Iyiyim canım. Sen nasılsın? Tahlil verdim, sonucu yarın öğreneceğim
İyiyim bende canım seni merak ettim ay hadi inşallah güzel sonuçlarınızı bekliyorum mutlaka bana da haber ver dualarım seninleIyiyim canım. Sen nasılsın? Tahlil verdim, sonucu yarın öğreneceğim
Pozitif çıktı çok şükür. Darısı size olsun. Allah tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahİyiyim bende canım seni merak ettim ay hadi inşallah güzel sonuçlarınızı bekliyorum mutlaka bana da haber ver dualarım seninle
Yaaaaa çoook sevindim allah şahit tüylerim diken diken oödu gözlerim doldu şans getirsin uğur getirsin bolluk bereketlik sağlıkla gelsin miniğinPozitif çıktı çok şükür. Darısı size olsun. Allah tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Çok teşekkür ederim. Rabbim tüm güzel dileklerinin hepsini sanada nasip etsin inşallah. Her zaman dualarımdasınız. Umarım en yakın zamanda güzel haberlerinizi alırızYaaaaa çoook sevindim allah şahit tüylerim diken diken oödu gözlerim doldu şans getirsin uğur getirsin bolluk bereketlik sağlıkla gelsin miniğinay rabbime şükürler olsun konumuzun ilk pozitifi hayırlı uğurlu olsun çok mutlu oldum çok ağlıyorum dualarını bizden de eksik etmeEki Görüntüle 3177230
Aminnn inşallah bizlerde burdan paylaşırız inşallahÇok teşekkür ederim. Rabbim tüm güzel dileklerinin hepsini sanada nasip etsin inşallah. Her zaman dualarımdasınız. Umarım en yakın zamanda güzel haberlerinizi alırız
Canım ne yaptın?Merhaba konuşmuştuk sizinle bende malesef 2. Denemede başarısız oldum dün regli oldum yine cok üzüldümfemara ovitrelle oldum 2 ay da ilk ay olmadı ikinci ay da olmadı doktorum 5. Gün başla femaraya bitince gel dedi ama bir süre ara vereyim diyorum bilmiyorum cok kararsızım
Ben ergenlikten beri 3-5 ayda 1 adet görüyorum. 5 yıl önce evlendim. 2. Ay hamile kalmışım 4 yaşında bir kızım var. Doğumdan sonra hiç düzgün adet görmedim. 20 günde 1 oluyordum ama akıntı gibi pembemsi. Ve normalde 7 gün sürer 2-3 gün sürüyordu bu akıntı. Haziranda korunmayı bıraktık. 4 ay bebek olmayınca doktora gittim. Yumurtalarım gelişmediği için kanama ve bebek olmuyormuş. Ekimde 5 gün letu kullandım 17.gün 1 yumurta gelişti çatlatma iğnesi oldum ama tutmadı. Kasımda yine ayni şekilde kullandim 14. Gün gittiğimde yumurta gelişimi yoktu 3 gün daha letu kullandım. 20. Gün 2 yumurta gelişmişti çatlatma iğnesi oldum. Kan tahliline göre tuttu çok şükür. 1 hafta içinde doktora gidip keseyi göreceğiz. Insallah tutunmuşturAminnn inşallah bizlerde burdan paylaşırız inşallahSenden rica etsem yaşadığın süreci ve kaçıncı iğnen de mucizene kavuştuğunu anlatırmısın burda elbet okuyan olacaktır hepimize umut olur Çift çizgi testin varsa onuda paylaşırsan hepimize uğurun dokunsun sevgiler çok çok memnun oldum gerçekten bugün aldığım en güzel haberdi mutluluğunuz daim olsun
Ne güzel yazmışsın aminnn inşallah sağlıkla gelsin bebiş hayırlı evlat sağlıklı evlat olsun dualarımız seninle güzel dileklerini ve dualarını eksik etme bu ay bende 2. Kez iğne olucam umarım tutarBen ergenlikten beri 3-5 ayda 1 adet görüyorum. 5 yıl önce evlendim. 2. Ay hamile kalmışım 4 yaşında bir kızım var. Doğumdan sonra hiç düzgün adet görmedim. 20 günde 1 oluyordum ama akıntı gibi pembemsi. Ve normalde 7 gün sürer 2-3 gün sürüyordu bu akıntı. Haziranda korunmayı bıraktık. 4 ay bebek olmayınca doktora gittim. Yumurtalarım gelişmediği için kanama ve bebek olmuyormuş. Ekimde 5 gün letu kullandım 17.gün 1 yumurta gelişti çatlatma iğnesi oldum ama tutmadı. Kasımda yine ayni şekilde kullandim 14. Gün gittiğimde yumurta gelişimi yoktu 3 gün daha letu kullandım. 20. Gün 2 yumurta gelişmişti çatlatma iğnesi oldum. Kan tahliline göre tuttu çok şükür. 1 hafta içinde doktora gidip keseyi göreceğiz. Insallah tutunmuşturumarım dileyen herkes yorulmadan üzülmeden sağlıklı evlat sahibi olur
Umarım 2 size de şans getirir ve bebiş tutunur. Ben geçen ay yumurtanın erken çatladığını düşündüm çünkü 13. Gün adet gördüm, normalde 14. Gün görülmesi gerekiyormuş. Bu ay iğneden 12 saat önce de ilişki düşündük. Bu şekilde tuttuğunu düşünüyorum.Ne güzel yazmışsın aminnn inşallah sağlıkla gelsin bebiş hayırlı evlat sağlıklı evlat olsun dualarımız seninle güzel dileklerini ve dualarını eksik etme bu ay bende 2. Kez iğne olucam umarım tutar
Bu ay ilaç falan kullanmıcam canm bi süre ara vermek istiyorum doktor esın tekrar spermiyogram testi versin dedi yarın gıdıcez bakalm cok yıprandımCanım ne yaptın?
Bende bu ay iğneden bi gün önce iğne olduğum gün falan değerlendireceğim sonra gün aşırı diye planlıyorım bakalım hayırlısı artık yoruluyorum bazen yaUmarım 2 size de şans getirir ve bebiş tutunur. Ben geçen ay yumurtanın erken çatladığını düşündüm çünkü 13. Gün adet gördüm, normalde 14. Gün görülmesi gerekiyormuş. Bu ay iğneden 12 saat önce de ilişki düşündük. Bu şekilde tuttuğunu düşünüyorum.
Valla seni çok iyi anlıyorum canım haklısın benimde bu ay tutunmazsa spermiogram vericez ve rahim filmi umarım onlara gerek kalmaz düşüncesi bile stres ettirici benim içinBu ay ilaç falan kullanmıcam canm bi süre ara vermek istiyorum doktor esın tekrar spermiyogram testi versin dedi yarın gıdıcez bakalm cok yıprandım
Başkalarının mutluluğunu bu denli yaşamanız beni çok etkiledi, sizin bu tavriniza gözlerim doldu benim deYaaaaa çoook sevindim allah şahit tüylerim diken diken oödu gözlerim doldu şans getirsin uğur getirsin bolluk bereketlik sağlıkla gelsin miniğinay rabbime şükürler olsun konumuzun ilk pozitifi hayırlı uğurlu olsun çok mutlu oldum çok ağlıyorum dualarını bizden de eksik etmeEki Görüntüle 3177230
Yaaa çok teşekkür ederim çok zorlu süreçler insanı yıpratan süreçler stres sıkıntı üzüntü başkalarının mutluluğu beni de mutlu ediyo kendim o haberi almışcasına ben aylarca buraya üye olmadan okudum bir çok yorum habersiz herkese dua ettim böyle güzel şeyler görünce çok mutlu oluyorum çünkü bende bizler de uğraşıyoruz bir gün biz de bu haberleri alacağız inanıyorum çünküBaşkalarının mutluluğunu bu denli yaşamanız beni çok etkiledi, sizin bu tavriniza gözlerim doldu benim derabbim kalbinizin ekmeğini yedirmeyi nasip etsin size de
Bende yolun çok başındayım ve bu yorucu sürecin ne kadar zor stresli olduğuna şahidim, rabbim bekletiyorsa güzelleştiriyordur hergun (Ya Vekil) vekilim sensin Allah'ım diyorum. senden gelecek olan ve gelmeyecek olan herşeye razıyım. Teslimiyet çok önemli kesinlikle iste kulum vereyim diyor rabbim, istiyorum Allah'ım senin hanende nimet bol bana da vir mucize gönder diyorum benimle birlikte isteyen herkese inşallahYaaa çok teşekkür ederim çok zorlu süreçler insanı yıpratan süreçler stres sıkıntı üzüntü başkalarının mutluluğu beni de mutlu ediyo kendim o haberi almışcasına ben aylarca buraya üye olmadan okudum bir çok yorum habersiz herkese dua ettim böyle güzel şeyler görünce çok mutlu oluyorum çünkü bende bizler de uğraşıyoruz bir gün biz de bu haberleri alacağız inanıyorum çünkübeni çok çok mutlu ettiniz çok teşekkür ederim umarım birisinin duasında nasibimi alırım tek dileğim bu çok sağolun
Umarım sizin için de herşey çok güzel olur Kesinlikle öyle biz rabbimizden istiyoruz o ne zaman ol derse olacak biz sadece istiyoruz elimizden geleni yapıyoruz cânı gönülden rabbim sesimi duysun dualarımızı kabul etsin inşallahBende yolun çok başındayım ve bu yorucu sürecin ne kadar zor stresli olduğuna şahidim, rabbim bekletiyorsa güzelleştiriyordur hergun (Ya Vekil) vekilim sensin Allah'ım diyorum. senden gelecek olan ve gelmeyecek olan herşeye razıyım. Teslimiyet çok önemli kesinlikle iste kulum vereyim diyor rabbim, istiyorum Allah'ım senin hanende nimet bol bana da vir mucize gönder diyorum benimle birlikte isteyen herkese inşallah
Amin canım inşallahUmarım sizin için de herşey çok güzel olur Kesinlikle öyle biz rabbimizden istiyoruz o ne zaman ol derse olacak biz sadece istiyoruz elimizden geleni yapıyoruz cânı gönülden rabbim sesimi duysun dualarımızı kabul etsin inşallah
Dualarımız da güzel dileklerimiz de birbirimizi eksik etmeyelimAmin canım inşallah
Evet ben klomen+ovitrelle kullandım 6. Günümdeyim iğnenin etkisi olsa gerek kasık ağrısı, hassasiyet bacaklarımda ağrı var kaç gündür adet tarihime 7 gün var bakalım nasipDualarımız da güzel dileklerimiz de birbirimizi eksik etmeyelimsiz iğne oldunuz mu
Ay hadi inşallah güzel sonuçlar alırsınEvet ben klomen+ovitrelle kullandım 6. Günümdeyim iğnenin etkisi olsa gerek kasık ağrısı, hassasiyet bacaklarımda ağrı var kaç gündür adet tarihime 7 gün var bakalım nasip