- 10 Haziran 2022
- 439
- 305
Amin canım inşallah, senin süreç nasıl geçiyorAy hadi inşallah güzel sonuçlar alırsınumarım çift çizgi ile sonuçlanır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım inşallah, senin süreç nasıl geçiyorAy hadi inşallah güzel sonuçlar alırsınumarım çift çizgi ile sonuçlanır
Valla canım bugğn 3. Femaramı içtim salı günü kontrolüm var onu bekliyorum sonra iğne gününü söyler doktorum heycanlıyımAmin canım inşallah, senin süreç nasıl geçiyor
Size direk femara mi verdi klomen kullandınız mı hiç bide ne kadardır istiyorsunuzValla canım bugğn 3. Femaramı içtim salı günü kontrolüm var onu bekliyorum sonra iğne gününü söyler doktorum heycanlıyım
Yok ben klomen kullanmadım hiç canım bana femara verdi.biz 6 aydır istiyoruz son 4 aydır doktor kontrolünde ilerliyorum geçen ay da ilk iğnem vurulduSize direk femara mi verdi klomen kullandınız mı hiç bide ne kadardır istiyorsunuz
Hayırlısı olsun canım yolun çok başındasin daha ben başındayım derdim sen benden daha geç başlamışsın düşünmeye ümidini kaybetme Rabbim aratmadan versinYok ben klomen kullanmadım hiç canım bana femara verdi.biz 6 aydır istiyoruz son 4 aydır doktor kontrolünde ilerliyorum geçen ay da ilk iğnem vuruldu
Canım öok teşekkür ederim amin inşallah rabbim kimseyi sınamasınsen kaç aydır tedavi görüyosun?Hayırlısı olsun canım yolun çok başındasin daha ben başındayım derdim sen benden daha geç başlamışsın düşünmeye ümidini kaybetme Rabbim aratmadan versin
Aminn ben 15 aydır düşünüyorum gebelik. Yaklaşık 3 ay gibi bir süredir de doktor kontrolünde ilerliyoruz bakalım.Canım öok teşekkür ederim amin inşallah rabbim kimseyi sınamasınsen kaç aydır tedavi görüyosun?
Hayırlısı herşey için canım bakalım bu ay güzel sonuçlanır herşey umarım herkes için3 ay daha yeni olacaktır en kısa zaman da eminimAminn ben 15 aydır düşünüyorum gebelik. Yaklaşık 3 ay gibi bir süredir de doktor kontrolünde ilerliyoruz bakalım.
Bu sürece yeni girdik ama öncesi 12 ay istedim heray acaba mi bu sefer oldumu diyerek defalarca gebelik testi yaptım, yiprandigimi fark ettim artık saldım :) pkos la ugrasiyormusum meğerHayırlısı herşey için canım bakalım bu ay güzel sonuçlanır herşey umarım herkes için3 ay daha yeni olacaktır en kısa zaman da eminim
Bende de pco var bende ergenliğimden beri düzensiz regl görüyorum çok zor bi süreç ama sabırlı olmamız lazımsen iğnenin kaçıncı gününe geldin canımBu sürece yeni girdik ama öncesi 12 ay istedim heray acaba mi bu sefer oldumu diyerek defalarca gebelik testi yaptım, yiprandigimi fark ettim artık saldım :) pkos la ugrasiyormusum meğer
Aynen öyle canım iğne gününü saymazsak 7. Günüm kasıkta batma göğüs hassasiyeti hat safada adetime 4 gün var bakalımBende de pco var bende ergenliğimden beri düzensiz regl görüyorum çok zor bi süreç ama sabırlı olmamız lazımsen iğnenin kaçıncı gününe geldin canım
Senin kaçıncı gününBende de pco var bende ergenliğimden beri düzensiz regl görüyorum çok zor bi süreç ama sabırlı olmamız lazımsen iğnenin kaçıncı gününe geldin canım
Ay inşallah olmuştur güzel haberlerini bekliyorumAynen öyle canım iğne gününü saymazsak 7. Günüm kasıkta batma göğüs hassasiyeti hat safada adetime 4 gün var bakalım
Canım benim reglm yeni bitti femerayo kullandım bu hafta salı günü doktor kontrolum var yumurtanın gelişimine göre bakıcaz iğne gününü sanırım 13. 14. Güne denk gelirSenin kaçıncı günün
Amin canım insllah kısmetAy inşallah olmuştur güzel haberlerini bekliyorum
İnsllah guzelliklere sonuçlansin sende haber et durumuCanım benim reglm yeni bitti femerayo kullandım bu hafta salı günü doktor kontrolum var yumurtanın gelişimine göre bakıcaz iğne gününü sanırım 13. 14. Güne denk gelir
Aminnn canım benim mutlaka haber vericem sende vermeyi unutmaİnsllah guzelliklere sonuçlansin sende haber et durumu
Tabikii ederimAminnn canım benim mutlaka haber vericem sende vermeyi unutma