumurtaları görünce doktorum çatlatma iğnesi verdi olmazsa bir ay daha deneyip aşılamaya geçicez. bende polikistik over var. doktor istemişti ama eşim de hâlâ sperm testi vermedi belki sıkıntı varsa o yüzden de olmayabilir

Hasta oldum bendede pcos var yani adet düzensizliğim yok kilom 60 ama pcos var

Hasta oldum bendede pcos var yani adet düzensizliğim yok kilom 60 ama pcos var
benim de kilom yok ama reglim hep düzensizdi şimdiye kadar, doktorum da yumurtaların büyümüyor demişti bu yüzden bebek sahibi olamamışım şimdiye kadar. rabbim hayırlısıyla nasip etsin hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…