- 4 Şubat 2017
- 2.309
- 2.364
- 53
- 32
- Konu Sahibi Comebaby20
-
İnşallah kızlar benim kasıklarım dolu dolu hissediyorum hala sizin de öyle mi ?13. Güne grdik an itibariyle canım inşallah hamiş kalırız rabbim tüm isteyenlere nasip etsin :))
canım bende bir iğneye başladm yanında da famara werdi doktor adetimn 2.günü iğneye başladm 5.günüde famaraya başlıcam sonrasında aşılama olcak hayırlısı bakalm.Kimse yok mu
İnşallah kuzum dua zinciri yaplım hepimiz birbirimiz için hayırlı ewlatlar isteyelim rabbimden :)İnşallah ya inşallah olmayız adet . İlk klomen bnde işe yaramıstı ama 9 haftalıkken düşük yapmstım belkide yine işe yarar.
Hem niye dokuzunda yapcan kuzuBen 9 unda test yapmayı düşünüyorum canım
İçerikleri aynı heralde ama femara daha etkili diye biliyorum yinede farklı olabilir ilk aşamada klomenle deniyolar femara göğüs kanseri tedawisindede kullanılan ağır bi ilaç olduğu için heralde canımBirşey soracağım famera mi daha iyi klomen mi neden çoğu doktor klomen veriyor
Anladım Cnm ben klomen kullandığım ilk ay hamile kalmıştım ama boş gebelik yaşadım diğer doktorun dediği ise kalp atışı durdu bakalım kısmet polistik over var bendeİçerikleri aynı heralde ama femara daha etkili diye biliyorum yinede farklı olabilir ilk aşamada klomenle deniyolar femara göğüs kanseri tedawisindede kullanılan ağır bi ilaç olduğu için heralde canım
Anladım Cnm ben klomen kullandığım ilk ay hamile kalmıştım ama boş gebelik yaşadım diğer doktorun dediği ise kalp atışı durdu bakalım kısmet polistik over var bende
Hayırlısı rabbim şifamızı verir inssBende pcos hastasıyım canım ama elhamdülillah :)
Kullandığın bir ilaç varmiKızlar been çook acıkıyorum ya normaldede iştahlı biriyimdir ama üç gündür falan yiyorum bi saat sonra karnım mı midemmi eziliyo bilmyrum sizce neden ?
Adetine ne kadar var belkide ilacın etkisi belkide hamilelik psikolojisi inss hamilesindirFemara kullandım ondan sonra iştahım artıyo biliyorum ama bu acıkma değil midem eziliyo
Canım femara klomen in bir tık üstü sanırım. Yani daha etkili olabilir. Klomen işe yaramayinca femara verdi Dr.Birşey soracağım famera mi daha iyi klomen mi neden çoğu doktor klomen veriyor
Hamile kalırken bazi kişilerde iştah artması vs duymuştum o yüzden sordum hayırlısı hakkında muhtemelen kullandığımız ilaçların etkisi o zamanİnşallah daha çook war ben zaten belirti diye düşünmüyrum öyle belirti olmaz sadece nedeni ne olabilr sizce ?
Tsklr Cnm cevabın icin o zaman bana daha gerek Yok famera yi araştırmaya klomen ile büyümüştü bakalım bu ay ne olacakCanım femara klomen in bir tık üstü sanırım. Yani daha etkili olabilir. Klomen işe yaramayinca femara verdi Dr.
Hamile kalırken bazi kişilerde iştah artması vs duymuştum o yüzden sordum hayırlısı hakkında muhtemelen kullandığımız ilaçların etkisi o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?