- 18 Ocak 2017
- 248
- 102
- 23
- Konu Sahibi Comebaby20
-
Bende bu ay femara kullandım çatlatma iğnesi de bulundum bat 4 şubat bekliyorum canım
inşallah canım seninde tutar inşallah ne kadarlık evlisinİnşallah tutmuştur canim güzel haberlerini bekliyorum
Ben 5,5 yıldır evliyim ama 2,5 yıldır istiyoruz bebek. Geçen yıl bir düşük yaptım o da aşılama ile olmuştu. Ama femara yi 2. Kez içtim bakalım inşallah ise yarar bu kez.inşallah canım seninde tutar inşallah ne kadarlık evlisin
Hoşgeldin canim :) senin ne zaman bat tam olarak??Kuzu ben warım ve topik iyi olmuş benim de bu ay femaram bitti bat şubat inşallah olmaz tutunur bebişler bizlere dua edelimm :)
Hoşgeldin canim :) senin ne zaman bat tam olarak??
İnşallah bebiş haberini alırız canim. Allah hakkımızda hayırlısını versin.Canım benim belirli bi bat tarihim yok adetlerim çok düzensiz çnkü dün dr ilişki önerdiği son gündü 2 hafta içerisinde kanama olmazsa bi test yap dedi hesaplayınca ayın 10 yada 11 i gbi kanama olmazsa ki inşallah olmaz test yapacağım :)) hoşbuldum bu arada
Anladım canım inşallah bu sefer yararda bebişin gelirBen 5,5 yıldır evliyim ama 2,5 yıldır istiyoruz bebek. Geçen yıl bir düşük yaptım o da aşılama ile olmuştu. Ama femara yi 2. Kez içtim bakalım inşallah ise yarar bu kez.
Amin rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı ewlatlar göndersin bu ay göbüşlerimize sonrada sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin mewlammİnşallah bebiş haberini alırız canim. Allah hakkımızda hayırlısını versin.
Sen ne zamandır istiyorsun bebek canim? Femara dışında bişey kullandin mi?Anladım canım inşallah bu sefer yararda bebişin gelir
14 aylık evliyim 7 ay önce düşük yaptım 2 ay korunduk 5 aydır düşünüyoruz 2 ay klomen kullandım şimdi femara kullandım iğne vuruldum.. bitkisel herşeyi denedim ama olmadıSen ne zamandır istiyorsun bebek canim? Femara dışında bişey kullandin mi?
Ben de daha önce klomen catlatma ignesi olmuştu ama işe yaramamisti. Dusukten sonra Dr. Değiştirdim rahim şeklinin bozuk olduğunu bu şekilde gebeliğin zor olusacagini oluşsa da dusebileceginj söyledi ve histereskopi ile düzeltti. Sonra da femara başlattı. Bakalim artık bi engel kalmadı diye düşünüyorum. Bu ay fazla umutluyum. Allah cabalarimjzi sonuçsuz bırakmasın inşallah. Senin de inşallah daha fazla bekletmez. İlk güzel haberi senden bekliyoruz.14 aylık evliyim 7 ay önce düşük yaptım 2 ay korunduk 5 aydır düşünüyoruz 2 ay klomen kullandım şimdi femara kullandım iğne vuruldum.. bitkisel herşeyi denedim ama olmadı
rahim şeklinin bozuk olduğunu nasıl anladı doktor canım rahim filmimi çekildin ? Bu ay olmazsa bende rahim filmi çektiricem.. inşallah rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder canımBen de daha önce klomen catlatma ignesi olmuştu ama işe yaramamisti. Dusukten sonra Dr. Değiştirdim rahim şeklinin bozuk olduğunu bu şekilde gebeliğin zor olusacagini oluşsa da dusebileceginj söyledi ve histereskopi ile düzeltti. Sonra da femara başlattı. Bakalim artık bi engel kalmadı diye düşünüyorum. Bu ay fazla umutluyum. Allah cabalarimjzi sonuçsuz bırakmasın inşallah. Senin de inşallah daha fazla bekletmez. İlk güzel haberi senden bekliyoruz.
Evet ama asilamadan önce de çekilmiştim ben filmi hatta bu Dr. O filme bakıp yorum yaptı. Aşılama yapan Dr. Hiçbir şey soylememisti. Hatta düşük olunca başka sebepler aradı genetik test yaptırdı. Yani boşa zaman kaybı oldu sanırım 1 yıl. Şimdiki Dr. Bu konuda baya bilgili umarım yanilmiyordur. Ama internette de çok yorum yapılan bir Dr. İnşallah doğru zaman ve doğru adımdayimdir. Çok yıprandım çünkü...rahim şeklinin bozuk olduğunu nasıl anladı doktor canım rahim filmimi çekildin ? Bu ay olmazsa bende rahim filmi çektiricem.. inşallah rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder canım
İnşallah canim catlatma ignesi vuruldun mu pek senKızlar umarım bu ay hepimiz güzel haberler alırız. Benımde şubat ama tam belli değil malesef herhalde 10 15subat arası bu ay klomen kullandım birde inofolic ama her ay birşey yapıyorum ama malesef. Bitkisel ürünler iyice dengemi bozdu o yüzden bıraktım artık
anladım inşallah bu sefer emeklerin boşa gitmez canım güzel haberler alırsın inşallahEvet ama asilamadan önce de çekilmiştim ben filmi hatta bu Dr. O filme bakıp yorum yaptı. Aşılama yapan Dr. Hiçbir şey soylememisti. Hatta düşük olunca başka sebepler aradı genetik test yaptırdı. Yani boşa zaman kaybı oldu sanırım 1 yıl. Şimdiki Dr. Bu konuda baya bilgili umarım yanilmiyordur. Ama internette de çok yorum yapılan bir Dr. İnşallah doğru zaman ve doğru adımdayimdir. Çok yıprandım çünkü...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?