Gebeliğe Hazırlık Femara kullanıp Şubat ayında çift çizgi görmeyi bekleyenler buraya

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bende bitkisel şeyler deniye deniye dengem bozuldu fayda etmedi bir dahada denenem

Canım sende ne sorun var ki tam olarak? Bir de ne gibi bitkisel şeyler kullandin? Ben de hayit suyu iciyorum 4 gündür. İçmesem mi ki acaba
Adaçayı içtim.
Hayıt suyu içtim
Aktardan karısım almıştım onu içtim.
Kekik suyu içtim
Soğan suyu içtim
Maydonoz süt buharı yaptım.
Bitkisel macun kullandım iki farklı yerden
Tabi bunları hepsini ay yapmadım.

Ama hepsinde regl gecikti ki muhtemelen kiste dönüştürdü.
Bende pko var regl günü belirsin yumurtlama dönemi de tabi.

Ay canım sen baya karistirmissin her ay bisey denedin galiba. Ben ilk kez bu hayit suyunu iciyorum ama ilaç da kullandım ya acaba ikisi bir arada olumsuzluk mu yaratır ki neyse icmeyeyim bari. Artık hayırlısı.

Ay canım sen baya karistirmissin her ay bisey denedin galiba. Ben ilk kez bu hayit suyunu iciyorum ama ilaç da kullandım ya acaba ikisi bir arada olumsuzluk mu yaratır ki neyse icmeyeyim bari. Artık hayırlısı.
Evet benim ki aşırı fazla kendime kızıyorum cahillik gibi düşününce ama bi umut işte. Valla hayıt suyunun iyi geldiği kişilerde var ama bilemiyorum canım içine nasıl sinerse

Evet benim ki aşırı fazla kendime kızıyorum cahillik gibi düşününce ama bi umut işte. Valla hayıt suyunun iyi geldiği kişilerde var ama bilemiyorum canım içine nasıl sinerse
Canım sen de kendini üzme daha fazla. Pozitif dusunelim pozitif olsun. Bu topic uğur getirsin hepimize inşallah. Hepimiz çift çizgiyi görelim...

Yok canım ikinci ayım olcak bu ilkinde döllenme olmadı nasip değilmiş daha doğrusu seninde pcos mu ? Adetlerin nasıl ?

adetlerim düzenli. Herhangi bi sorun tespit edemediler doktorlar ama 10 aydır olmuyor bebiş bu ay letrasan başladı femara ile aynıymış
Yok canım ikinci ayım olcak bu ilkinde döllenme olmadı nasip değilmiş daha doğrusu seninde pcos mu ? Adetlerin nasıl

Hımm doğrudur canım ne zaman bitti ilacın ?

13. Güne grdik an itibariyle canım inşallah hamiş kalırız rabbim tüm isteyenlere nasip etsin :))

Bende klomen kullandım kızlar daha sonra iğne oldum iğneden sonraki 4.günüm

Reactions: egy
Hayırlısı olsun canım benimde 11 gibi kanama olmazsa inşallah olmaz bu ay test yaparız we mucize gerçekleşmiş olur inşallahh :)
İnşallah ya inşallah olmayız adet . İlk klomen bnde işe yaramıstı ama 9 haftalıkken düşük yapmstım belkide yine işe yarar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…