Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ya dunki kadar belli değil üstteki dün geceki bu sabahkikuzum gördüm ben çizgiyi var gibi sanki iki gün sonra testini tekrarla koyulaşınca kan vermeye git hemennnn
sen sabret kuzum varsa çıkacaktır inşallah en kısa zamandaCanım ya dunki kadar belli değil üstteki dün geceki bu sabahki
İnşallah canımsen sabret kuzum varsa çıkacaktır inşallah en kısa zamanda
Canım naptın kan testi verdinmiCanım ya dunki kadar belli değil üstteki dün geceki bu sabahki
Yok vermedim canım ümidim yok pekCanım naptın kan testi verdinmi
Öyle düşünme olacak inşallahYok vermedim canım ümidim yok pek
Naptın canım varmı bi gelişmeYok vermedim canım ümidim yok pek
Yok kuzum ya ilk baştaki 11. Günümdü diğerleri 12. Günüm günde 3 yaptım deli gibi ama yukselmedi bugün yapmadımNaptın canım varmı bi gelişme
Galiba akışına bırakmamız gerekiyor ama takıyoruz işteYok kuzum ya ilk baştaki 11. Günümdü diğerleri 12. Günüm günde 3 yaptım deli gibi ama yukselmedi bugün yapmadım
Galiba canım yalancı pozitif gördüm galibaGaliba akışına bırakmamız gerekiyor ama takıyoruz işte
Benimde günler geçmek bilmiyor her seferinde regl gecikince diyorum unutmak istiyorum ama nafile Allahım bizede nasip eder inşallah kuzumYok kuzum ya ilk baştaki 11. Günümdü diğerleri 12. Günüm günde 3 yaptım deli gibi ama yukselmedi bugün yapmadım
9.günde iğnenin etkisi bitmiyo mu kiGaliba canım yalancı pozitif gördüm galiba
Senin kaçıncı günün canımBenimde günler geçmek bilmiyor her seferinde regl gecikince diyorum unutmak istiyorum ama nafile Allahım bizede nasip eder inşallah kuzum
Bitiyor aslında benim geçen ay 5 inde bitti bidaha pozitif olmadı ama bu ay böyle oldu anlamadım9.günde iğnenin etkisi bitmiyo mu ki
8.günündeyim canım iğne yaptırdığım günüde dahil edersek 9 gün oldu ama geçen ay kesin gözüyle bakıyordum doktorum kesin bakma akışına bırak dedi 10 kişide 1 kişi hamile kalabiliyor dedi bu ay biraz daha akışına bıraktımSenin kaçıncı günün canım
Bende öyle yaptım canım ama yinede insan ister istemez düşünüyor şuan bu siteye girmek bile düşündüğüm anlamına geliyor8.günündeyim canım iğne yaptırdığım günüde dahil edersek 9 gün oldu ama geçen ay kesin gözüyle bakıyordum doktorum kesin bakma akışına bırak dedi 10 kişide 1 kişi hamile kalabiliyor dedi bu ay biraz daha akışına bıraktım
Aynen öyle acaba hamile kalan var mi bana umut olsun diye giriyorum belkide umudumu kaybetmek istemiyorumBende öyle yaptım canım ama yinede insan ister istemez düşünüyor şuan bu siteye girmek bile düşündüğüm anlamına geliyor
canım sonuç ne ben gece yarısı dayanamayıp erken gebelik testi yaptım çok silik bir çizgi belirdi artık iğnenin etkisimi bilemiyorum sabırsızlanıyorumBende öyle yaptım canım ama yinede insan ister istemez düşünüyor şuan bu siteye girmek bile düşündüğüm anlamına geliyor