Elbette.
Kendimi bildim bileli adet duzensizligim var, ama simdiye kadar hicbir doktor pcos var sende demedi, gittim tarlusal verdiler dogum kontrol hapi verdiler gonderdiler. 2017de 5.5cm cikolata kistim oldugunu ogrendim, lucrin depot igne ve visanne hap kullandim, kist ameliyatsiz yok oldu (kist yuzunden 9 doktor gezdim). Son doktorum hamile kalmak isteyene kadar visanne kullan ki kist tekrarlamasin ameliyat olursan yumurtalik rezervin azalir demisti, 5 seneye yakin kullandim hapi ve 5 senr boyunca regl olmadim (gecici menepoz durumu). Kasim 2022de hapi biraktim, tahliller vs yapildi tum degerler iyi 1 sene dene, olmazsa gel dedi doktor. 1 sene boyunca duzenli regl oldum, herhangi bir gecikme cok ya da az kanama vs olmadi. Kasim 2023te tekrar gittim, esimin sperm testine bakildi, bana hsg cekildi, e2 amh lh fsh tsh prolaktin dhea serbest testestoron bakildi, her sey normal. Aralikta femara kullandim, iki gunde bir doktor kontrolune gittim yumurtalik kontrolu icin, doktor yumurtan buyudu ama kendiliginden catlamiyor, onumuzdeki ay femara+igne yapalim dedi. Duzenli regl oluyorum catlamiyorsa nasil duzenli oluyor gecikmiyor diye sordum, olabilir dedi. Ocakta ilk defa femaradan sonra catlatma ignesi yaptim, 31Ocakta. Simdi de idrar testlerim cift cizgi, igneden sonraki 20.gundeyim. Bugun kan testi verdim sonucunu bekliyorum.