Gebeliğe Hazırlık Femara kullanıp Şubat ayında çift çizgi görmeyi bekleyenler buraya

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde sağ kasığımda ince bi batma war birde belim ağrıyo halsizim ama bunlar femaradan bence gebelikle alakası war mı bilmyorum geçen ay çok umutluydum bu ayda aksine umutsuzum kızlar hayırlısı neyse o olsun hepimiz için

İnşallah ya inşallah olmayız adet . İlk klomen bnde işe yaramıstı ama 9 haftalıkken düşük yapmstım belkide yine işe yarar.
İnşallah kuzum dua zinciri yaplım hepimiz birbirimiz için hayırlı ewlatlar isteyelim rabbimden :)

Birşey soracağım famera mi daha iyi klomen mi neden çoğu doktor klomen veriyor
İçerikleri aynı heralde ama femara daha etkili diye biliyorum yinede farklı olabilir ilk aşamada klomenle deniyolar femara göğüs kanseri tedawisindede kullanılan ağır bi ilaç olduğu için heralde canım

İçerikleri aynı heralde ama femara daha etkili diye biliyorum yinede farklı olabilir ilk aşamada klomenle deniyolar femara göğüs kanseri tedawisindede kullanılan ağır bi ilaç olduğu için heralde canım
Anladım Cnm ben klomen kullandığım ilk ay hamile kalmıştım ama boş gebelik yaşadım diğer doktorun dediği ise kalp atışı durdu bakalım kısmet polistik over var bende

Bende pcos hastasıyım canım ama elhamdülillah :)
Anladım Cnm ben klomen kullandığım ilk ay hamile kalmıştım ama boş gebelik yaşadım diğer doktorun dediği ise kalp atışı durdu bakalım kısmet polistik over var bende

Kızlar been çook acıkıyorum ya normaldede iştahlı biriyimdir ama üç gündür falan yiyorum bi saat sonra karnım mı midemmi eziliyo bilmyrum sizce neden ?

Femara kullandım ondan sonra iştahım artıyo biliyorum ama bu acıkma değil midem eziliyo

İnşallah daha çook war ben zaten belirti diye düşünmüyrum öyle belirti olmaz sadece nedeni ne olabilr sizce ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…